Şimdi Ara

ATHENS _ KARA LİSTE _

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • athens serverinda MR_smith = fly - theMoon ve bilmedigim birkac charı eline geciermiştir

Mr_coVboy ise = insanıyetine daynarak ıd sini verdiimiz arkadasımızın charını soymuştur .

athensteki arkadaslara diyorum dikkatli olun .... bazı sevdiklerimizide bu insanlar yusunden kaybettik..
    geri dönun serveri bölelerine bırakmayalım ...

• arkadasal bunlar sadece bu ısımlerle sınırlı deıl AHMET066 ısımlı kısde bırcok turku dolandırmıstır bıle bıle ks apıp mılletı soyup hıc bısı olmamıs gıbı gezınen bu ınsanlaar karsı dıkkat etmenızı rıca edıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberdanger

arkadasal bunlar sadece bu ısımlerle sınırlı deıl AHMET066 ısımlı kısde bırcok turku dolandırmıstır bıle bıle ks apıp mılletı soyup hıc bısı olmamıs gıbı gezınen bu ınsanlaar karsı dıkkat etmenızı rıca edıyoruz
    sana sılk yuklerız. char takas edılır gıbı buyuk tıcaret e baslamıs arkadaslar buna bızlerde sahıt olduk cok buyuk terbıyesızlık. emege saygı lutfen dıkkat edın yukarıda adın gecen adamlara alıs verıs dahı yapmayın bence. . Bızler de char kascaz die ugrasalım.. Mr_CoWbOy Adlı arkadasın eskı guıldınden Nıghtdeath adlı bı arkadas tanıdıgm bı cok kısıyı sana sılk yukleyım sana maymun alıım dıyerek kac kısıyı patlattı.
    Bilginize dıkkatlı olalım serverı uckagıtcılara bırakmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GlavieMaster_

sana sılk yuklerız. char takas edılır gıbı buyuk tıcaret e baslamıs arkadaslar buna bızlerde sahıt olduk cok buyuk terbıyesızlık. emege saygı lutfen dıkkat edın yukarıda adın gecen adamlara alıs verıs dahı yapmayın bence. . Bızler de char kascaz die ugrasalım.. Mr_CoWbOy Adlı arkadasın eskı guıldınden Nıghtdeath adlı bı arkadas tanıdıgm bı cok kısıyı sana sılk yukleyım sana maymun alıım dıyerek kac kısıyı patlattı.
    Bilginize dıkkatlı olalım serverı uckagıtcılara bırakmayalım

Alıntıları Göster
    ben size sadece şunu söyliim çoook güvenmediiniz kimse ile exchance bile yapmayın, bu şekilde cafe gibi güvensiz yerlerden bağlanıyorsanız hack yeme olasılığınz çok yüxektir.. modemim ip saldırılarını bana gösteriyor we oyuna girdiimde ne kadar fazla olduğuna inanmassınız..
    yani siz siz olun oyunda babanıza bile güvenmeyin.. (ben arakdaşlarımın accountuna girip silk aldım onlara ama hemen şifreniz değişrtirin dedim) nedeni ben diğil benm bilgisayarıma bi saldırı olursa onların bişeyi gitmesin diyeydi..

• quote:

Orijinalden alıntı: namelessone

ben size sadece şunu söyliim çoook güvenmediiniz kimse ile exchance bile yapmayın, bu şekilde cafe gibi güvensiz yerlerden bağlanıyorsanız hack yeme olasılığınz çok yüxektir.. modemim ip saldırılarını bana gösteriyor we oyuna girdiimde ne kadar fazla olduğuna inanmassınız..
    yani siz siz olun oyunda babanıza bile güvenmeyin.. (ben arakdaşlarımın accountuna girip silk aldım onlara ama hemen şifreniz değişrtirin dedim) nedeni ben diğil benm bilgisayarıma bi saldırı olursa onların bişeyi gitmesin diyeydi..

Alıntıları Göster
    yazık ya yazık bari türklere yapmayın bu keleği...

"26 kere tiger girl
    17 here uru
    14 kere isiyu

ben turkiyenın gururum "

1 bu yalanlarını kendine sakla
    2 turkiyenin gururu değil yüz karasısın herkes seni tanıyor
    3 bırak türklerle urasmayı
    4 sana öbür clanlarında ii dilenmeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silkromanyak -- 16 Haziran 2006; 18:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: silkromanyak

yazık ya yazık bari türklere yapmayın bu keleği...

