< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
!Ateş Ediyor! (A101) Deerma(Xiaomi) VC40 Şarjlı Dik Süpürge 974 TL (4. sayfa)
-
-
Hatta şuan gece kuşu (%10) indirimiyle VC20 512 liraya geliyor. Kararsız kaldım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 11 Ekim 2020; 5:47:17 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hangisi daha iyi kullanisli acaba yari yariya fiyat farki var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yapacak bu kadınlar evde. Eskiden çamaşır elde bulaşık elde iş yaparlardı hepsi. 5 dk süpürmeye de robot. Zaten geriye bi robot çocuk büyütme makinesi kaldı.quote:
Orijinalden alıntı: fearless_XEşim robot süpürgesinden istiyor 5000 gibi bunları bile istemiyor bayanlar da nasıl bir hastalıksa , bu bedava bayan dırdırından kurtulmak için alınır keşke bununla kalsalar :))
Not: Bayanlar nasıl bir hastalık yazmışım "da" eksik kelime anlamı çok değişiyor
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dünyalık nal mülk yalan altı üstü süpürge. Doğru nasıl bir hastalık sevgi ya da başka birsey senin emeğine cebine ateş ediyor
Emis gucleri arasinda hatri sayilir bir fark var. VC20 5000Pa fakat VC40 15000Pa. Tercih sanirim biraz kullanim amaciniza bagli. Ornegin VC20'den halida cok bisiy beklemeyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 11 Ekim 2020; 13:59:42 >
Fark bayağı büyük gözüküyor, birkaç inceleme videosu izledim ve VC20'nin yeterli olacağını düşündüm. Tek odada kullanacağım, kolay bir halı mevcut. Yani sonuç olarak VC20 aldım :)
Alo demeye 7.000 türk lirasına iphone alan adamlar 900 liralık hayatı kolaylaştıran süpürgeye laf eder olmuş.
1c 20.000pa
deerma 15.000pa
1c de koltuk başlığı var
deerma da halı ve zemin için ayrı rulolar var.
motor verimlilik hemen hemen aynı
deerma 975 tl xiaomi 1c 15xx tl
arada 500 tl lik fark olduğunu düşünmüyorum.
Market geçti
-
israf makinesi desek daha doğru
gırgırın elektiriklsini yapıp bin liraya satıyorlarsa bu çinliler akıllıdır
elektirikli tırnak çakısı da lazım dimi
zor olan şeyi kolaylaştırsa anlarım ama yeri süpürmesi için bin lira saçma bi zamanlar moda sulu süpürge idi yok havayı temizliyor yok toz yapmıyor şimdi gene kuruyamı geçtiniz
Dyson haricindeki süpürgelere 5 kuruş verilmez. Arçelik bile çakmasını yapıyor. Paran yoksa ve temizlik istiyorsan standart süpürgelerden al geç.
Ben geçen sene Dyson aldım, evet çok para verdim ama paranın hakkını fazlasıyla veriyor. Her gün 10 dakika ayırarak ev tertemiz oluyor. Ne yorgunluğu var, ne kablo vs derdi. Ama bu çakmaları hiç temizlemiyor, gırgırdan farkı yok.
-
Kablosuz üründe dyson da sıkıntı hocam. Arkadaşın v8 i vardı batarya öldü alet kadar para istedi servis yani bu bataryalı aletlerin max 4 yıl ömrü var gibi düşünüp ona göre hesap yapmak lazım. Ha kablolu süpürgede dyson tabiki çok farklı
Bugün 200 liraya aldığım arnica dik türk malı süpürge geldi gayet iyi çekiyor çok hafif memnun kaldık fişide yeterince uzun tavsiye olunur yazık bunlara verilen paraya
Bizde de v8 var 3 bucuk sene oldu alalı. Ne kadar istemiş servis batarya için?
Ben bu ürünü aldım daha elime geçmedi ama amazondaki Hoover H-FREE 200 aklımı çeldi. Arada çok fiyat farkı yok. Farklarını bilen var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: glumerna
Bugün 200 liraya aldığım arnica dik türk malı süpürge geldi gayet iyi çekiyor çok hafif memnun kaldık fişide yeterince uzun tavsiye olunur yazık bunlara verilen parayaamazonda 165 TL şu an
-
Daha ucuza alırsın işte bol bol sırıtırsın aradaki kaarınad
quote:
Orijinalden alıntı: glumernaDaha ucuza alırsın işte bol bol sırıtırsın aradaki kaarınad
takıldık be hocam.. yeni aldım yazmışsın, kargoya vs verilmediyse iptal etme şansın olur diye azdım aslında, veya gören okuyan olur niyeti varsa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X