< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atatürk düşmanları (3. sayfa)
-
-
Bunlar aptal insanlar.
Yargılanıp hapiste, bol bol Kurtuluş Savaşı ve ülke kuruluş tarihi kitapları okutmalılar.
Tarih bilgileri, tiktok'tan öte geçmeyen aptallar bunlar.
-
Birebir katılıyorum.
Eskiyi bilmiyen genç arkadaşlar farkında değil ama bunlara inceden inceye göz yumuldu ve bunun farkındalar. Tabi ki herzaman azınlık olarak kalacaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen şimdi ataturke kâfir mi diyon :)
Kâfir demesi beni ilgilendirmiyor bir imamın onu anmasından rahatsız olunmasını anlamıyorum.
Gazete röportajları var, 1937 meclis konuşması var. İnançsız olduğu kesin.
Reklam kokan hareket. Ünlü olma çabaları.
Emniyet tarafından yakalanır. Pişmanım der. Tıpış tıpış u yapar.
Dediklerinin arkasında da durmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yillardır söylüyorum kimsenin değerlerine küfür etmeyin onlarda sizin degerlerinize dil uzatırlar. .
var ama inandığını gösteren laflarıda var ya git gel yaşamış yada halk müslüman olduğu için rol kesmiş kendi öz ablasından dahamı iyi tanıycaksınız kardeşim müslanmndı diyip islami usullere göre gömmüşler.
benim amcaoğluda 20-30 yaş arası azılı ateistti 35+ dan sonra değişti cumaya gider orucunu tutar zekatını verir insan değişebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2023; 11:41:28 > -
100 yıl önce bu savaş bitti, alışsa iyi olur bu genç, şeyh, şıh devri bitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz nann..
Açıklamayı yapan SIĞIRR TARİKATINDAN bunlar. öyle söylüyorlar.
Bunlar kuran kursunda tecavüze uğrayan kız ve erkek çocukları için gıkını çıkarmayan eşcisenllerr..
Dikkat almamak lazım..
-
o kimsenin meselesi değil.
hepimiz biliyoruz ki inançsız bir kesimin elinden asıl atatürk kurtarılmalı.
80 yıl önce ölmüş, öldüğü gün doğmuş olanların bile % 99 u ölmüş kaç nesil öncesinin insanıdır atatürk.
Kur an ı türkçeye tercüme ettirerek islama hizmet etmiştir. ha, kendisi hakkında inanmış mı değil mi bugün bunu asla bilemeyiz meselemiz de değil. bence tarikatları ve hilafet ve saltanatı kaldırarakta islama hizmeti olmuştur.
yapılması gereken bu inançsız kesimin elinden atatürkü kurtarmaktır. kanuni düzenleme ve ne gerekiyorsa yapılmalıdır.
bu kesimin eli atatürkün üstünden kanun zoruyla çekilmelidir.
-
Valla hocam o işler biraz karışık senin gibi seven müslümanlar ayrı bir Atatürk çizmiş, islamı sevmeyen inançsızlar ayrı bir profil kendi görüşüm şu an piyasada 10 ca Atatürk var, insanlar rafta beğendiğini kendine yakıştıran modelini alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2023; 12:35:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C310C162Ao kimsenin meselesi değil.
hepimiz biliyoruz ki inançsız bir kesimin elinden asıl atatürk kurtarılmalı.
80 yıl önce ölmüş, öldüğü gün doğmuş olanların bile % 99 u ölmüş kaç nesil öncesinin insanıdır atatürk.
Kur an ı türkçeye tercüme ettirerek islama hizmet etmiştir. ha, kendisi hakkında inanmış mı değil mi bugün bunu asla bilemeyiz meselemiz de değil. bence tarikatları ve hilafet ve saltanatı kaldırarakta islama hizmeti olmuştur.
yapılması gereken bu inançsız kesimin elinden atatürkü kurtarmaktır. kanuni düzenleme ve ne gerekiyorsa yapılmalıdır.
bu kesimin eli atatürkün üstünden kanun zoruyla çekilmelidir.
İnançsız kesimin elinden Atatürk'ü "kurtarmak" için kanuni düzenleme yapmak?
- Kimin inançsız olup olmadığını nasıl belirleyeceksin?
- Kurtarmaktan kastın nedir?
- Sana Atatürk'ün kurtarıcısı sıfatını kazandıran şey nedir?
- İnançsız kesime özel çıkarılmasını istediğin başka kanun var mıdır?
-
Kafir kelimesinin anlamından yola çıkılarak videodaki şahsın hakaret etmediği sonucuna varılmış. Bir kelimeye hakaret özelliğini kazandıran şey sadece anlamı değil, aynı zamanda ne amaçla söylendiğidir. Dincilere göre kafirler aşağılık, değersiz insanlardır. Öyle olmasaydı bu şahıs Atatürk'ün anılmasından rahatsız olmazdı. Dolayısıyla burada kafir kelimesi hakaret amaçlı kullanılmıştır ve ilgili zat Atatürk'e hakaret etmiştir.
-
Nabza göre şerbet. Kardeşi onun müslüman olduğuna kendini inandırmış olabilir kaldı ki evet ölüm anında hangi inançta olduğunu bilemeyiz sadece kuvvetli ihtimallerden söz ediyoruz örneğin benim ailem de benim müslüman olduğumu düşünmek isteyebilir ama değilim mesela değişik işler işte.
Beni biraz tanıyan herkes inançsız olduğumu bilir. Ailem de bilir. Fakat anneme babama sorarsan benim için müslüman derler. Ölürsem beni islami usullere göre gömerler.
-
Bu tarikatçilerin zehirlemeleri yüzünden millet iyice zıvanadan çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 11 Kasım 2023; 13:33:8 >
kimse anasının karnındam ateist çıkmaz benim içinde inançsız ama gel gitli gibi
20-40 yaş arası pek dindar olmayan müslüman,40+ yaş deist inançsız gibi,45+ dan sonra iyice ateizme dönmüş gibi ama dediğim gibi kimse Atatürkün karısı değil burda net olarak bilemez adamın içini, sende rafta beğendiğin modelini almışsın işte.
Net olan ateist gülriz suriri gibi ben inanmıyorum beni yakın imam islam arapça asla istemiyorum cenazemde,halkımla ilerde toprak saksıda buluşçam diyebilirdi ama dememiş.
Ülkenin en güçlü insanı,ailesine maddi yönden bağlı ateist genç ergen değil bu adam çekinsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2023; 13:27:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X