"26 kere tiger girl
    17 here uru
    14 kere isiyu

ben turkiyenın gururum "

1 bu yalanlarını kendine sakla
    2 turkiyenin gururu değil yüz karasısın herkes seni tanıyor
    3 bırak türklerle urasmayı
    4 sana öbür clanlarında ii dilenmeler

Alıntıları Göster
    pes ettirir bunlar adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: evıl

pes ettirir bunlar adamı

Alıntıları Göster
    Arkadasım o yukarıda belırtıgın ısımlerden Mr_Smıth dayı bana dedgı kelımeyı suleyıverem sıze 'abi kullanmadıgın char varssa verrmısın bana benım bı arkadas oynucakta!!! ve dedım ki bıraz skıll dagınıklıgı var toplarsan adam olur ve de bı kac ıtemım var ustunde yuksek levellı onları alıyım ole verıım dedım yok alma dedi ben sana verıırm hemen gırıp sana verıım dedı kabul ettı e tabi bızde verdık gevur degılız ya oda musluman bızım gıbı nerden bılelım bızı keklıyecegını?? EE sonuc
    Sonuc su abi o char la oynamaz bızım kanka begenmez onu zaten ustundede hıc ıtem yok tu dedı sasırdım cunku ıtem olduguna emınım neyse salla,,, Oysa bastan olur demıstı.. yanlıs anlamyın satmıom olesıne verıom....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadasım o yukarıda belırtıgın ısımlerden Mr_Smıth dayı bana dedgı kelımeyı suleyıverem sıze 'abi kullanmadıgın char varssa verrmısın bana benım bı arkadas oynucakta!!! ve dedım ki bıraz skıll dagınıklıgı var toplarsan adam olur ve de bı kac ıtemım var ustunde yuksek levellı onları alıyım ole verıım dedım yok alma dedi ben sana verıırm hemen gırıp sana verıım dedı kabul ettı e tabi bızde verdık gevur degılız ya oda musluman bızım gıbı nerden bılelım bızı keklıyecegını?? EE sonuc
    Sonuc su abi o char la oynamaz bızım kanka begenmez onu zaten ustundede hıc ıtem yok tu dedı sasırdım cunku ıtem olduguna emınım neyse salla,,, Oysa bastan olur demıstı.. yanlıs anlamyın satmıom olesıne verıom....

Alıntıları Göster
    adam olana allahın suyu cok adam olmayan bu dunyada bii B...... yok Alayına

• quote:

Orjinalden alıntı: silkromanyak

athens serverinda MR_smith = fly - theMoon ve bilmedigim birkac charı eline geciermiştir

Mr_coVboy ise = insanıyetine daynarak ıd sini verdiimiz arkadasımızın charını soymuştur .

athensteki arkadaslara diyorum dikkatli olun .... bazı sevdiklerimizide bu insanlar yusunden kaybettik..
    geri dönun serveri bölelerine bırakmayalım ...

Sana hiç bir şey söylemiyorum sayın osman_Lee.... yazık ki senin gibi bir adama kardeş kelimesi kullanarak o kelimenin anlamını ne kadar kirletmişim... bundan 2 ay önce bana gelipte abi bu adamı hacklemişler mi nasıl anlayabiliriz diye şifreyi verdiğinde ben kafedeydim bunu da hatırlıosundur... ve ben o şifreyi deneyememiş dc olmuş akşamda sana belirtmiştim... sende ok demiş olay geçmişti...

şimdi sana 1 soru sorayım...

bahsettiğin kişinin adını dahi bilmiyorum hatta levelini de... o leveldeki bir adamın charını soysam elime ne geçecek hiç düşündün mü? ne yapayım elalemin karakterindeki malları paraları vs... 2 ay önce verdiğin şifreyi değil hatırlamak sen küfürle direk bana yazana kadar olaydan haberim dahi yoktu...

Sakın ha cevabı sana verdiğimi sanma ben senin seviyendeki insanlarla aynı kapasiteye kendimi sokmam.. Burada insanları yanlış yönlendirerek belki bana düşman edebilirsin herkes kimin ne mal olduğunu biliyor.. Bana küfürlü konuşmanda bile inanamayarak bu charın asıl shibi senmisin diye sordum ki ben sana kardeş demiştim... Bir tek küfürlü kelime konuşmadım ağzını açtın a.q. kapadın ananı s...m ... tabi bu insanların kültür seviyesi olarak nitelendirilir belki sen bu lafımı da anlamıycaksın sana akıl verenlere sor belki onlar anlar...

