Şimdi Ara

Ateca 1.6 tdi dsg (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
11.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıl Leon kullandım. Şimdi de 308 kullanıyorum. Yol tutuşta bir fark yok. Ha şimdi gelir ona da b.k atar. İki araca sahip olan bilir.Amac kötülemek ne de olsa. Değecek biri olsa 2 araçta var şuan. Giderim sabuncubeli rampasinda nasıl viraj döner gösteririm ama ona bile değecek şahıs değil.

Neyse ölü taklidi yapalım da gitsin. Cevap vermeye değmez. Araç bilgisi sıfır vatandaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

sanırım audi tt filan kullandınız daha önce.Neye göre rezaletti...2000 km kullandıysanız kiralık filandı heralde...Kiralık araçların akıbetini herkes bilir.dötü bası ayrı oynar.
    Daha önce çok deli makinalar kullandım. Hepsini tek tek yazarsam sabahlar olmaz hocam. En minimumu 500 km kullandım.

Leon evet kiralikti. 2000 km de olan bir arabaydı. (Garenta) 2000 km olan bir araç ve merdiven altı yerden değildi. Dağıtması çok zor. Araç bilgisi halen duruyor ( koltuk yanması olmuştu, 15 gün önce fatura göndermislerdi) style paket ( LED , cam tavan ve hayalet gösterge) 2000 km yaptığım için + 6000.km yaptığım için detaylı anlamış oldum.

Bir diğeri gene Leon gene garentaydi. xcellence paketti.

Aynı güzergahtan cici kusun focusuyla (2016 hb stline) hizdan gectim. Kendisi leonu çok seviyordu. Almayı düşünüyordu , bu saatte ben bu hızda kullanmam ama bu kadar beklemiyordum demisti. Kendi aracıyla defalarca oradan geçtik daha yuksek hızda ( Kayseri Avanos)

kendi aracım bile ( bile diyorum çünkü mpv bir araç) daha iyi yol tutuyor.

Fr mefar bilmem. Leon iyi yol tutmuyor ve durmuyor. Frenler rezaletti.

Yav ayrica atace konusu, oldu leon konusu. Hay yazmayaydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 29 Aralık 2018; 1:38:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Seat hakkında öyle rezaletti gibi kelimeler kullanmayın bence, arkadaşların zoruna gidiyor. Çok kaliteliydi, iyi yol tutardı, hiç trim sesi gelmezdi falan deyin
    Galiba öyle yapmaliydim. Tisiaycilar çok agresif. Atecaya kötü demedim ki, aracı kullanamadim. İnceledim.

Leonun frenleri iyi değil, yol tutuş konusunda da iyi değil. Ateca da bunlara bakın demek istemistim.

• Leon kötü diyorum ama, dolu hasarlı olduğunu fatura kesiminden 5-10 dk önce öğrenmemiş olsaydım, Leon sahibi olarak yorum atacaktım. 150 PS DSG xcellence.

Ama bir sorun niye alacaktım,

ikinci elde güvenilir araba yok, sıfır arabada da hayaller arteon ( kredi çekip 2 yil faiz ödemek cazip gelmedi) cepteki paraya , fp gözüyle baktığımda, Leon cebime uygun geldi. İkinci elde de sikintisiz. Bir de bu dsg beni benden alıyor. Patliyor, bozuluyor şehir efsanesi var ama çok arastirdim tek sorun Türkiye'de. Yazılım atıyorlar yada başka birşey. Sonra cort. Birde iki sefer 2 bin + 6 bin km kullaninca ki , bu kullanım da birşey olmamışsa hiç olmaz dedim. ( Eskişehir Ankara, Eskişehir Bursa akşamları iş çıkışı gittim. Aheste aheste gitsem gidene kadar heryer.kapanir mecbur bastım)

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    😀

Aynen. Yok gerçekten fr in suspnsistemi filan farkli dostum.

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun iyki almamissiniz.... Bende ele gecen bir ekstradan ötürü 17 leonumu satip ateca almistim. 18 jantlarla cok iyi yola tutunuyordu.. Ateca okadar degil... Zatrn fr olupta suspansiyonu ozrl olmayan bi ateca var. Ibizasida leonuda fr da özel geliyor. Neyse zaten derdim deliler gibi yol tutusu degil. Oyle apaci gibi de kullanmiyoruz.

• Ben başka bir ülkede mi yaşıyorum anlamıyorum. Leon yol tutmuyormuş bunu otopark Sinan söyledi yıllar önce ondan sonra moda oldu. Neye göre yol tutmuyor anlamadım ki. Görüyoruz yollardaki İnsanları yüzde 99 u mal. Park edemiyor adam, 110 luk hız sınırında 50 ile vıraja giriyor, rampa yukarı yavaşlamak için frene basıyor... Düz yol gazcısı bizim millet sonra gelmiş leon yol tutmuyor. Sen o aracın limitlerine ulaş o arabadan 10 tane alırım... Frenleri kötü diyor. Beyefendi 10 inçlik carbonları olan araç mı görmüş hiç... Bırakın bu işleri...

