Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
89
Favori
169.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya gerçekten böyle çok etkiliyor mu? Sarımtırak mı yapıyor monitörün gece modu ayarı gibi?

• Güneş gözlüklerde indirim var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Başta sıkıntı yok da sonra artık gına geliyor. Beyaz renk yok her yer sepya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    çok hafif oluyor belli belirsiz.atasunda mavi korumalı plastik gözlükler var onlarda daha fazla filtre var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

gece modu ayarı gibi olmaz hocam yalnız dışardaki tonları sarı renkte kırar o yüzden diyor arkadaş.

• Bu atasunun essilor standart camın özelliklerini bilen babayiğit var mı? Kendileri de bilmiyor çünkü.

Merak ettiklerim; hangi özelliklerde, diğer camlara göre herhangi bir inceltme var mı, uv var mı, varsa kaç.

• İndirim oranı ve fiyatları bilen var mı arkadaşlar

• 5000 TL'ye lazer ameliyatı yapıyorlar. Uğraşmaya değmez.

www.osmangazigoz.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 18 Ocak 2023; 16:52:38 >
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Kornea inceyse imkanı yok 1 milyon TL de verseniz yapmazlar ben Antalya'da lazerde en iyisi olan Dünya Gözde bir dr ile görüşmüştüm ilkinde başarısız olursa ikinci kez yaparsak kör olursun dedi ki kardeşimin 6 miyobu vardı sabah kalktığında yumruk kadar tokasıni bile bulamıyordu gözlüksüz onun operasyonunu yaptı şuan 15 seneyi geçti gözlüksüz devam ediyor hayatına
    Benim Antalyadaki muayeneden sonra 10 yil geçti teknoloji değişmiştir dedim Ankara Dünyagozde tekrar sordum zaten kayıtlarınız var olmazsınız dendi
    Gecen sene de Akdeniz Ünivde göz tomografim çekildi risk taşıyor ince dedi ama no touch laser olabiliniyor böyle durumlarda lasik laser asla olamiyorsunuz velhasıl her denilene kulak asmayin kornea kalinligini tomografi ile baktırin diye deneyimimi yazdım umarım faydalı olmuştur❗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 19 Ocak 2023; 17:57:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Zaten kornea kalınlığına bakmadan kimse yapmaz. Ama en yeni nesil yöntem olan Smile yöntemini tavsiye ederim ben. No Touch PRK veya Femto Lasik'le uğraşılmaz. Dünya Göz'de sadece İstanbul'da Smile yapıyorlar. Dolayısıyla lazerde en iyisi diyemeyiz Dünya Göz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 19 Ocak 2023; 18:10:1 >
  • powermoon kullanıcısına yanıt

Hocam kornea inceyse smile yapılabiliyor mu emin misiniz? Ben lazer için sorduğumda bana da ince denmişti çünkü.

• fiyat soran var mı nedir durum bütün özelliklerin olduğu inceltilmiş cam kaç para çerçeve fiyatları falan kaçtan başlıyor kaça gidiyor yok mu bilgilendirecek bir arkadaş

• Dün itibariyle Konya M1 Real deki Atasun dan cam ve çerçeve siparişi verdik. Aralık ayında farklı ildeki Atasun da fiyat ve çerçeve fiyatı almıştık. O zamanki fiyata nazaran şimdiki fiyat çok daha uygun oldu. Umarım memnun kalırız. Camlar kendi ürünleri elmas paket

• Başladi mi bugun?

• İndirim devam ediyor mu? Bu yıl kimse yararlanmadı sanırım yazan yok.

• darqtitanQ D kullanıcısına yanıt
    Pazar günü son gündü. Ben yararlandim.

• gözlük siparişiverdim, ödeme yaptım. 1 haftayı geçti hala sms gelmedii.

• Ben de 24 ocakta aldim hala uretimde. 7 subat gosteriyor

• Phantom II kullanıcısına yanıt

Kampanya olduğunu bile bilmiyordum bu sene hiç reklam da olmadı. Yüzde kaç indirim vardı?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.