Şimdi Ara

Ateca 1.6 tdi dsg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
11.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seat gibi fason markanın ürününü 163.000 TL gibi ve PSA malı 3008'e 180.000 TL gibi fahiş rakamlar istenilmesi bu ülkede ciddi rasyonalite sorunu olduğunu gösterir.

1. Seat VW grubunun en alt tabakaya hitap eden markasıdır. Skoda kalitesinin de altına inmiştir.
    2. Seat SUV tecrübesi olmayan bir markadır.
    3. Ateca ve Karoq da Yeti'nin akıbetine benzeyecek, otomobil tarihinin tozlu sayfalarına "Yeterli sayıda talep olmadığı için pazardan çekildi." damgası yiyecek ve tedavülden kalkacaktır.
    4. 1 sene sonra sıkılıp bu aracı satmaya kalkacak olanlar distribütöre küfür ederek son sahibi olmaya mahkum olacaklardır.

O fiyata daha köklü geçmişe sahip TDI DSG Passat varken, yan sanayi ürüne bu rakamı ödeyenler bence bi MR çektirin.

İsminin sevilmeyen bir kız ismi olan "Atike" ismi ile benzerliği de dikkatlerden kaçmıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunharca Eleştiri -- 25 Aralık 2018; 17:44:49 >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Sportage ve chr ile kiyasliyorsan tip olarak. Sinif olarak ayni segmentte chr yi gösterip yanyana sayiyorsan ne diyim.. Bak fanatik seatci filan olsam arona dersen tip vs açısından susardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Nick yorum uyumu. Ateca bi yerleskenin adı ispanyada... Ha dedigin gibi cok tutmayabilir. Ama elinde kalmak filan birkain allahaskina.. Bu ülkede sahini tofasi adamalrin elinde kalmiyor. Mqb+ şasili motor vw ic ekipmanin cogu vw A SUTUNUNUN ICINDE BILE YALITIM OLAN CAMLAR KAPILAR KAPALIYKEN KAPISI VAKUM ETKISINDEN ZOR KAPANAN ateca mı elde kalacak? Haklisin ismi biraz garip

Haklısın dostuk mesela pejo un filan iyi piyasasi var ama emin ol atecadan donra 3008i test ettim daral geldi icinde.. Bu arada yukseltilmis leon diyorsun. Bi leona bin sonra atecaya bin lafini yutarsın. Ateca daha hormonlu bir arac.. Bi onceki aracim leondu ordan cok iyi biliyorum farkı

Ateca qq’nin içinden geçer qq nedir allah askına

Ayrıca ateca Aralık ayında geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Nick yorum uyumu. Ateca bi yerleskenin adı ispanyada... Ha dedigin gibi cok tutmayabilir. Ama elinde kalmak filan birkain allahaskina.. Bu ülkede sahini tofasi adamalrin elinde kalmiyor. Mqb+ şasili motor vw ic ekipmanin cogu vw A SUTUNUNUN ICINDE BILE YALITIM OLAN CAMLAR KAPILAR KAPALIYKEN KAPISI VAKUM ETKISINDEN ZOR KAPANAN ateca mı elde kalacak? Haklisin ismi biraz garip
    Duster'ında kapısı zor kapanıyordu, demek bu yüzdenmiş
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Chr sportage la kıyaslama gereği bile duymuyorum.

Arona ayrı bir facia. 2018in yüz karası.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Tmm

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Duster'ında kapısı zor kapanıyordu, demek bu yüzdenmiş

Alıntıları Göster
    Biraz komik olmuş. Passatın yalıtımı daha zayıf demek ki. Çünkü her türlü kolay kapanıyor kapısı. Bununla övünür vw zaten.

Bu araca otm dizel koydular tiguanda neden hala yok anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Biraz komik olmuş. Passatın yalıtımı daha zayıf demek ki. Çünkü her türlü kolay kapanıyor kapısı. Bununla övünür vw zaten.

Bu araca otm dizel koydular tiguanda neden hala yok anlamadım

Alıntıları Göster
    Vakum gücü nedir, insanlar arabasını övecek diye komik oluyor bazen hakkaten...

Tiguanda satışlardan memnunlar demek. Ateca hiç satmıyordu, dizel ile biraz kıpırdanma olur diye ummuşlardır.
    Yahu arkadaşım herkes beğeniyor diye bizde mi beğenmek zorundayız. Araç gayet f/p aracı.

Sonuçta tipik wag grubu özellikleri barındırıyor. Ama sanırım söz söyleyecek bi yeri bulamadınız tasarıma laf atıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ateca qq’nin içinden geçer qq nedir allah askına

Ayrıca ateca Aralık ayında geldi

• leon u yukselt ,al sana suv,bari far grubunu yada içerde birseyleri degiştirin ,resmen dalga gecişilmiş tasarım.yakın fiyatlara sportage alın ,en azından; tasarıma saygı kendiniz duyarsınız.
  • Ateca sınıfının en tipsiz aracı.leonu yükseltip millete suv diye kakalıyorlar.valla millette yiyor.insan azıcık özgün bir tasarım yapar.

• texmo kullanıcısına yanıt
    Bknz: Mercedes C vs Mercedes E

Bknz: passat vs Golf

Bknz: bmw 3 serisi vs Bmw 5 serisi.

Aralarında ufak tefek fark olmasa aynı segment olacak, leon ateca hiç yoktan aynı segment.

• Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Avrupa karoq ve ateca satış adetleri bakımından beklentilerin üzerine çıkmış. Zaten seat ve skoda çok satan markalar değil. Vag grubunda hepsinin yeri ayrı. Kalite olarak skoda ile aynı sadece dokunuşlar farklı. skoda fonksiyonelliğe önem verirken seat sportifliğe vurgu yapar. ha benim param var 230 bin veririm tiguan alırım diyorsan buyur al. Kardeşim suv da herkes biliyor ki en güzel land rover tamam mı yada Volvo xc90 da güzel. O zaman herkes bunu alsın diğerleri fabrikaları kapatsın :) eleştiriyi fiyat ve segment olarak bakmak lazım. 180 e aldığın 3008 ateca kadar dolu değil. Hoş sen 20 bin fazla verip alırım dersen buyur al ama daha 2 sene öncesine kadar psa da fason marka idi.
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Excellence donanımı o fiyata verdiklerini ilk mesajı yazdığımda bilmiyordum. Fiyata göre sundukları fena değil ama zaten öyle olmak zorunda değil mi? Onu da yapmayacaksa tası tarağı toplayıp gitsin seat.

Tip göreceli olmasına rağmen kimse bu aracın çok özenli, güzel olduğunu söylemez. Tasarımda bile ucuza kaçılmış bir araç. Abartmaya gerek yok.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Komiksiniz valla ne diyim güldüm oglen öğlen...

Bana bu donanimlarda 155 e alinabilecek chr gibi sacma ornek vermeyevek sekilde (alt segment) bi ornek verin onu alalim.. Kalkip dastir da demeyin 😂kadjara binen adam atecaya binincr malzeme kalitw farkini anliyor dusteri katmadim o yuzden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.