< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (55. sayfa)
-
-
şunu az daha geniş çekseydniz ya hocam seçenekleri kıyaslayamıyoruz
-
Selamlar göz derecelerim şu şekilde.
Sağ göz uzak +0.25 ast.-1.25
sol göz uzak +0.50 ast.2.25
Bu bağlamda hangi camı tercih etmek doğru olur?
Atasun ile görüştüm bugün essilor marka 900 lira olan camı önerdi bu camı tavsiye eder misiniz bunun yerine şunu alın dediğiniz cam var mı ?
Kampanyalı fiyatlı nasıl ve nereden bulabilirim?
-
Diktörtgen kemik çerçeve kullanıyorum. Camları çok büyük değil. Acaba Elmas cama gerek var mı? yoksa Platin yeterli gelir mi?
-
İndirim zamanı yerli cam.. %61 inceltilmiş cam+yerli çerçeve 1100 tl idi.
-
Atasun Optik de güneş gözlüğü almıştım. Ama güneş gözlüğüne numaralı cam taktırmak istiyorum yapıyorlar mı ortalama ne kadar fiyat olur kaliteli birşey olmasına gerek yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: GamermnAtasun Optik de güneş gözlüğü almıştım. Ama güneş gözlüğüne numaralı cam taktırmak istiyorum yapıyorlar mı ortalama ne kadar fiyat olur kaliteli birşey olmasına gerek yok
Ben bir kaç kez yaptırdım, standart numaralı camların fiyatı uygundu o zamanlar hocam şuan ne durumdadır bilmiyorum ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kaç sene essilor kullanmış biri olarak en son seiko yaptırmıştım, seiko bariz daha iyiydi fiyat olarak yüksek zaten ama seikonun standart camında bile satmaya çalıştıkları özellikler var, beni en çok şaşırtan çizilmeye karşı çok dirençli olmasıydı. Sigorta yaptırmıştırm ben, herhangi bir sebep söylemeden yenileyebilecegimi söylemişlerdi, 1 senede çok ufak tefek şeyler olmuştu, sigorta varken yenilemek istedim ama gelen camlarda biliyorsunuzdur kartları filan oluyor, seiko vs marka yazan, hiç hoşuma gitmedi kartı ikinci el gibiydi (çizikler filsn vardı kartta) , aklımda bir soru işareti kalmadı değil.
Sorunuza cevap olarak ben olsam aradaki farkı öder seiko alırım. Şuan uçurum var mı aralarında bilmiyorum ama.
Kullandığınız essilorun hangi serisiydi kartı vs duruyorsa bakabilir misiniz? Bizim burdaki sadece giriş seviyesi dedi ancak hangi özellikte olduğunun bilgisini cam geldiğinde görüyoruz dedi.
Hem para ödeyip hem ne alacağını bilmemek çok saçma geldi.
-
Çok farklı seriler olduğunu sanmıyorum hocam ama dediğim gibi uçurum yoksa seikonun en alt paketi bile gerekli bütün işleri görüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PLAYER66Çok farklı seriler olduğunu sanmıyorum hocam ama dediğim gibi uçurum yoksa seikonun en alt paketi bile gerekli bütün işleri görüyor.
Teşekkürler.
-
Bir gözlük beğendim reyondakini alip arkaya koydu bana ayirmak için 3-4 gün sonra alacagim deyince. Sıfır kapali urun vermiyorlar mi? Teşhiri aldi koydu ayırmak için?
Aynısını bana da yaptı 1 gün sonra aradı ama vazgeçtim sonra tabi.
Titanyum çerçeveler kaç para arkadaşlar ortalama yakın zamanda gözlük alan oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok çok nadir +1 ürün çıkarıyorlar. Genelde teşhiri veriyorlar. Boyner'de falan + stok daha mümkündü, şimdilerde nasıldır bilemem.
-
Dün akşam gidip sordum, kodu kaybetmemek için almıştır yoksa sıfır ürün veriyoruz dendi. Allah allah iyice şüphe başladı. 3500 TL vereceğim çerçeveye teşhir almayalım şimdi. Nasıl emin olabilirim bundan? Gözlüğün içindeki numaranın fotoğrafını çektim oradan kontrol edeceğim ama modelin numarasi mi yoksa sadece o çerçevenin mi emin olamadım?
-
Merhabalar, gündelik kullanmalık çizilse de üzülmeyeceğim f/p güneş gözlüğü arıyorum. Hangi markaya bakabilirim atasun'da?
-
hocam sonuçta 1000000 tane çerçeve çöp olacak değil sana bana bize verilecek.
Bir şubesinin çalışanına sordum ben bu durumu eğer çerçeve stokluysa sıfırı açılıp veriliyor,stoğu mağazada yoksa aynı çerçeve veriliyormuş.
Gözlüğün içindeki numaralar ekartman ölçülerini verir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X