Şimdi Ara

Ateist arkadaşlara soruyorum: Ölümden korkuyor musunuz, ölüm size ne ifade ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum basit. Ateist arkadaşların ölüm hakkında ne düşündüklerini merak ediyorum.

Ölüm sonrasını nasıl değerlendiriyorsunuz, ölümden sonra size göre ne olacak?

• korkmuyorum kendimi kreme edicem toz olup gidicem bu lanet yerden.
    Ölüm doğanın parçasıdır toprağın altında kalırsın veya toz olursun ruh diye birşey yoktur.

öbür taraf diyerek kendilerini kandıranlar çöp sınıf hayatlarına bahane bulanlar şarap nehiri ve 72 bakire isteyenler hayalperestdir
  • korkmuyorum kendimi kreme edicem toz olup gidicem bu lanet yerden.
    Ölüm doğanın parçasıdır toprağın altında kalırsın veya toz olursun ruh diye birşey yoktur.

öbür taraf diyerek kendilerini kandıranlar çöp sınıf hayatlarına bahane bulanlar şarap nehiri ve 72 bakire isteyenler hayalperestdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 31 Mart 2020; 17:59:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır korkmuyorum, ne olacağını da bilmiyorum ama doğmadan önce nasılsak öyle olacaz diye düşünüyorum.
  • Bu lanetli yerden kurtulmuş oluyorum daha ne olsun? Hem de sonsuza kadar.
  • Keske olsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateist değilim ama banada öldükten sonra yok olacağız gibime geliyor.
  • Ölümü korku yaratabilecek bir kavram olarak görmüyorum. Ölüm gerçeğini kabullenmem zor olmadı. Ölümüm hakkında tek dileğim annem ve babamdan sonra olması. Onların evlat acısı yaşamalarını istemiyorum. Ölümden sonrası hakkındaki düşüncem ise olmadığı yönünde olmasıyla beraber aksinin olması ihtimalini bir miktar merak ediyorum.

Edit: ölümüm hakkında tek dileğim dedim ama tabiki fazla acı içinde olmamasını tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bako39 -- 31 Mart 2020; 18:22:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    insan ne için yaşar ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam senin ölünle bir işi olacaklarını sanmıyorum.

• Hiçbir şey ifade etmiyor yppmak istediğim 2 şey var şu hayatta. Onları yaptıktan sonra ölmek ve hiç varolmamak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.