yüzde 30 indirim vardı bitti mi bilmiyorum yeni başlamıştı |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (54. sayfa)
-
-
burdan telefon nosu girerek sorgulama yapın tahmini teslim süresi çıkar
www.atasunoptik.com.trSiparişim Nerede? - Atasun Optikhttps://www.atasunoptik.com.tr/uye/OrderStoreTracker -
Paycell ile ödeyen var mı veya paycell her atasunda geçerli mi bilen var mıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu nasıl bir yorumdur? Sağlık bu, manavdan karpuz alır gibi gidin ameliyat alın demek büyük cahillik.
Tek motivasyonunuz para galiba ki, 5000 tl ye git ol kurtul gibi saçma bir öneride bulunuyorsunuz.
Bir de reklam yapar gibi göz hastanesi linki vermeniz de cabası.
Durumun avantajlarını dezavantajlarını, risklerini bilmeden insanları böyle yönlendirmeye çalışmak yanlış.
Ülkede göz ameliyatından memnun olan kadar memnun olmayan da binlerce insan var.
Göz ameliyatı yapan doktorların çoğunluğu kendi de gözlük kullanıyor. Sorsalar gözüm uygun değil derler.
Avrupadaki, Amerikadaki insanların parası yok da mı bu ameliyatları olmuyorlar yoksa büyük riskleri olduğu için mi?
Dünyada en çok göz ameliyatı olunan ilk 5 ülkeden biriyiz.
Sebebi insanlarımızı yeni ameliyat yöntemlerini kullanmak için kobay olarak kullanmaları üzerine de paralarını alıp hiçbir mesuliyet kabul etmemeleridir.
-
Başımdan geçen ilginç alışveriş deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Edremit Novada Atasun mağazasını ziyaret ettim. Giorgio Armani marka optik çerçeve beğendim. Denenmemiş/kullanılmamış ürün istediğimi belirttim. Sıfır ürün geleceği teyidini alarak 23 Ocak Pazartesi günü siparişimi verdim. Kampanyadan yararlandım, 2200 TL'den 1540 TL'ye düştü, ödememi yaptım. 10 gün içerisinde, 1 Şubat'a kadar teslimatının yapılabileceği söylendi. Gelen mesaja istinaden dün (2 Şubat) mağazaya gittim fakat çok kötü bir durumla karşılaştım. Bana teslim ettikleri gözlük, benim sipariş verirken denemiş olduğum çerçeveydi. Çerçevede ciddi deformasyon olduğu için bunu kabul etmediğimi, satın alırken SIFIR ürün geleceğinin bilgisinin verildiğini söyledim ve ürünü teslim almadım. Mağaza müdürü depoda olup olmadığını teyit edip bana telefonla dönüş yapılacağı bilgisini verdi. Ben de ATASUN gibi kurumsal! bir firmanın nasıl stok durumunu göremediğine şaşırarak mağazadan ayrıldım.
Hemen akabinde Atasun müşteri hizmetlerini aradım, durumu bildirdim. İlgileneceklerini ve beni bilgilendirecekleri söylediler.
Sonrasında daha önce alışveriş yaptığım, komşu ilimiz Bursa Carrefour Atasun'u aradım. Orada stok olup olmadığını öğrenmek istedim. Orada da 1 tane olduğunu ve rafta olduğu fakat Adana Optimum mağazasında 3 adet olduğu bilgisini aldım. Adana Optimum Atasun'u aradım, orada stok sorduğumda ellerinde 3 adet olduğu ve el SIFIR, KUTUSUNDA ürün olduğu bilgisine ulaştım. Edremit Atasun mağazası talep etmesi gerekiyormuş. Hemen Edremit Atasun Mağazasına tekrar döndüm ve bu bilgiyi paylaştım. Adana Optimum Atasun mağazasından ürünün sıfırının bulunduğunu ve buradan talep etmelerini istedim. Mağaza müdürü tamam, ilgileneceğim. Size dönüş yapacağım dedi.
Beklemedeyim.
Bu metini yazarken Atasun Müşteri Hizmetleri yetkilisi aradı. Mağaza ile iletişime geçildiğini ve tedarik için stok araştırılarak bana dönüş yapılacağını söyledi. Ben de ürünün Adana Optimum Atasun mağazasında olduğu bilgisini onlarla paylaştım.
-
8 gün oldu hala hazırlanıyormuş
-
27 ocakta sipariş vermiştim bugün teslim aldım. çerçevemi kendim götürdüm. sizinki biraz daha özellikli bir cam mı?
-
Benim de inceltilmiş cam ama 3 hafta sonraya teslim tarihi.Nedendir bilmem.Hatasız şekilde gelsin de bir daha uğraşmayayım.Bu arada güle güle kullanın gözlüklerinizi..
-
Benimde tahmini teslim tarihi 27 şubattı ama bu hafta teslim ettiler sanırım şubeye,ürüne göre hazırlık süreci değişiyor.İncetilmis seiko cam ve 2 çerçevem vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gözlükçüler kar marjları yüksek olduğu için bu tür sorunları çözmeleri gerekiyor. özellikle hazır giyim mağazaları gibi heryerde şubesi olan bir gözlükçü bu tür sorunları es geçemez.
-
İnceltilmiş camlar dükkanda bulunmuyor galiba..Bir çok küçük mağazada da atölye yok benim bildiğim.
-
Ürünün sıfırı geldi ve tarafıma teslim edildi. Gecikmeli olarak da olsa gözlüğüme kavuştum 🙏🏼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuanda fiyatlar ne kadar fiyat bilgisi alan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de durum aynı ama çok ufak tırnak izi kadar 1mm üçte biri kauçuk gibi olduğundan iz var alırken merkezden sifir gelecek deniyor ama aynısına camları takıyorlar
Sifir stogunu biz mi araştırıyoruz gerci benimkinden daha kötü bile olabilir sifir denilen sonuçta hepsi şubelerde deneniyor yada fabrikasyon küçük izler oluyor çok titiz biri değilse kimse onu farketmez de ben detayciyim o yüzden de bilemedim alayım diyorum daha kötüsü de olabilir diye
ödemenin tamamını almadan fatura kesmeden değişime gidemeyiz dediler sizin ki ödedikten sonra mi değişti?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet sipariş verirken ödememi yaptım fakat ürünü kusurlu olduğu için teslim almadım. O yüzden fatura da kesilmedi. Yani benim işlemim resmî olarak değişim değil aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi imkanlarıyla kendi sorununu kovalayan adamsınız vesselam bu gibi saçma işlerle biz niye uğraşalım ki!
-
5000 TL ya tek gözdür yada burası kasap dükkanıdır.
-
Çift göz No Touch 5000 TL idi. Fiyatlar değişti mi bilmiyorum ama dediğim yer Bursa'nın en iyi ve en bilinen göz hastanesi.
-
Atasunun kampanya dönemini bilen arkadaşlar var mı aramızda ? Göz derecelerim artmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X