Şimdi Ara

Ateca 1.6 tdi dsg (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
11.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum farketmedinmi adam önyargılı yaklaşıyor.Ne desen ne desek boş..Ateca ile test sürüşü yapmamış sadece istatistiklerden oluşan bilgisiyle at koşturuyor insanlar....Atecam var Kadjar da sürdüm 3008 de..En korktuğum araç 3008 di ona da binince şöför arka koltuklar dahil basıklığını görünce bana gitmez dedm zaten..1.6 dizel motoru 130 hp ydi sanrım.Benim aracın eco modundaki gibi bir performans sunuyordu.Ama gayet yeterli bence.Tabiki benim tsi den kafadan 1 lt ekonomiktir.Dzel benzin eşitlendiği için litre bazı kaldı sadece.
  • erdal85 E kullanıcısına yanıt

Renault 1.2 turbo motoru 4-5 yıldır var. Şimdi 1.3çıkardılar. 1.4tsi kendini kanıtlamış ünite de nedense yine tarih oldu, yerini 1.5tsi ye bıraktı. Bunlar da muhtemelen avrupada satılamayan(wltp sertifikası olmayan ) son 1.4tsi modeller. Yakında 1.5tsi ler gelir bunlar ortada dızlak gibi kalır.

Komik olayım derken komik duruma düşmüşsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Milletin dediğine bakarsak mazda 3 diyen de çok forumda. Forumun vag eğilimi malum.

Ateca satışları dipte, piyasada yok. Ama forumda kendinden 10kat fazla satan modellerden daha çok konuşuluyor. Almışsınız, güle güle kullanın ama abartmayın. Biri diyor qashqai çöp, biri diyor sportage, tucsonu patates eder. X3, xc60, glc ile kıyaslayalım o zaman.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Yahu var da kaç tane satıyor yılda aceba... Sen hiç kullandın mı 1.2 tce yahu araç 7 nin altına inmiyor uzun yolda bile daha gelmiş komiklik yapıyorsun. O motor 1.2 tsi ye rakip olamadı. 1.4 tsi den 1.5 e geçiş ayrı 1.2 tce den 1.3 e geçiş ayrı... Kadjar ile hiç 10 bin km yaptın mı? Her tarafından ses geliyor la arabanın. Arka havalandırma bile yok. Camları otomatik bile değil. Yol sesi mi dersin aracın sağa sola yığılması mı dersin kadjar uygun fiyata dizel olanı alınır. Ateca ile boy ölçülemez. Sen git çocuklar güldür daha da komiklik yapma. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu kadarına pes yani.

Bozulunca neden bu kadar agresifleşiyorsun ki?

1.4tsi den 1.5geçiş farklıymış. Kih Kih

• Bozulmadım kardeşim babamın malı mı sanki. Neyse he haklısın sen

Dogru duzgun suv kullanmamış altinda da olmayan tahat rahat atıyor yaziyor. Klavyrden cok kolay bunlar.. Kadjara her anlamda basacak atecayla yuksek hiz korkutuyor. Bu hızlar brnim degil diyor araba. Fr hemde... Kadjari sen dusun.. Anca alican dizeli ni ekonomi yapican. Aksam vakti sakın zamanlarda benim aracda 6.5 lerde gezebiliyor 1.4 tsi ler bitmis filan... 😂 Leon 125 manuelle sehrin bibucundan bi ucuna mesai baslangici kac isik dahil stop ederken başlangıçtan itibaten 5.1 i gördüğümü cok iyi bilirim. Ama yok tsi tu ka ka

• Sabah yorum attım gittim baktım.

3008 250-260 bin TL.

Evli olsam çocuğum olsa ateca alırım.

İçi Leon ama leondan daha iyi işçilik var arabada.

Dsg sorunlu diyorsunuz da, Leon 2000 km + 6000 km kullandım. Hatta normal değil. 180-200 hep dip gaz , şanzımanın tek sıkıntisi ilk kalkışta geç tepki vermesi.

Patlasaydi patlardi herhalde. Sert kullandım yani.

Evli değilim o yüzden ben Civic rs araştırmaya devam edeyim.

3008 e o para verilmez o yüzden ateca bakın. Kadjar bu arabaların çok altında

• Leonun yol tutuşu rezaletti. Frenler rezaletti. Araba durmuyordu ki 2000 km deydi. 2000 km yol yaptım. Koltuklar çok.kotuydu.

Bunu kullanma fırsatım olmadı.

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Eski amcalarda vardı kahvede muhalefet olurdu herşeye... Sırf vakit geçsin yoksa kahvede otur otur nereye kadar... Arkadaşın da düşüncesi bu herhalde

Çok iyi yakalamışsınız.

• Aslında yukarıda anlatmak istediğim buydu. Daha ilk mesajından beri ateca ya giydirmeye çalışan, kalitesiz ve tipsiz diyen, ateca yi adam ettiniz diyen böyle onyargili kişilere anlatamazsın bazı şeyleri.Her vw ve tsi konusunda gelir bu kişiler ve kötülerler. Anlatmak istediğiniz şeyler bunların anlayacağı kadardır. O yüzden sabrınızı zorlamayın arkadaşlar.Peygamber sabrı gerekir.

Ateca yi kullandım. Güzel bir araç. Leonla aynı gibi ama en büyük dezavantaji piyasaya pahalı girmesi. Herkes 1.0 tsi nin uygun fiyata geleceğini düşünüyordu ama doğuş fiyatları kazık tutunca satışları az oldu. Şimdi dizel otomatik te kampanya olunca satmaya başladı. Ama geç kaldı doğuş.

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Ateca öyle değil. Ateca leon görünümlü audi aslında. Bir tek dandik süspansiyonları değiştirmeyi unutmuşlar onun dışında mükemmel.

Amaç sanırım post filan kasmak.neyse konuyla alakanız yoksa mumkunse mesaj filan atmazsanız su ateca konusu kirlenmesin daha fazla.
    sanırım audi tt filan kullandınız daha önce.Neye göre rezaletti...2000 km kullandıysanız kiralık filandı heralde...Kiralık araçların akıbetini herkes bilir.dötü bası ayrı oynar.
  • Hay ağzına sağlık

Bir şey kastığım yok. Mesajlarım neden zorunuza gidiyor? Reklamınıza mı engel oluyorum?

Adam leon sahibi oldum deyip eleştirmiş, onu bile kabullenemiyorsunuz. Satış temsilcisi misiniz sizde? Forumda çok var onlardan. Gelip burada vag şakşakçılığı yapıyorlar boş zamanlarında :) Sosyal medyadaki maaşlı troller gibi şakşakçılar var.
    2000km deydi 2000km kullandim diyor adami leon sahibi yaptınız. Leonun ozellikle fr in gayet iyi yol tutusuna sahip oldugunu cumlealem biliyor. Ha mk2 deki gibi bagimsiz susp. Olsaydi daha da iyi olurdu.. Sonucta bütçe meselesi

Leonun yol tutuşu iyi miydi? Ateca bitti leon'a mı geldi sıra. Bu kasa leon çıktı çıktı yol tutuş konusunda eleştiriliyor. Fr(takoz) versiyon büyük jantla sert süspansiyonla biraz kurtarıyor ama o bile ancak honda civic, mazda3, 308 sürmemiş kesimi tatmin eder.
    Seat hakkında öyle rezaletti gibi kelimeler kullanmayın bence, arkadaşların zoruna gidiyor. Çok kaliteliydi, iyi yol tutardı, hiç trim sesi gelmezdi falan deyin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.