Şimdi Ara

Atatürk'e hakaret eden osmanlı torunları teke tek yemedi, ev basmaya gitti. birisi canından oldu!t

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Tokat'ta oturan evli ve bir çocuk babası Mustafa G., sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Vesile Y.'yi, Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla eleştirdi.

İkili arasındaki görüşme, küfürlü tartışmaya dönüştü. Tartışma sonrası Mustafa G., Vesile Y.'ye evinin konumunu attı.

Atatürk'e hakaret ettiği iddia edilen Vesile Y., yanına aldığı 4 kişi ile Mersin'den Tokat'a gelip Mustafa G.'yi evinin önünde darp etti.

Aldığı darbelerle yaralanan Mustafa G., evinden aldığı av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateş sırasında saçmaların isabet ettiği Vesile Y'nin eşi hayatını kaybetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 28 Temmuz 2024; 2:58:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konudan bağımsız olarak şu olay bir kere daha bireysel silahlanmanın önemini kanıtlamış...

Evi basılan kişinin kendisini savunacak bir silahı olmasaydı muhtemelen kendisi ölmüş olacaktı...

Amerika'da bu olay yaşansaydı adam ceza almadan sıyrılırdı ama Türkiye'de bu olay yaşandığı için muhtemelen hapis cezası alacak...

Tam olarak 600 km yol tepip "Bok yoluna gitme" deyiminin hakkını vermiş herif.Anlatılandan farklı bir kahpelik barındırıyordur .Atatürk hakaret vs muhtemelen kılıfıdır.

Hadi şeriatçı erkeklerin motivasyonu Medeni dünyada bir baltaya sap olamamış sünepelerin istediğim kadını alayım, istediğim zaman boşayayım cinsel açığımı dindireyim , istediğim işi yapayımdan geliyor da, şeriat isteyen kadın motivasyonu nedir ben asıl onu merak ediyorum.

Mazoşist değilse kara çarşafa,burkaya sarılıp tasma takılıp köpek gibi gezdirilmekten başka ne vaad ediyormuş da şeriat ister ,hatta bunun için 90 yıl önce vefat etmiş bir insana kin besler inanılmaz gerçekten.

Şeri yönetimde köpek kadar değeri yok kadınların . Emenim "kocam şehit oldu" diye kendisine teselli veriyordur bu.
    Son olarak

Ekleme :dilli "anladığım kadarıyla" diye birşey yazmış onu da yanlış anlamış. Kırk yılın başında birşeyden anlıyor onu da yanlış anlıyor.Ulan zaten anlayacak kapasiten olsa AKP cenahına teşne olmazdın ya neyse

Özetle şöyle:

Bir tane kadın var ve adı Vesiye, Mersin'de ikamet ediyor. Bu sosyal medya hesabından (bir sayfa olarak) Atatürk'e küfür (hakaret) ediyor.

Mustafa isimli şahıs da bu paylaşıma dayanamayıp hesap/sayfa sahibi ile tartışmaya giriyor.

Sonra sayfa / gurup sahibi vasfiye bu kişiden adres bilgisi istiyor.

Mustafa kardeşimde vasfiye'yi kırmadan (kim olduğunu bilmeden yani bir kadın olduğuu bilmeden) "gel yüzüme söv" diyor.

Vasfiye fazla osmanlı torunu takılmış olacak ki diziler, diriliş, şahlanış, çıldırış derken ali kıran baş kesen modunda 4 erkeği yanına alıp Mersin'den Toka'a baskına gidiyor. Birden 4 kişi Mustafa kardeşe saldırıyor. Mustafa saldırıdan ani bir hareketle kurtulup hemen av tüfeğini alıp, bir tanesine sıkıyor ve sıktığı kişiyi olduğu yerde cansız bırakıyor.

bu kişide ali kıran baş kesen Atatürk'e küfreden vasfiye adlı kadının kocası oluyor.

Tokat'tan yiğit de çıakarmış!

belediyelere yanlıycaz diye ağzınızın kokusunu her yere yayamazsınız.

Emanet sayesinde hayatta kalmis yukardaki uyenin soyledigi gibi emaneti olmasaydi 5 kisi tarafindan dovulerek oldurulecekti yine de bak bu benim konum gel diyerek luzumsuz isler mudurlugu yapmis yani vurani da guzellememek gerekir ben olsaydim ihbar etmeye bile zahmet etmezdim.. Ataturkcuyum fakat herkesle ugrasmam herkesi ciddiye almamak gerekiyor..

