Ülkede gelisme var ayni röportaji 8-10 sene önce yapsalar bir cogu asla ateist biriyle sevgili olmam cevabi verirdi modern giyimli kadinlar dahil x (formerly twitter) Metropol Haber (@metropolmedya_) on X https://x.com/metropolmedya_/status/1827055841922707801< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 24 Ağustos 2024; 15:58:28 > |
“Ateist biriyle sevgili olur muydunuz?” sorusuna verilen cevaplar:
-
-
Ülkede gelişme mi var gerileme mi var tartışılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sondaki eleman ateizmi bir hastalıkla karıştırarak cehaletini ortaya koymuş.
-
Doğru sizin gibilere bakınca pek de gelişmemiş gibiyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunun tanımı ali imran 156'da verilmiş. izlemedim ama dediğine istinaden, ateizm manevi yönden bir hastalık. kişi bununla övünebilir ama vakti geldiğinde bu yanlış seçiminden kararından dolayı, tekrara geriye dönebilmek ve insandan istenilenleri yapabilmek adına, onulmaz bir hasret duyacağı, buna güç yetiremeyeceğini anlayacağını çok ama çok pişman olacağını buradan yazalım.
-
Videoyu izlemedim ama ateist erkekle evlenmek istemeyen kadınlar için aşağıya ağır Müslüman erkek profili atıyorum evlenip hayrını görsünler. Ondan sonra köle mi kuma mı olurlar bilmem tabi
-
Hayır eleman ateizmin ne olduğunu bilmeyip -ya da bilse de- gerçek anlamda bir hastalıkla karıştırıyor. (Muhtemelen AIDS ile karıştırdı, telaffuz olarak kulağa yakın geliyor) Çünkü kafası karışmış bir şekilde ateist neydi ya diye durup düşünüp hastalık değil miydi o diye soruyor. Öyle senin dediğin gibi kendinden emin bir şekilde hastalıklı bir düşünce yapısı anlamında söylemiyor.
Bu arada söylediğin şeye gelirsek bu inançlıların inançları çerçevesinde kendilerini bağlayan bir şey. Aynı şeyi inançsızlar veya farklı inançtakiler de İslam için düşünebilir ama o zaman da "İslam düşmanı, kafirler, dinimize küfrediyorlar, nerde inançlara ve değerlere saygısızlık" diyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X