Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da Doğu Ataşehir'de oturuyorum. Türksat'tan internet hizmeti alıyorum. Ancak bağlantı hızlı olmadığı gibi, son zamanlarda çok sık arıza göstermeye başladı. Turknet'in sitesinde sorgulama yaptığımda binamızın altyapısının fiber bağlantıyla 100 Mbit'e kadar hızı desteklediği görülüyor (kendi altyapıları mı, yoksa başka bir şirketin altyapısını mı kullanıyorlar, pek anlaşılmıyor). Doğu Ataşehir'de Turknet'ten bu hizmeti alan arkadaşlar genel hız ve hizmet kalitesine ilişkin tecrübelerini yazabilirlerse çok makbule geçecek. Yanıtlarınız için peşinen teşekkürler, sağlıklı günler. |
Ataşehir'de Turknet bağlantı kalitesi
-
-
Doğu Ataşehirden kastın hangi mahalle Ben önceden İçerenköyde oturuyordum Sorunsuz 100mbps vdsl kullanıyordum
Sitede sorgulama sonucu ekranını atar mısın -
Atatürk Mahallesi’ndeyim. Ekran görüntüsü:
-
Türk Telekom yada süper online fiber üzerinden hizmet veriyorlar. Kendi fiber olsa aktif altyapımızdasınız yada gigafiber ibareleri çıkardı. -
Bu 100 mbit hızı veremeyecekleri anlamına mı geliyor?
-
Hayır fiber rahatlıkla verirler.Hem de fiber 1 gigabit hıza kadar destekler ama şu an öyle bir paket yok -
Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps'e kadar fiber hizmetini 85 TL'ye veriyoruz. Sizi de aramızda görmek isterim. Hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz. -
Hiç düşünmeden dene.
Olmadı kapatırsın.
-
Ataşehir’de Turknet’i kullananların şikayetlerine rastladım. O yüzden kullanıcıların tecrübeleri aydınlatıcı olacak. -
Merhaba, yaşanan sorunların çözümü için tüm ekip olarak elimizden geleni yapıyoruz. İlginiz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim. -
Eve kadar fiber optik kablosu geliyor mu? Kullandığınız modem/router'ın markasını öğrenebilir miyim?
-
Doğu Ataşehir'den kastının Atatürk Mahallesi olduğunu düşünüyorum.
Ben Atatürk Mahallesinde Trendistin orada oturuyorum, oldukça yeni bir binadayım ve her katın koridoruna kadar fiber var. Turk Telekom üzerinden alıyorum.
Yurt içi ve yurt dışı internet hızlarında ciddi fark var. Son zamanlarda herkeste gelişen drop ve package loss sorunları bende de var.
100Mbitlik standart paketi için,
Yurtiçi:
Yurtdışı:
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Teknik uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir. -
39823571 destek numarası ile açık bir ticketim var şuanda. Farklı coğrafi lokasyonlardan yaptığım hız testlerini de ticketa ekledim, yeni açılmış bir ticket olduğu için henüz buraya yazmamıştım. Beklemedeyim.
-
Merhaba, bugün oluşturduğunuz destek kaydına istinaden teknik uzmanlarımız 3 iş günü içerisinde gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir.
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- vlan id nedir
- internet ışığı yanıp sönüyor
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- pon ışığı yanmıyor
- turknete geçiş
- internet hızlandırıcı
- turkcell abone sayısı
- gigafiber nedir
- en iyi internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X