Şimdi Ara

Ateri de Kırdıım Rekor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ateride bi atletizim oyunu vardı böle uzun atlamadır ok atma cirit atma engelli düz koşu felam onda bi 3 adım atlama vardı gittim arklara kardeşide ateride onu oynuodu ver bakem bi dedim 3 kere zıplayıp kuma düşcektin ben 2 atladım kuma geldim 3 atlayışta kum bitti faul verdi nebçim ya

• güzel oyundu be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0000000b

ateride bi atletizim oyunu vardı böle uzun atlamadır ok atma cirit atma engelli düz koşu felam onda bi 3 adım atlama vardı gittim arklara kardeşide ateride onu oynuodu ver bakem bi dedim 3 kere zıplayıp kuma düşcektin ben 2 atladım kuma geldim 3 atlayışta kum bitti faul verdi nebçim iş ya

aşmşsın sen hocam

dur madalyanı vereyim

madalya kalmamış bununla idare ediver

• ewt çok sarıodu adamı gaz yapıodum parmaamda yara olmuştu küçükken oynamaktan genede acıya acıya oynuodum çok deliydi
  • Kafada Varmıı

• quote:

Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim

Kafada Varmıı

amaç nea burdaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0000000b -- 15 Kasım 2006; 21:28:52 >

• quote:

quote:

Kafada Varmıı

içesim gelio

İç İç gör Onun kini
    Sarhoşum Unutuldum Aldatım dım Aterimden ayrıldı çok Sahroşum.Kurtarınnnnnn Gülüp Gülüp

• quote:

quote:

quote:

Kafada Varmıı

içesim gelio

İç İç gör Onun kini
    Sarhoşum Unutuldum Aldatım dım Aterimden ayrıldı çok Sahroşum.Kurtarınnnnnn Gülüp Gülüp

içem içem görim onnkini canm sıkkın zate hocalar şikaetçi notlar 3 olsa sevincem so.eym dünyanın derdine

sinrim bozuldu gene tepemi attrmayın alırm ayamın altına

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kafada Varmıı

içesim gelio

İç İç gör Onun kini

içem içem görim onnkini canm sıkkın zate hocalar şikaetçi notlar 3 olsa sevincem so.eym dünyanın derdine

sinrim bozuldu gene tepemi attrmayın alırm ayamın altına

Yaş KaççDedin Ne Çalış Sende

• eeeee ben de içtim ne olmuşşşşşşşşşşşşşş :drunkard: :drunkard: :drunkard: :drunkard: :drunkard: :drunkard:
  • quote:

ateride bi atletizim oyunu vardı böle uzun atlamadır ok atma cirit atma engelli düz koşu felam onda bi 3 adım atlama vardı gittim arklara kardeşide ateride onu oynuodu ver bakem bi dedim 3 kere zıplayıp kuma düşcektin ben 2 atladım kuma geldim 3 atlayışta kum bitti faul verdi nebçim iş ya

bi aralar bende de öyle oluyodu..ta ki ateriyi bırakana kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.