Şimdi Ara

Ateca 1.6 tdi dsg (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
11.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Niye yanına yaklaşamıyor yahu. Ateca yı adam ettiniz vallahi. Ne iyi yanı var bunlardan? Konforu kalitesi mi iyi nesi iyi? Leon ne ki ateca ne olsun. Abartmayın. Qashqai kötüymüş ateca süpermiş. Bu kadar sallamayın öveceğiz diye.

190bin dedikleri xv 170binlere satılıyor. Donanımları eşit mi? Xv nin donanımlarına bir bakın isterseniz. Performans zayıf olsa da artısı çok. Güvenliği, kalitesi, 4*4 ü yeter ateca ya.

137bin kadjar icon edc. Atecadan çok daha mantıklı. Ateca ayarında bir araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Niye yanına yaklaşamıyor yahu. Ateca yı adam ettiniz vallahi. Ne iyi yanı var bunlardan? Konforu kalitesi mi iyi nesi iyi? Leon ne ki ateca ne olsun. Abartmayın. Qashqai kötüymüş ateca süpermiş. Bu kadar sallamayın öveceğiz diye.

190bin dedikleri xv 170binlere satılıyor. Donanımları eşit mi? Xv nin donanımlarına bir bakın isterseniz. Performans zayıf olsa da artısı çok. Güvenliği, kalitesi, 4*4 ü yeter ateca ya.

137bin kadjar icon edc. Atecadan çok daha mantıklı. Ateca ayarında bir araç
    Ateca kadjardan net olarak daha iyi , daha kaliteli ve tok , tasarimda goreceli fakat bir tik daha iyi gorunuyor Ateca, en buyuk handikapi arac cok sert ayarlanmis , siki ve spor , oyle suv alip yumusak surus beklemek yanlis olur , hele FR versiyonu muadil HB lerden dahi sert 19 jantlarla.Suv isini Koreliler yapiyor , gerek sportage gerek Tucson Atecadan daha konforlu araclar.

Bu arada Leon ile kopyala yapistir gibi gorunsede Atecanin isciligi cok iyi , 2 farkli test aracinda gram trim sesi duymadim.En alinasi versiyonu 1.5 tsi dsg Excellence

• commandx C kullanıcısına yanıt
    He he he ateca pis he he he :)
  • quote:

3008, tucson, sportage, qashqai gibi seçenekler varken ateca alan var mı gerçekten. Ne tip var ne uygun fiyat. Şanzıman sıkıntılı. 10 tane falan gelmiş, hepsi satılmıştır. Bayiiye gidersin, yok satıyor derler, satış rakamına bakarsın 60-70 tane. Kasım ayı satışları:
    QASHQAI 2269
    DUSTER 1679
    TIGUAN 912
    3008 863
    TUCSON 763
    KADJAR 659
    SPORTAGE 538
    KUGA 371
    KAROQ 259
    CHR 223
    COMPASS 206
    Q3 143
    Q2 131
    GRANDLANDX 130
    ATECA 86
    XV 79
    XC40 58
    HRV 8
    Ateca; Qq, Sportage, Tucson bunları patatese cevirirde 3008 de işi zor. Leonun aynisi. Yalnız Orada da işin içine fiyat faktörü giriyor atece mantıklı. Ateceda dizel otomatik bu ay geldi.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Birçok örnek verdim, hepsinin artısı eksisi var. İkinci el konusunda ateca da iyi değil, bilinen bir model değil.

En optimum araç diyorsunuz ama neden satışları çok düşük? Demek ki optimum değil, demek ki bazı konularda eksiği var. Leonu zamanında uygun fiyattan f/p olarak verdiler en çok satan modellerden oldu. Ama ateca 1seneden fazla oldu hala piyasada yok. Bu ay bir nebze alınabilir olmuş önceki aylar fiyatı daha yüksekti.

Renonun 1.2motoru da eski bir motor. Kendini kanıtlamıştır. Performansta geri kalsa da vergi avantajı var. Dediğim gibi artılar eksiler var hepsinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Bırakın ateca yi falan. Gidin subaru alın otomatik.Ama 4 ileri olsun. Rahat edin. Forever Japon.
    Hayatında Subaru bayisinden içeri girmişliğin var mı?
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Sportage tucsonu patates eder

X3, xc60, glc ile falan kıyaslayalım o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Hayatında Subaru bayisinden içeri girmişliğin var mı?

Alıntıları Göster
    Ooo kimleri görüyorum. Diğer Honda fani bana mesaj atmış.