• Özetle şöyle:

Bir tane kadın var ve adı Vesiye, Mersin'de ikamet ediyor. Bu sosyal medya hesabından (bir sayfa olarak) Atatürk'e küfür (hakaret) ediyor.

Mustafa isimli şahıs da bu paylaşıma dayanamayıp hesap/sayfa sahibi ile tartışmaya giriyor.

Sonra sayfa / gurup sahibi vasfiye bu kişiden adres bilgisi istiyor.

Mustafa kardeşimde vasfiye'yi kırmadan (kim olduğunu bilmeden yani bir kadın olduğuu bilmeden) "gel yüzüme söv" diyor.

Vasfiye fazla osmanlı torunu takılmış olacak ki diziler, diriliş, şahlanış, çıldırış derken ali kıran baş kesen modunda 4 erkeği yanına alıp Mersin'den Toka'a baskına gidiyor. Birden 4 kişi Mustafa kardeşe saldırıyor. Mustafa saldırıdan ani bir hareketle kurtulup hemen av tüfeğini alıp, bir tanesine sıkıyor ve sıktığı kişiyi olduğu yerde cansız bırakıyor.

bu kişide ali kıran baş kesen Atatürk'e küfreden vasfiye adlı kadının kocası oluyor.

Tokat'tan yiğit de çıakarmış!

belediyelere yanlıycaz diye ağzınızın kokusunu her yere yayamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 28 Temmuz 2024; 3:12:12 >

• bunlar olmek icin 599 kilometre yol gitmisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Temmuz 2024; 23:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - 1 hain

• Konudan bağımsız olarak şu olay bir kere daha bireysel silahlanmanın önemini kanıtlamış...

Evi basılan kişinin kendisini savunacak bir silahı olmasaydı muhtemelen kendisi ölmüş olacaktı...

Amerika'da bu olay yaşansaydı adam ceza almadan sıyrılırdı ama Türkiye'de bu olay yaşandığı için muhtemelen hapis cezası alacak...

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Emanetsiz guvende hissetmiyorum ustelik fiziksel olarak gucluyum ve dovus sporlariyla ugrastim yine de yeterli degil emanet gercek guven duygusu veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Temmuz 2024; 0:57:19 >
  • Sosyal medya bunlarla dolu. O kadar cahilce ve aptalca Atatürke saldırıyorlar, hakaret ediyorlar sonra da ah bi şu Atatürkü koruma kanunu olmasa diyorlar
    Bu kadar zekiler yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Navi kullanıcısına yanıt

Emanet sayesinde hayatta kalmis yukardaki uyenin soyledigi gibi emaneti olmasaydi 5 kisi tarafindan dovulerek oldurulecekti yine de bak bu benim konum gel diyerek luzumsuz isler mudurlugu yapmis yani vurani da guzellememek gerekir ben olsaydim ihbar etmeye bile zahmet etmezdim.. Ataturkcuyum fakat herkesle ugrasmam herkesi ciddiye almamak gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Temmuz 2024; 1:1:44 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Ortalık çok sıkıntılı tiplerle dolu...Tam anlamıyla şansa yaşıyoruz..Mesela geçen günlerde Bingöl'de madde bağımlısı birisi yolda yürüyen tanımadığı insanlara bıçakla saldırdı ve dört kişiyi herkesin gözleri önünde öldürdü..Bu kişiler ile arasında hiçbir düşmanlık olmadığı halde öldürebildiği için öldürdü;

www.ntv.com.tr
    Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: 4 ölü, 5 yaralı
    https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/bingolde-madde-bagimlisi-dehset-sacti-4-olu-5-yarali,YLn6UAcCt0eY4V7yi__pKw

Bireysel silahlanma bilinci bu ülkede olsaydı daha ilk kişiye saldırdığı an çevredeki başka bir silahlı kişi buna müdahale ederek dört kişiyi öldürmesine engel olabilirdi.Mesela Amerika'da Teksas eyaletinde bir adam kiliseyi silahla basıyor ama kilise cemaatinden olan silahlı bir sivil anında adamı vurarak olası bir katliamı engellemişti.Tabii ki adama ceza verilmedi;

nbc 5 dallas-fort worth
    Tarrant County Grand Jury No-Bills Man Who Took Down Church Gunman
    https://www.nbcdfw.com/news/local/tarrant-county-grand-jury-no-bills-man-who-took-down-church-gunman/2451567/

• O kadar saçma bir olay ki. Ne insanlar var diyesim geliyor.

