Şimdi Ara

ATHENS _ KARA LİSTE _ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anti hackmiş peh yanlışklıkla kendini hackelndin heralde 1 damla akıl kırıntısı bırakmamışsın.Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Çok korkuttun bizi healal sana biraz daha korksam forumu kirletecektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkromanyak

byy adamın biri ss de %99.99 u unutmus :P BYEBYE insan bi oynama flan yapar ya yalandan dan olsa

hahaha kuyruk acın meydana çıktı işte.sen lvl 52 iken o adam 43 tü..
  • Mr_Smith caner abime ait ti ama artık benim oldu Şu an caner abim TheMooN la oynuyor

Bu hack lemerin hepsi palavra themoonla mr covboy u kıskanan bazı arklar war aramızda...

Sonuç olarak bizim haclediğimizi ispat etsinler BEN HACLEDİM DİCEM!!!!!!

SERVER:ATHENS
    NİCK:Mr_Smith

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooMBee -- 16 Haziran 2006; 21:36:39 >
  • Bu işte mr stmihi oynayan kardeşim osman çok basitsin yazık sana İnsanları karalamayı okadar seviyorsunki 1 gıdımlık guven bırakamdın kendine
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

BU YORUMLARI YAZAN DELİKANLIYSA OYUNDA YANIMA GELSİN

server:ATHENS
    nick:Mr_Smith
    lwl:6x

MR COWBOY VE THEMOON BENİM ABİMDİR YAMUK YAPAN OLURSA YAŞATMAM

bu olaylara üzüldüm araları çok iyiydi diye biliyordum herkese geçmiş olsun ama
    senin bu yaptığında klavye delikanlılığı oldu
  • olayla alakalı bir şeyim yok ama bn de 1-2 laf etmek isterim 1 Mr-Cowboy forumda gördüüm kadarıyla herkese yardım eden ii huylu bir arkadaşımız we lvl 70 de insanların sahiden hacklenilen charın lvlini bilmiorum ama böle işlere girişceini pek sanmıorum. Ama yinede her şey olabilir diyem ben yine
  • BU YORUMLARI YAZAN DELİKANLIYSA OYUNDA YANIMA GELSİN

Ulen daha dun sen ben Hnd_romeo Falan fılan dortlu partydeydık mrsmıth 58 dın bugun nasıl 6x oldun yawww alayınız yalancı mılletın gozunu boyamaya calısmayın bole suslu puslu lafalara karnımız tok hnd_romeoda 32 lvldı dun oda bugn 6x olmustur herhalde deme smıth zuahahaha
  • cowboy u basımıza peygamber yaptınız hatta melek adam dead ravıneden gecerken kervanla thıeflerıne bıle bakmıo adamlar don gerı dıye bagırıo al su thıflerını dıyo o yoluna devam ondan sonra pm atıo yetısemdım kardesss yalan kullıyen yaln
  • lette cavus bunların ardını yalıon herhalde sen de nederlerse teyıt edıon ne o kardes yalakılıgı sevıon herhalde ''ATES OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZMIS kocum'' Bknz. atasözleri ansiklopedisi muhahahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapika

olayla alakalı bir şeyim yok ama bn de 1-2 laf etmek isterim 1 Mr-Cowboy forumda gördüüm kadarıyla herkese yardım eden ii huylu bir arkadaşımız we lvl 70 de insanların sahiden hacklenilen charın lvlini bilmiorum ama böle işlere girişceini pek sanmıorum. Ama yinede her şey olabilir diyem ben yine

teşekkür ederim...

ben herkesten bu tepkiyi beklerdim...

@YalanDünya^^

ismin gibi yalan bir kimlikle forumda dolaşıyorsun... Nereden nereye olayları döndermeye çalışıyorsun.. Kaç sefer kervan yaptın koçum sen? kaç sefer 5 yıldız kervan yaptın da bu tür olayların olma olasılığını göz ardı ediyorsun? eminim foruma da bugün üye olmuşsundur.. hatta büyük ihtimalle aynı kafedensinizdir o da olmadı aynı zihniyette olduğunuz kesin...

letheye laf atmışsın... sen bu olaya ne kadar uzak isen o da bu olayın başlangıcna o kadar yakın bilip bilmeden ona buna b.k atmaktan vazgeçin...

• quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

BU YORUMLARI YAZAN DELİKANLIYSA OYUNDA YANIMA GELSİN

hatasını görüp düzeltti kardeşimiz...

benim server da kimseye karşı bir düşmanlığım yoktu bir kaç kişi ile samimiyetim var onlardan biriydi... işte insanlara güvenmemem gerektiğini bir kez daha hatırlattı... eywallah saolsun...

• yalandünya senin oyundaki nick ini öğrenebilirmiyim bi de biraz daha efendi konuşursan sewinirim yapmışız bi hata 5 yerine 6 yazdık ne warsa

BU ARADA BENİM ADIM mrsmith deil Mr_Smith

(demekki her insan hata yapabiliomuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooMBee -- 17 Haziran 2006; 0:09:44 >
  • quote:

lette cavus bunların ardını yalıon herhalde sen de nederlerse teyıt edıon ne o kardes yalakılıgı sevıon herhalde ''ATES OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZMIS kocum'' Bknz. atasözleri ansiklopedisi muhahahaha

şimdi bnm mr_cowboydan ne çıkarım olabilirde bana ardını yala diorsun: kendisini gerçek hayatta tanımıorum sadece forumda gözlediim kadarıyla yorum yazdım kendi düşünclelerine katılmayan insanlara yalaka deme hakkını sana kim werior acaba burası özgür bir forumdur bu arada ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişsin dumanı çıkarttıran çıkartıo sen rahat ol
  • quote:

quote:

lette cavus bunların ardını yalıon herhalde sen de nederlerse teyıt edıon ne o kardes yalakılıgı sevıon herhalde ''ATES OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZMIS kocum'' Bknz. atasözleri ansiklopedisi muhahahaha

şimdi bnm mr_cowboydan ne çıkarım olabilirde bana ardını yala diorsun: kendisini gerçek hayatta tanımıorum sadece forumda gözlediim kadarıyla yorum yazdım kendi düşünclelerine katılmayan insanlara yalaka deme hakkını sana kim werior acaba burası özgür bir forumdur bu arada ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişsin dumanı çıkarttıran çıkartıo sen rahat ol

boşver arkadaşım sen bunları... herkes kimin ne mal olduğunu bilmese de yazdıklarından anlayabilir...

• bu arada bu sözü geçen char lvl kaç yani sözde hacklenilmiş olan
  • quote:

bu arada bu sözü geçen char lvl kaç yani sözde hacklenilmiş olan

inan bilmiyorum... hatta merak edip sormadım bile..

maximum 4x olduğu kanaatindeyim
  • ya allahaşkına lvl 70 char hadi en fazla 49 olan bi chardan ne ister elini bile sürmez ben sürmem açıkcası
  • quote:

ya allahaşkına lvl 70 char hadi en fazla 49 olan bi chardan ne ister elini bile sürmez ben sürmem açıkcası

ne güzel demişsin..sana bir soru hayvanlarda mantık olur mu?
  • osman_Lee Katılıorum Arkadaslar bu cowboy ilk once botla kastı sora bot paralıya donunce burda site vermek istemiorum bunun orda acc si vardi yani oraya uye olmus cracklisini kulklanuorduk bunu bende kullandım kullanmadım deil ama bu adam kullanıpta kullanmadım dior ndedn anlamıorum

Blof Olayınada katılıorum arkadaslar bu adam laf sokup sinirlendirir sora kufr ettinmi forumda rezil edicem diede thtid eder
    ANIL arkadasımızada Boyle yaptı

Athens teki en ii guild DoomSday dir ...!
  • kovboy botla kastı ha :) hiç güleceğim yoktu helal olsun size...ha bu arada konu hackti hayırdır niye birden kovboyu karalama kampanyasına dönüştü anlayamadım?bi kıskançlık hasetlik çekememezlikmi var.zorunuza gitmesin böyle şeyler büyüyünce sizde cowboy abiniz gibi olursunuz..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.