• konuyu biraz hortlatayım.

Seat Ateca için şuan kapora verdim nasipse pazartesi alıcam.
    Kia ceed 2015' aracımı satıp bunu alıyorum.

185 boy var . Ön koltuk ve arka koltukta rahat ediyorum. Bagajı bana büyük geldi. yurt dışı gidip gelmeye iyi gelir.

Kadjar hoşuma gitmiyor .
    3008 ' ler pahalı
    Honda CVR ler daha pahalı
    Skoda Kodiaq güzel 1.4 benizli olanı 303 bin tl idi.
    Mercedes Cla bakım vs uğraşamam.
    Sportage almak istemiyorum Kia dan farkı bir araç almak istiyorum yoksa fena değil. ama kia Sportage yeterince dolu olsaydı led ekran vs tercih edebilirdim.
    Toyota HR benim gibi uzun boylular için değil . elektrikli olanı alınır yani.
    Tiguan için bi 50 bin lira daha vermek lazım bir türlü . daha fazla para vericek olsam farklı araçlar alırdım.
    3008 güzel araç ama aman değil benim için .

Sipariş verdiğim Seat atecada olan özellikler. paket lansman paketi olarak geçiyor.
    - Alcantara koltuklar
    - Full led ekran ( kimisi hayalet ekran diyor )
    - Full led far ve stop gurubu.
    - 8inch dokunmatik erkan
    - Beats audio ses sistemi 10 hoparlör + bass
    - Elektikli koltuklar
    - Koltuk ısıtma
    -kış paketi var cam , ayna, silecek suyu ısıtma vs
    - Tavan döşemesinin siyah olması
    - Tam panaromik sunrruf
    - 1.6 Dizel 7 ileri DSG

Ateca 1.6 tdi dsg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirrealsQ -- 19 Şubat 2019; 15:39:39 >

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız ? konu hortladı bakalım fiyatlar nasıl artmış :)
  • erdal85 E kullanıcısına yanıt
    191.000 42 bin lirası %0 faiz 12 ay taksit.
    En son ben sorduğumda 160'lara bıraktım demişlerdi ne geldiğini duyduk ne gittiğini... Hayırlı olsun
  • Bi yorumda benden gelsin...

Benim Ateca'da ki donanımlar:

• Elektirikli Bagaj
    • Park Asistanı
    • Cam tavan
    • Hayalet Ekran
    • KESSY Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi
    • 8 inch Dokunmatik Renkli Ekran
    • Geri Görüş Kamerası
    • Full LED Farlar
    • Alcantara Spor Koltuklar
    • 18" Jantlar
    • SEAT Sürüş Profili (Eko, Konfor, Spor, Kişisel)
    • Sürücü ve Yolcu Ön-Yan / Perde / Sürücü Diz Hava Yastıkları

Ateca'dan önceki araçlarım dizel otomatik otomobiller oldu sonrasında "yetti artık suv'a geçeyim!" diyerekten tiguan benzin otomatiğe geçtim bi de baktım ki; anaaaa benzin istasyonu ikinci evim olmuş :( dayanamadım; "yetti artık bir de dizel otomatik suv'a geçeyim'i " patlattım! ve dizel otomatik suv araştırmasına girdim..

Seçenekleri sıraladım tek tek test ettim, eledim derken, karoq'a niyetlendim, fakat karoq'taki kumaş koltukları baya bir yadırgarken, hoparlörlerin ses kalitesi dandik geldi ayrıca diz hava yastıkları ve perde hava yastıklarının olmayışı, geri görüş kamerasının olmayışı, kapı içlerinin sert plastiği falan aklımı karıştırırken, alsam mı? eleyip diğer seçenekleri bi daha bi gözden mi geçirim derken, bi de duydumki; ateca dizel otomatik seçeneği gelmiş, hooop ertesi günü seat showroom'una gittim... Aracı inceleeedim inceleeeedim derken, araçtan indim ve "benim araç bu" dedim...