Anladığım Toktata birisi Atatürk'e hakaret ediyor iddia bu yönde ! Ve 20 yaşında bir kadın adres ver seni bulacam diye adama çıkışıyor. yetmiyor adını adresini öğrenip eşi ve akrabaları ile birlikte Mersinden Tokat'a gidiyor ! Yaşlara bakıyorum 20-21 hepsi.

Ve kadın eşi ile bilikrte Mersinden Tokat'a adama hesap sormaya gidiyorlar harbi harbi kafa yapısı efsane. Adam evli 1 çocuğu olan 45-50 yaşlarında birisi gibi. Bunu evinin önünde darp ediyorlar 3 kişi birde. Adamda yukarı çıkıp alıyor silahını sizmisiniz beni döven diye ateş açıyor.

Olayın başrolü olan kadın ölse akılsın başın cezası diyecemde kadında değil kocası ölüyor.

Not: Ülkede polis var asker var jandarma var MİT var içişleri var. Atatürk'e hakaret varsa bunun cezası yaptırımıda var. Et şikayet geç işte adamın evini basmak nedir hemde 3-4 kişi gidiyorlar ev basmak için 600 km yol gitmek nedir neyin kafası bu gerçekten çözemedim. 21 yaşında mezara gitti boşu boşuna biriisi.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Evet katiliyorum devletin bu konudan korkmasi cok sacma cunku o tipler zaten peynir ekmek gibi bulup ruhsatsiz aliyorlar ruhsatli silahlarda seri numarasi var balistik inkanlar var hangi mermi hangi tabancadan cikmis pat diye anlasiliyor millet kendini korumak icin kullanir zaten ruhsatli silahlar o tarz seylerde kullanilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Temmuz 2024; 7:38:44 >
  • Olayın “osmanlı çocuğu” ile ne alakası var. Bir kışkırtma algılıyorum. Neticede Atatürk’te Osmanlı’da yetişmiş, Osmanlı okullarında yetişmiş bir subay ve devlet adamıydı. Birileri gidip Atatürk,e küfür ediyorsa bu “ Atatürk ve Osmanlı ayrıştırması “ ve benzeri kışkırtmalarının etkisiyle olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzeb -- 28 Temmuz 2024; 1:41:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • osmanlı diyerek algı yapıp birbrine düşürmeye çalışan bir kişi osmanlı kim biziz zaten

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Özkan olayı bir daha oku anla.Mersin'den Tokat'a gidenler Atatürk'e hakaret edenler zaten.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Eğer öyle ise dahada saçma.

Atatürk'e hakaret edenlere kendi açık adresini neden verirsin !

• Herkes iki dakikada hüküm vermiş ama kimse olayın detayını sorgulamamış. Bu tarz her olayda olduğu gibi.

1 - Karşı tarafın hakaretten kastı bir eleştiri bile olabilir. Olay net aktarılmadan bunu kimse bilemez. Olay tek taraflı ve yarım yamalak aktarılmış. Olayı bailatan hakaretin ne olduğu neden aktarılmamış? Belki katil olan paçayı kurtarmak için böyle bir senaryo yazdı. Kim bilebilir?

2 - Hakaret dahi olsa belli ki eleştiri ya da hakarete karşı hakaretle cevap verilmiş. Sonra tipik karşılıklı küfürleşmeler ve diklenmeler sonucu adres alışverişi olmuş. Mustafa isimli şahıs da "al adresim bu, maçan yiyosa gel" modunda adresini vermiş. İşin sonucunda da katil olmuş. Ama başlığı ve yorumları okuyan "yazık gariban Mustafa'nın evini Osmanlı torunları basmışlar" der. Şaka gibi manipülasyon. Medya okur yazarlığı konusunda ülke olarak en ilkel seviyedeyiz. Üstüne sosyal medya aracılığıyla herkes (özellikle işsizler) gazeteci olunca iş iyice rezil bir noktaya evrildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander Keen -- 28 Temmuz 2024; 3:33:37 >

• medyadan her duyduğumuza inanmayın,%99.9 u yalan.

• Şimdi dul mu kaldı.??
    Üzülmesin, hayatını yaşasın
    Eşi emin ellerdedir. ( huriler)

Hayatını yaşa derken gidip adres ver deme
    Sonra adrese postalarlar.
    Hayatını yaşa derken o kadar da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 28 Temmuz 2024; 7:54:36 >
  • bireysel silahlanmanın önemi arttı. bu teröristlere tek çözüm bu olur anca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.