Bildirim
Atari salonu motorsiklet oyunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
oyunun adi RALLY BIKE.. dash yarou iyi secim cok guzel bir oyundur mame de oynayabilirsin.
Internet kurdu bile olsaniz retro konsollar soz konusu oldugunda bu cihazlara zamaninda uc bes tekme bir kac kafa vurmadan hatirlayamiyorsunuz..ben vurmustum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Haziran 2019; 22:36:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. O kadar oynadım hem atari salonunda hem de MAME ile bilgisayarda. Aslında MAME ve rom arşivide var ama oyunun romu yoktu aklımada gelmedi.quote:
Orijinalden alıntı: pspsexer
oyunun adi RALLY BIKE.. dash yarou iyi secim cok guzel bir oyundur mame de oynayabilirsin.
Internet kurdu bile olsaniz retro konsollar soz konusu oldugunda bu cihazlara zamaninda uc bes tekme bir kac kafa vurmadan hatirlayamiyorsunuz..ben vurmustum.
Atari salonu sahibi zaten bütün oyunları son level'a çekerdi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X