Şimdi Ara

!Ateş Ediyor! (A101) Deerma(Xiaomi) VC40 Şarjlı Dik Süpürge 974 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
34.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • robot derken ne yapıyor ürün? kendi kendine halı mı süpürüyor

• Süpürgenin Led ışıklı olması ne işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

robot derken ne yapıyor ürün? kendi kendine halı mı süpürüyor

Aynen öyle, bunu aldık normal süpürgeyi unuttuk resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu alacak olanlar rahatına düşkünler, rahatına düşkünler de alır bunu bir kenara koyar.(birazdanlinçbaşlar!Ateş Ediyor! (A101) Deerma(Xiaomi) VC40 Şarjlı Dik Süpürge 974 TL )

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlarin temizliği kolay mi. Filtre, parca falan lazim oluyorsa nerden temin ediliyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt

Neato botvac d4 var evimde ama giremediği bir bölüm var eşyaların komumundan dolayı. Koltuk sandalye üstlerini çekmek için kullanışlı olabilir bu tarz bir alet. Bu ürünün garanti durumunu anlayabilen var mı?

• glumerna G kullanıcısına yanıt

muhtemelen kablolu sizin aldığınız ve çekim gücü Allah'a emanettir. marka model nedir merak ettim. bu kadar laf saydım belki yazlığa alırız !Ateş Ediyor! (A101) Deerma(Xiaomi) VC40 Şarjlı Dik Süpürge 974 TL 

• Hocam biraz arastir robot supurge konusunu, pisman olmazsin .

bence inanilmaz bir icat. Zamanin ne kadar kiymetliyse, robot o kadar ucuz , anlayana :))

• quote:

Orijinalden alıntı: alvinoo

Hocam bunlarin temizliği kolay mi. Filtre, parca falan lazim oluyorsa nerden temin ediliyor?

Hocam çok çok basit, içinde filitre mevcut, hazneyi çıkarıp tek hamlede boşaltıyorsun,yedek parça içinde çıkıyor en 1.2 yıl yeterli, ürünü amazon almanyadan aldım yedek parça orda mevcut

• deepzelan kullanıcısına yanıt

Aklıma niye bilmiyom şu geldi. Kadın zengin bide pisboğaz boğazından kesemiyor . Spor yap yok olmaz yorulurum. Gidiyor koşu bandı alıyor en iyisinden koşmayada üşen sonra evde yer kaplıyor diye at atabiliyosan

• Vc20 ile aralarinda 400tllik fark var. Cok ciddi fark var mı? Bu arada 569tlye a101de vc20 de iyi fiyat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luckystar kullanıcısına yanıt

en azından mi nin alt markasıyım yazar üstünde böyle bir şey asla yok, mi dünyaya sesini duyurduğu için çindeki tüm markalar ürünlerini sade üretip xiaomi ekosistemi diye millete kakalıyor.

dediğim gibi mi'nin süpürgeleri var. üstünde mi yazar, mi'nin amiral gemisi olmayan telefonları var üstünde REDMİ yazar. yani bir şekilde bir marka ürününün bir yerinde kendi ismini gösterir.

hangi sitede mi markasının ürünü olduğu yazıyor? mi ile bağlantılı official bir site göster bana. yok çünkü, süpürge üretmekten mi utanıyorlar da yazmıyorlar? var süpürgeleri sonuçta.

bu yüzden mi ekosistemi mistemi diye bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

aynısını bende aldım. bende 1357 liraya denk geldim. bende dyson v6 vardı pili zayıflamıtşı. 500 liraya piil alacağıma bunu aldım. xiaomi den dyson a göre çok daha memnunum. en basitinden çöpü dökme olayı bastleşmiş. dyson da kapağı açınca dökülmüyordu elle alak gerekiyordu kalanı. xiaomi de açtıktan sonra biraz sallyınca dökülüyor.

Alıntıları Göster

Kaliteli lion pil yapan dükkanlar var. Ankara ulus ta küçük bir dükkan vardı her türlü pili yapıyolardı.

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Deerma xiaominin satın aldığı bir şirket, benzer şekilde akıllı saat ve bileklik üreticisi huami'yi satın aldığı gibi. Huami'nin Amazfit adı altında satılan akıllı saat ve akıllı bileklikleri mifit uygulaması ile çalışıyor.

Ekosisteme gelirsek, cihazda bluetooth yok, xiaomi uygulamaları ile bağlanamıyor diye ekosisteme dahil değil anlamı çıkmıyor.

Xiaomi çatı markası altında üretildiği için xiaomi ekosistemine dahil bir üründür.

Xiaomi çinde kaliteli üretim yapan ve dikkat çeken birçok markayı satın alarak kendi çatısı altına alıyor, yani kendi ekosistemine dahil ediyor.

• 20 tl kodla 954'e geldi teşekkürler

!Ateş Ediyor! (A101) Deerma(Xiaomi) VC40 Şarjlı Dik Süpürge 974 TL

• Arnica iyi bir model normal süpürgesi de canavar gibi 3 yıldır annem 2 yıldır biz kullanıyoruz bu foruma kalsak 2000 lira altı süpürge yok nette yorumları okuyup alın paranız cebinizde kalsın fişi pirize takmak okadarda zor değil.

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Kendi ekosistemlerine , kucuk markalari dahil ediyorlar. Mesela Roborock en iyi robot supurge ureticilerinden. Ecovasc ile rakip.2 firmada kendi robotlarini uretiyor. Ecovacs kendisi satip , kendi app sini kullandigi icin sikinti yasiyor ve istedigi satis rakamlalrina ulasamiyor. Roborock ise xioami ipe anlasma yapti ve xioami app si uzerinden kontrol edilebilen milyonlarca robot satti. Buyuk ihtimalle Roborock bile inanamadi ve bundan sonra kendim satar , kendi app mi yapar dedi . Ilerleyen gunlerse gorecez. Ecovacs in kendi app si , xioami app uzerinden kontrol edilen roborocklara gore hem yavas hemde sik sik hata veriyordu. Bizzat test ettim . Adamlar aslinda kendi yazilimlarini satip, bircok ufak ureticiyi kendilerine bagliyorlar ve cok fazla tuketiciyr ulasiyorlar.

son olarak bir ekosistem falan yok deyip , kendinizi yel degirmenlerine karai savasan Don kisot durumuna dusurneyin lutfen . Cunku adamlarin appsinde onlarca urun var , ayni app uzerinden calisan . Bende robot supurge , hava temizle cihazi ve camare var. ama bildigim ayni app uzerinden 20-30 cihaz yonetenler var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.