Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
90
Favori
170.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Devlet nerdeyse karşılamıyor desek yeridir.Toplamda 40-50 lira bişey olması lazım.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Biz gözlük diye gidiyoruz devlet 2-3 tane kıvırcık veriyor yani anladım hocam. Teşekkürler bilgi için.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

43 TL sgk indirimi var ama optikçiler onu misliyle geri alıyor zaten yok sayabilirirz

en son geçen ay baktığımda optikçiler sadece çerçeveyi 1000 tl den başlatıyorlar atasuna gidip ordan aldım mecburen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recplayer kullanıcısına yanıt

Ben öyle binlerce lira ödeyemem maalesef hatta aklımdaki rakam 300-400 dü. 6 yıldır ne çerçeve ne de cam aldım ama şimdi fiyatlar uçmuş. Haftada iki gün akşamları kullandığım gözlük için binlerce lira veremem ucuz bir şey bulmaya çalışırım artık.

• Atasun'daki ekstra uv koruma tam olarak nasıl?
    antirefle zaten var diye biliyorum.

• Selamlar, bu altın elmas paketlerin inceltme oranları nelerdir bilen var mı?

• Hocam bu kampanya devam ediyor mu?
    Ziraat disinda (onu biliyorum) baska bankaların Atasun veya optik sektoru kampanyasi varsa bilgilendirebilir misin lütfen
    1467tl ödemem vardi 😕

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 8 Mayıs 2022; 4:17:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

paycell 'in vardı. google 'a yazabilirsin

• mavi korumalı cam yaptıran oldumu?normal kullanımda çamur gibi gösteriyor hiç sevmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anilzi A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2 gozluk almıştım
    Armani çerçeve 950tl + Atasun cam hangi paketti unuttum 450tl olarak
    Digeri de Senseya cerceve 449tl + Seiko cam kendi baz inceltilmiş modeliydi 700tl olarak totalde 2549tl uzerinden %40 indirimle 1529tl ya gelmisti fakat 100tl fazla olarak 1629tl odemesi vardi
    turuncu garanti sadece atasun marka camda miydi tur. garanti eklettim de Seikoda ek garanti varmiydi onu da ekletip ücrete dahil miydi hatırlamıyorum Seiko garantisi ne kadardi hatırlıyorsanız yazar misiniz?

• Merhaba, optik gözlük kullanmaya yeni yeni başlayan birisiyim. Uzun süredir bir gözlüğüm vardı fakat yalnızca evde ara sıra kullanıyordum, dışarıda sürekli lens takıyordum. Yakın zamanda göz numaramın büyüdüğünü düşünüp hem yeni bir gözlük çerçevesi alayım diye hem de numarama göre lenslerimi yenileyeyim diye muayene oldum. Benim gözlerimde farklı bir durum var, sol gözüm -1.50 sağ gözüm ise -4.50 miyop. Her neyse reçeteyi aldıktan sonra Atasun'a gittim. Çerçevesiz bir optik beğendim, paket olarak da en iyi olan paketi seçtim. İnceltme oranı %60 olan paketti. Ek 100 lirayla da bir garanti gibi bir şey aldım. Gözlüğü 3 gündür kullanıyorum, genel itibarıyla iyi fakat bana inceltme olarak %60 inceltilmiş gibi gelmedi. Tamam çok kalın değil ama eski gözlüğümden çok daha kalın ki eski gözlüğümün numarasıyla arasında yalnızca 1 derece var ve eski gözlüğüm %45 inceltilmişti. Yeni gözlüğün camları diğerine göre daha büyük ve eski gözlüğümde üst tarafta çerçeve varken bunda hiç yok. Bu durum bu kadar etkiler mi sizce? Acaba hata mı yaptılar diye alırken de sordum, bana %60 inceltmiş olduğunu söylediler ama çok inananamadım. Hani gözlük gözümdeyken aynada gözlüğe biraz yandan bakınca eski kalın olan camlar gibi gözüküyor gözüme. Bunun için ne önerirsiniz ya da bu durumu sorgulatabilmemin bir yolu var mı? Çerçevesiz bir model tercih ettiğim için çerçevenin fiyatı uygundu. Ama camın iyisini yaptırdım diyebiliriz, cam markaları hakkında çok bir bilgim yok ama yaklaşık olarak çerçeve ve garanti hariç cama 900 lira ödedim.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Tskler cvp icin Paycell 2 aydir var da 50tl iadeyi camura yatıp yatirmaz mi diye tereddütte kaldim
    Ziraati kullanacagim en azindan 100tl garanti olur