Ateca'yı seçmemdeki sebepleri 3 başlıkta sıralayabilirim;
    1. Standart donanımları
    2. Araçtaki opsiyonlar
    3. Karoq'ta beni rahatsız eden tüm detayların ateca'da gayet iyi oluşu

Hayalet ekranı, alcantra koltukları, geri görüş kamerası, 18" jantları resmen gel gel yapıyodu... Bir de araçtaki elektirikli bagajı, park asistanı'nı görünce; "yetti artık test etmeler, bunu alayım" dedim. Ve yaklaşık 2 ay kullanmaktayım son derece memnunum, tabiri caizse tamda gönlüme göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanfırat -- 1 Mart 2019; 1:45:39 >

• bu qasqyi niye çok satılıyor böyle, yani incelemelerde hep malzeme kalitesinin çok iyi olmadığından işte donanım olarak biraz zayıf olduğundan bahsediliyor kaldıki zaten benzer araçlara bakınca hakketen bazı şeyler zayıf cam tavan hariç. ee ne gibi avantajı varda tercih ediliyo fiyat mu uygun
  • atecanin tasarimina hayranim ama dsg den dolayi almam. insanlardaki cesaret maasallah.vallahi klasik 4 ileri tork konvertorlu eski sisteminde cvt ninde basimin ustunde yeri var.

seat dsg den vazgecerse sanirim ilk musterisi ben olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

bu qasqyi niye çok satılıyor böyle, yani incelemelerde hep malzeme kalitesinin çok iyi olmadığından işte donanım olarak biraz zayıf olduğundan bahsediliyor kaldıki zaten benzer araçlara bakınca hakketen bazı şeyler zayıf cam tavan hariç. ee ne gibi avantajı varda tercih ediliyo fiyat mu uygun
    Tipi eyi eee dci az yakiyi malzeme abartıldığı kadar kötü değil sınıfının öncüsü benzinli desen bende var şehiriçi 7.1 7.4 yakıyo şehirlerarası 4.7- 5.1 cüsseye göre çook iyi araç 19 binde bir akü değişti garantiden nissan orjinal akü o da cortlamadı hafif geç alıyıdı marş baktılar tereddütsüz japon aküyle değiştirdiler saolsun renonun el attığı yerler cortluyo1.2 vergisi az normal yani fiatı da ateca tucson 3008e göre daha uygun .Ben 2017de full skypack cam tavan sıfırı 85 e almıştım mesala .Yani en önemli artıları fiatı ve az yakması ha daha iyileri vardır ama para da kolay kazanılmıyiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 1 Mart 2019; 7:26:33 >

Hocam hayırlı olsun. Bizde severek kullanıyoruz. 2 yıl 35bin km oldu nerdeyse. Maşallah bir sıkıntıya rastlamadım, trim sesi duymadım. Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip eylesin.

• mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt
    dsg öcü gibi yazmışsınız ama ben size katılmıyorum.etrafımda çeşitli kilometrelerde 5-6 tane dsg li araç hepsi konforlu ve sorunsuz.
  • Ateca çok da tipsiz değil qq ile karşılaştırdığımda qq daki kalitesizlik Atecada yok, bir ön kaputu açın bakın kaput saçı olsun , motor Volkswagen dsg şanzuman Volkswagen sadece ismi Ateca, saç kalitesi bile çok daha iyi sadece İspanyada Vokswagene bağlı üretiliyor 180 bine hayalet gösterge navigasyon vs.. alamazsınız başka araçlarda qq ve kajdar renaut dizel motor yüzünden satılıyor qq dizaynı hadi güzel ama işçilik kötü daha halen facelift yapapıp 5 senelik eski navigasyon ile satılıyor içeri ses allıyor arkdada çok sarsıyor ve hayalet gösterge opsiyonuda yok motor renault dacia ,kajdar nissan, mitsubishi ortaklığı biliniyor seat avrupada volkswagen ve skodadan sonra gelir ama TRde marka hastalığı ve görüntü ön planda olduğu için değerlendirirken ön yarğılı değerlendirirler ona bakarsanız avrupada KİA Audi VW Hyundaidir ama TR sanki Mercedes satar gibi bayisi her yerde var mesela aynı Kia Sportage 2019 aynı motor 1.6 crdi 180.000 TL Hyundai Tucson 264.000 TL aynı firma Almanlar gibi birisi VW biri Audi , diyaznerleri bile aynı Alman eski VW Audi dizayneri Peter Schreyer sayesinde son 10 senedir çok iyi yol aldılar çünki VW Audi BMW de çalışmış üst düzey kişileri transfer ediyorlar. Bu arada çinlilerde uyumuyor eninde sonunda Geely Volvo tabanlı araçlarla piyasaya çıkacak. Şu an ÖTV yüzünden bir sürü donanım araçlarda iptal sözkonusu fiyatlar yüksek kalmasın diye ve 200000 Tl sınırın ötürü bu da çok saçma bu donanımlar trafikte sürücüyü koruyan donanımlar ve lükse geçiyor o zaman cep telefonunuda eskiye dönelim tuşlu alalım ekransız Nissan 360 derece kamera getirmiyor Kiada öyle

• Tdi dsg golften sonra bana daha konforlu geldi hiçbir eksiği yok tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.