Şimdi Ara

Atatürk'e hakaret eden osmanlı torunları teke tek yemedi, ev basmaya gitti. birisi canından oldu!t (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam olayı ters anlamışsın hakaret eden kişi kadın , mersinden toplanıp geliyor tokata .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam olarak 600 km yol tepip "Bok yoluna gitme" deyiminin hakkını vermiş herif.Anlatılandan farklı bir kahpelik barındırıyordur .Atatürk hakaret vs muhtemelen kılıfıdır.

Hadi şeriatçı erkeklerin motivasyonu Medeni dünyada bir baltaya sap olamamış sünepelerin istediğim kadını alayım, istediğim zaman boşayayım cinsel açığımı dindireyim , istediğim işi yapayımdan geliyor da, şeriat isteyen kadın motivasyonu nedir ben asıl onu merak ediyorum.

Mazoşist değilse kara çarşafa,burkaya sarılıp tasma takılıp köpek gibi gezdirilmekten başka ne vaad ediyormuş da şeriat ister ,hatta bunun için 90 yıl önce vefat etmiş bir insana kin besler inanılmaz gerçekten.

Şeri yönetimde köpek kadar değeri yok kadınların . Emenim "kocam şehit oldu" diye kendisine teselli veriyordur bu.
    Son olarak
    Atatürk'e hakaret eden osmanlı torunları teke tek yemedi, ev basmaya gitti. birisi canından oldu!t

Ekleme :dilli "anladığım kadarıyla" diye birşey yazmış onu da yanlış anlamış. Kırk yılın başında birşeyden anlıyor onu da yanlış anlıyor.Ulan zaten anlayacak kapasiten olsa AKP cenahına teşne olmazdın ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 28 Temmuz 2024; 9:37:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bireysel silahlanma yaşatır.

• Forumda da oluyor bazen, özelden yazdım adresini ver gibi ergenlerin yazıları.

Klavye delikanları dikkat etsin, delikli demir çubukla delikanlıda kanlı delik açarlar.

• Doğal seleksiyon görevini yerine getirmiş birtane gerizekalı mezara birtaneside cezaevine iki tane mal eksilmiş.Atatürke hakaret eden aptalada cezaevinde hallederler umarım birtanedaha oksijen israfı gider.Tımarane seviyesinde Ülke.Atatürkün çok umrundaydı o sonsuza kadar Dünya lider bu Ülkenin kurucusu siz hakaret edenlerse koca bir çöpsünüz çöp bu gerçeği değiştiremessiniz Bir lafa bakarım lafmı die birde söyleyene bakarım adammı die bir Atasözü var.Atatürke hakaret eden embesillerle muhatap olmamak gerek onlar birer çöp tıpkı fesli kadir gibi :) Fesli kadiri çöpler anıyor Atamı ise bütün Dünya her sene :) Uluslararası Ülkelerin devlet başkanları geliyor Mezarına çelenk bırakıyor bukadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 28 Temmuz 2024; 10:39:55 >
  • Birisi tercih diyeri dayatmadır.

Dansöz olmak tercih değilde din veya başka bir dayatmaysa ona da karışıyım elbette . Bildiğim kadarıyla dansöz olmazsan recm edilirsiniz gibi durum yok.

Kötü bir durumu kötü örnekle aklayamazsın.

Çok istiyorsanız Afganistan, Endonezya ve Pakistan tam hayallerinizdeki gibi yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 28 Temmuz 2024; 12:49:56 >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

Valla sizden beklemedim bireysel silahlanma savunuculuğunu. Özellikle Teksas gibi vahşi batı geleneğini yansıtan bir eyaletten örnek vermeniz bayağı abes olmuş. Bireysel silahlanma bir çözüm olsaydı Amerika'da silahlı saldırı sonucu ölüm oranları az olurdu ama veriler bunu göstermiyor. En basitinden silaha ulaşım yaygınlaşırsa ülkedeki psikopatlar senden benden önce o silaha ulaşır ki zaten pek çoğunda da silah var. Bir olayda işe yarar ama yüz olayda katliam olur. Çözüm silahlanma falan değil. Çözüm adalete ve polise güven. Çözüm toplumsal yapıyı bozan insan yığınlarının ülkeye sokulmaması. Bunlar sağlanmazsa sizin elinizde kalaşnikof olsa da bir işe yaramaz.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Polis seni kurtarmaya gelinceye kadar mevtasın..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hadi diyelim bir olayda kendini savundun çat çat indirdin adamları. İkinci olayda bir pusuda kafana mermi yemeyeceğini nereden biliyorsun? Toplumda silahlanma arttıkça o toplum güvenli değil güvensiz olur. Silah belirli şartlar oluşmadıkça sivillerde bulunmamalı. Amerika örneği verilecekse oradaki adli olaylarda gerçekleşen ölüm oranları da verilmeli.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

En azından ilk olaydan kurtulup ikinci olaya kadar biraz daha yasamıs olurum ayrıca o söyledigin sey kan davalarında falan olur k***lerin kanlıları falan oluyor ikinci de pusu atıyorlar onun konuyla ilgisi yok hacım..

Bireysel silahlanma anayasal hak olarak ele alınmalı herkesin can güvenligini koruyacak emanet tasıyabilmesi en önde gelen hak olmalı.. Polis seni hic bir sartta ve kosulda kurtaramaz merkezden oraya gelmeleri dakikalar sürer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Temmuz 2024; 13:17:8 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

ikinci mesajda olayı yazmıştım detaylıca. sen anlamamışsın. ölen kişi: Atatürk'e küfür eden sayfanın sahibi olan kadının kocası.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

bulur arap falan. en son Atatürk'ü sevmiyorum diyen kanada vatandaşı sanırım kocayı boşamıştı

ecevit dönemi meclise girmeye çalışan merve de 4. kocayı bulmuştu vs.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    O daha iyi olmuş ozaman iyi olmuş oksijen israfına.:)

• Bir tarikatçıya dördüncü olarak yamalanır tasası size mi düştü

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

işte bunların çoğu akp islamcı hükümetinde bir yerlere yanlanmak için yapılan tırışkadan hareketler. ama fazla ipi boşa saldılar. birine fena patladı. kimse kimseye hakaret edemez. eleştiri başkadır hakaret başkadır.

ben mesela paşamı, turancılık ilkesine yeterince ilgi göstermediğini düşünüyorum. Bana kalsa herkesin ana dili Türkçe yapana kadar farklı illere dağıtmalıydı. Ben nasyo sosyalit yani kemalistim. Bu eleştiridir.

ama gidip, anasına babasına söversen bu eleştiri değil hakaret olur. kırsalda yaşayanlar bu kültüre yani yolda gördüklerinin bile anasına babasına sövmeye belki alışıklardır ama bu hakarettir.

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

adamın ölmüş cesedinin resmi var. yalan derken? bu millet birbirine küfretmiyor mu? kırsallıklar genelde Atatürk'e küfretmiyor mu? yalan olan ne olabilir?

• En iyi yorum, 2 kelimeyle bu kadar güzel anlatılabilirdi.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Hikayesi yalan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.