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    Sanirim camları indirimsiz olarak aldiniz ki onceki cam markaniz Seiko, esilor, hoya oldugundan daha fazla inceltilmiş olabilir eski cam markaniz neydi?

• hed-pe kullanıcısına yanıt
    Ben giriş seviyesi Seiko camini %40 indirimle 420tlye almistim bunlardaki incelik orani %30 falan mi oluyor hocam mavi isik filtresi kendinde var mi yoksa buna yakin filtre oldugu icin mi eklenmiyor?

• DEHHANI kullanıcısına yanıt
    Odak noktasınin dogru yada yanlis ölçüldüğünü nasil anlayabiliriz?

Merhaba, çok güzel fiyata almışsınız iyi günlerde kullanın. Evet standart %30-%35 dir 1.56 index inceltmesi. Seiko bir cam aldığınız için mavi ışık filtresine çok ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum. Üzerindeki standart kaplama sizi memnun edecektir.

Hocam benim de 1200 küsür lira harcamam oldu, o kadar bakındım ama yüksek oranlı banka kampanyası göremedim. Ziraat'in optik kampanyası 1500TL üstüne değil mi? Benim ödemem 1500TL altı olduğu için maximum ile ödedim anneler gününden gele gele 25TL gelecek  

• flintstones F kullanıcısına yanıt
    Maximum mobil pos olarak gecerli mi?

• Eklentilerle 1500e tamamlanabilirdi belki suan icin paycell ve ziraat var onlar kullanilabilir maximum annelerde sektor optik gecerli mi bilmiyorum ama karekod %15 vardi totalde 100tl veriyor onu da bizde karekod pos yok demislerdi denedik olmamisti belki de yanlis yaptilar valla ben bi sekilde kombo kampanya yapmaya çalışıyorum
    2 aydır Isbank Atasuna 1000tlye 75tl ve temassiz mobil odemeye %10 veriyordu birde paycell 50tl vardi 3üyle 1500tl odemeye 175tl aliniyordu yapmadik kacirdik gayet guzeldi simdi de yapmaz oldu bakalim bekliyoruz 😕

• Tesekkurler hocam ama teslim almadim sundan dolayi eylulde gitmiştim -2 -1 miyop cok dusuk astigmat diye yazmamislardi sonra sgk icin en son 26 ocakta gittigimde -2 -1.5 0.25 ve 1.0 olarak astigmat eklendi fakat gss borcu olduğundan destek alamadik neyse bu durumda son astigmatlı reçeteye gore siparis verdik bi gittim yere bakınca astigmat derinlik çukurluk olunca teslim almadim cunku benim gozlerim 7 8 senedir ayni no -2 -1 miyop yanlis no verildiğini düşünüyorum astigmatim zaten cok dusuk yazilmayabilir ki göz dru tanidigim var nette de baktigimda 1.0 a kadar astigmatlilar gozluk kullanmayabilir 1.0-5.0 arasi kullanir diyor o yuzden napayim bilemedim yeniden muayene olup camlarimi ucretsiz degistireyim mi astigmat harfleri birbiri icine girmesini engelliyormuş da ben zaten miyopla gayet iyi görebiliyorum 2 3 mtden tv izlerken en küçük yazilari dahi gerek yok diye düşünüyorum yasim da 40 bu arada göz nolarim durdu hatta no touch laser bile olabiliyorum o ikinci seçenek suan astigmatli gozlukleri napayim sizce?

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.