Otomobil bilgimle seni cebimden çıkarırım merak etme. Her markanın bayisine gidip test sürüşleri yapan biriyim. Giderim sürekli incelerim yakından. Subaru dan tut mitsu ya kadar istediğin markaya. Oradaki mesajın ironi olduğunu biliyorsundur inşallah.

• Seat neden hiç bir modelinde açık renk iç mekan sunmuyor bilen var mı? Şahsen benim tasarımda ilk kriterlerimden birisi açık renkli ferah iç mekan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 27 Aralık 2018; 15:40:9 >
  • Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
    Azıcık teknik bilgin olsa Ateca ile XV ya da Forserter'ı aynı cümle içinde kullanmadan önce besleme çekerdin. Birde sanki daha kötü bir araçmış gibi ironi yaptım diyor. Simetrik 4x4, bağımsız süspansiyon, arazi kabiliyeti filan seni aşar, bilmediğin konulara atlayıp sağa sola laf sokmaya çalışma. Sen bin pejona keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Azıcık teknik bilgin olsa Ateca ile XV ya da Forserter'ı aynı cümle içinde kullanmadan önce besleme çekerdin. Birde sanki daha kötü bir araçmış gibi ironi yaptım diyor. Simetrik 4x4, bağımsız süspansiyon, arazi kabiliyeti filan seni aşar, bilmediğin konulara atlayıp sağa sola laf sokmaya çalışma. Sen bin pejona keyfine bak.
    Ya sen iyi misin. Kış günü başına güneş mi geçti. Nerede xv nerede forester.

Bir de teknik bilgi demiş te Allahım ya. Daha okuduğunu anlamada zorlanıyorsun.Hatta anlamiyorsun. Merak etme pejodan da memnunum. En azından göcmüyor en azından servis kazığını yemiyorum. Dpf dagitmiyorum.

Hadi canim git fitek inle uğraş. Tsi den daha az yak. Hondan ile vakit geçir. Daha ne yazdığını bilmiyorsun. Hadi başka kapıya canım.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız bu arkadaşı. Kendi çapında bana laf sokmaya çalışıyor, yorumu xv ile alakalı değil. Ben kaale almadım, siz de almayın :)
  • quote:

Yanlış anladınız bu arkadaşı. Kendi çapında bana laf sokmaya çalışıyor, yorumu xv ile alakalı değil. Ben kaale almadım, siz de almayın :)
    Ne kadar sevmesem de sizi takdir ettim.ironi yapalım dedik pişman etti.

Kaale almamak sizin bileceginiz bir şey. Sonuçta herkes kimin ne olduğunu biliyor.

Ateca ayarinda arac dedigin arabanin kullanicisi bir abim var. Bindim dizelini kullandim begendim.. hicbirzaman kotulemem yok soyle boyle diye yakiti filan cok ekonomik.brnce yeterili iyi arac. Ama adam atevayi kullaninca abi bunun kalite farki belli bi kadjar bu araç olamaz dedi.. Kendisi benden buyuk saygı vs acisindan da soylemedi samimi olarak söyledi. Inan vw fani degilim ama o motorla 1.4 150 lik motor yakitta da fark eder gidişte de.. Haa oda alt vergi diliminde oyle bir artisi var... Kusura bakmasinda oyle got kadar içi olan c segmenti dediginiz chr ye o paralari veremem. Ha bekar olsam neyse

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Herkes evli değil.

Kadjar ateca ya göre uygun bir araç. 137bin fiyatı var ve gayet iyi bir şekilde alternatif olur. Araba söyleyin dediniz söyledim işte. Herkesin çocuğu yok. Chr satışları başarılı bir model. Arkası basık olmasa zaten en çok satanlardan olurdu. İhtiyaca göre o da alternatif. Fiyatı da uygun.

• Sıfır Suv konusunda sizin eski impreza'nıza laf sokmaya çalışacak kadar zeki olduğunu düşünememiştim. Kendi haline bırakmak lazım hayal dünyası çok geniş bir eleman.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle bir arkadaş

Yav hadi Kadjar mı Ateca mı diye konu aç bakalım millet ne diyo. Manel araç bulmuş 137ye alırım diyo. Hadi desen dizel otomatik kadjar ateca dizel otomatikten 15 bin ucuz daha mantıklı diye anlarım da farklı tür araçları kıyaslamaya kalkışıyorsun.İlla niye *ok atma ihtiyacı hissediyorsun anlam veremiyorum.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Yine iyi arkadaş biraz daha zorlarsak dacia sandero ile karşılaştırır bir de 1.2 t yi kendini ispatlamış diyor hayır yani kaç senedir üretiliyor aceba ve üretimi de sonlandırma kararı alınmış bir motor olduğunu da bilmiyordur kesin laf olsun torba dolsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.