Şimdi Ara

Ataşehir Esatpaşa Mahallesini bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ev bakıyorum, burası mantıklı geliyor. Bölgeyi çok iyi bilmiyorum, bir sakatlık mı var buralarda?

• Neresinden.Sondurak civarlari iyidir.Polis löjmanlari tarafi yaramaz.

Camlicaliyim.
  • 10-15 sene once sakat yerlerdi ama su an iyi yerler ve cok fena gelisim gosteren yerler 5 sene sonra falan ucar oralarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esatpaşa iyi değil kekosu çoktur ayrıca ataşehir diye geçtiğine bakma ataşehirle alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Esatpaşa iyi değil kekosu çoktur ayrıca ataşehir diye geçtiğine bakma ataşehirle alakası yok

Sende uskudar diyon ama umraniye

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Esatpaşa iyi değil kekosu çoktur ayrıca ataşehir diye geçtiğine bakma ataşehirle alakası yok

Sende uskudar diyon ama umraniye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ben örnek mahallesindeyim gel komşu oluruz kısmen buralar esatpaşa da öyle çok kötü yerler değil ama keko barzo da var tabi mustafa kemale yakın çünkü
    ama burası ataşehir sayılmaz yani üsküdar kadıköy ataşehir kesişiminde biyer üsküdar de hatta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara batıkent nasıl bir yer
    13 yıl önce açıldı
    Esenyurt nasıl bir ilçe?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz üst taraf olan bulgurlu mahallesini tavsiye ederim. kendim de 3 senedir burdayım ve memnunum. esatpaşa, örnek mahallesi tarzı yerler varoş diye tabir edebileceğin mekanlardır. yaşayan arkadaşlar alınmasın ama bulgurlu, ümraniyeye daha yakın olmasına rağmen daha nezih
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

biraz üst taraf olan bulgurlu mahallesini tavsiye ederim. kendim de 3 senedir burdayım ve memnunum. esatpaşa, örnek mahallesi tarzı yerler varoş diye tabir edebileceğin mekanlardır. yaşayan arkadaşlar alınmasın ama bulgurlu, ümraniyeye daha yakın olmasına rağmen daha nezih

Arkadasa katiliyorum libadiye ve bulgurluya da bak ama pahali gelir ise esatpasada da oturulur ama oralar daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.