Şimdi Ara

Amerikada insanlar neden mutlu açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
13.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 8 aydır Amerikadayım ve birçok şeyi gördüm ve gözlemledim, bizim ülkede herkesin suratı asık ve mutsuz, burada herkes sürekli gülüyor ve eğleniyor, bunun en temel sebebi burada herkesin sevgilisi var din dil ırk kilo boy ayırt etmeden herkes herkesi dış görünüşüne göre değil kişiliğine göre yargılıyor ve o yüzden insanlar kolayca sevgili buluyor ve gezip tozup eğlenip istediklerini yapıyorlar sokakta yaşlı insanlar onları ayıplamıyor ya da rahatsız etmiyorlar, aileler çocuklarının sevgilileri olmasını destekliyorlar, tek sıkıntı yaptıkları konu ise adamın kızının takıldığı adam düzgün biri mi serseri mi eğer düzgün biri ise hakkında başka soru sormayıp randevulaşmalarına izin veriyorlar, yaşım 23 ve ben bugüne kadar son 10 yılımı boşuna yaşadığunı düşünüyorum, yaptıkları saçma salak toplumsal baskılar ve kızların davranışları yüzünden bizim ülkeden her geçen gün daha da uzaklaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polisler danıt yiyor

• 0 mesaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum kişi yok

• Cunkum orada 1 dolar 3.70 tl değil

• arkadaş olaya birazcık duygusal yaklaşmış ama doğrudur, memleketteki en temel problemimiz sevişememek

sonuçta bu da temel bie ihtiyaç yemek uyumak ve boşaltmak gibi. hatta en temeli çünkü hayat bu aktivite sayesinde devam ediyor. ama bizim memleket insanı bu aktiviteyi yapmayarak ve yaptırmayarak aç kalıyor, uykusuz kalıyor, mıçamıyor resmen

• her şeyin temeline inersek göreceğimiz şey din,toplum baskısı,elalem ne der sorusu.

Müslümanım ama malesef müslüman ülkelerde durum böyle.Kanada,abd,avrupa'da ki insanları görünce asıl yaşamak ne demek , asıl hayat nasıl zevkli anlayabiliyorsunuz?

Tabi bizim insanların ortadoğulu birer vasat insan olmaları da ayrı bir mesele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

her şeyin temeline inersek göreceğimiz şey din,toplum baskısı,elalem ne der sorusu.

Müslümanım ama malesef müslüman ülkelerde durum böyle.Kanada,abd,avrupa'da ki insanları görünce asıl yaşamak ne demek , asıl hayat nasıl zevkli anlayabiliyorsunuz?

Tabi bizim insanların ortadoğulu birer vasat insan olmaları da ayrı bir mesele

Abd de hayat çok güzel bro anlatamam sana görmen lazım, arada bizim ülkeyi özlüyorum ama adım atsam pişman olacağımı çok iyi biliyorum sadece yabancıyım burda çevrem yok çevrem olsa efsane eğlenirim burda

• Yaw he

• Hayat nasıl hayatt

Onlardan habet ver. Work and travel ile gittin sanirsam. Kardesimde gitmek istiyo bu yolla.

Mesela ne iş yaptin 8 ay boyunca ne kazandin ne harcadin.. Mesela orda bir kisinin maasiyla bir ev gecinir mi ??

• Hep merak etmişimdir,Amerika'da zenci erkeklerin yanında güzel kızlar var mıdır,yani zencinin sevgilisi beyazlı mavi gözlü sarışın var mı? Yani kimse yanlış anlamasın zencilere karşı ırkçı değilim,sadece bunu merak etmek için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Hep merak etmişimdir,Amerika'da zenci erkeklerin yanında güzel kızlar var mıdır,yani zencinin sevgilisi beyazlı mavi gözlü sarışın var mı? Yani kimse yanlış anlamasın zencilere karşı ırkçı değilim,sadece bunu merak etmek için soruyorum.

Bizzat gördüm, var olabiliyor.

• shintai kullanıcısına yanıt
    Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Elliot Roger'ın katliam ve intihar sebebini hatırlayınca konu anlamını kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

Polisler danıt yiyor

Hocam sanırsam siz de polissiniz.

Siz de arabada halka tatlısı yiyin de bizim ülkemizin de bir reklamı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 16 Ekim 2017; 2:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXX Tentacion

Elliot Roger'ın katliam ve intihar sebebini hatırlayınca konu anlamını kaybediyor.

Elliot Rodger psikolojik sorunları olan bir adamdı. Sonuçta her gün birileri 6 tane kız öldürmüyor ülkede düzenli olarak ama buraya bakarsak maşallah vukuatsız gün yok daha yeni bi tane kızcağızı pompalı ile vurdu götün teki. Kocaları tarafından sokak ortasında öldürülenleri saymaya kalksak ohooo...
  • Amerikada mutluluğun en büyük sebebi gerçek özgürlük. Burda özgür olduğumuzu sanıyoruz. Sadece kanunen demiyorum. Toplumsal baskılardan da arınamıyoruz ve en büyük sorunlardan biride müslümanlık kavramı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

Amerikada mutluluğun en büyük sebebi gerçek özgürlük. Burda özgür olduğumuzu sanıyoruz. Sadece kanunen demiyorum. Toplumsal baskılardan da arınamıyoruz ve en büyük sorunlardan biride müslümanlık kavramı.

Hocam reform lazım reform...

• Sevgili

Sevgili

Sevgili

Başka şey yamamışsın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.