Arka arkaya mesaj atmışsın ben asla türklerin gururuyum diye gezmedim ortalıkta.. Ya da demn ben sana demedim sana server ı dar edicem el mi yamn bey mi yaman göreceksin diye... Acaba bunları söylerken hiç düşündün mü bundan kısa süre öncesine kadar "abi kervan yaptık bizi yatırdılar yardım edermisin?" "abi bana ks yapiorlar gelip yardım eder misin?" abi hunter lık yaparken beni kestiler yardım edermisin" vs vs vs laflarını ben söylemedim.. ya da senin eski armorlarını ben istemedim... kısaca ben sana muhtaç hiç bir zaman olmadım sen bana muhtaç oldun... bundan sonra da bu değişmiycek erkeksen lafının ve laflarını arkasında dur bana server ı dar et... kafende bulunan veletlerle bana küfür ettirmeye dewam et.. daha cükünün farkında bile olmayan çocuklara tikimli laflar söyletmeye utanmamaya da dewam et...

Benim yaptıklarımı da beni de herkes çok iyi tanıyor ve biliyor.. asla yalan konuşmadım insanları yanlış yönlendirmedim...

Bir arkadaş benim eski guildimde olan eleman dolayısıyla bana laf atmaya çalışmış... o kişiyi ben guildden atmıştım kendisinden de sorabilirsiniz.. herkes kendi bacağından asılır benim guildimde birileri bir şey yapmışsa bana düşen o kişinin cezasını vermektir onun yaptığıyla suçlanmak değil...

Uzun lafın kısası... Meyve veren ağaç taşlanmaya mahkumdur... bknz... atasözleri ansiklopedisi...

• quote:

adam olana allahın suyu cok adam olmayan bu dunyada bii B...... yok Alayına

Alıntıları Göster
    oyunda beni sinirlendirip kufur ettiriyor ve ardından ss aldım şimdi ayvayı yedin dıor Blofe bak sen ya
    """ at gözlugunu cıkar birader boynuz kulağı aştııı kim sizin ne olduunuzu sizden ii bilior """

• quote:

oyunda beni sinirlendirip kufur ettiriyor ve ardından ss aldım şimdi ayvayı yedin dıor Blofe bak sen ya
    """ at gözlugunu cıkar birader boynuz kulağı aştııı kim sizin ne olduunuzu sizden ii bilior """

Alıntıları Göster
    1 ben san direk olarak küfür deil ne yazıkki kardeş lafı ile yaklaştım
    2 aldı verdinin hesabını yapmayalım borclu cıkarsın
    3 ben kimseyi kimseye kötulemiyorum herkesin kazılan cukurdan haberi olmasını istedim
    4 sözü gecen xxx isimli charın soyulduğunu dier elemanlarınız nerden bılıyor ve adam girer girmez adama pm gelıor . halbuki adamın adı bile gecmedi bizim dıalogumuzda .
    5 iyi insan ı oynamayı bırak biras gercekci ol

bunuda ii oku

KİMSEYE KİN TAŞIMAM SEN BANA "EVET BEN CALDIM CHARI" DİYENE KADAR SENİNLE İNSAN GİBİ KONUSMAYI DENEDİM AMA BÖLE OLMASINI SEN TERCİH ETTİN ...

• quote:

1 ben san direk olarak küfür deil ne yazıkki kardeş lafı ile yaklaştım
    2 aldı verdinin hesabını yapmayalım borclu cıkarsın
    3 ben kimseyi kimseye kötulemiyorum herkesin kazılan cukurdan haberi olmasını istedim
    4 sözü gecen xxx isimli charın soyulduğunu dier elemanlarınız nerden bılıyor ve adam girer girmez adama pm gelıor . halbuki adamın adı bile gecmedi bizim dıalogumuzda .
    5 iyi insan ı oynamayı bırak biras gercekci ol

bunuda ii oku

KİMSEYE KİN TAŞIMAM SEN BANA "EVET BEN CALDIM CHARI" DİYENE KADAR SENİNLE İNSAN GİBİ KONUSMAYI DENEDİM AMA BÖLE OLMASINI SEN TERCİH ETTİN ...

Alıntıları Göster
    bana ne verdin de sana borçlu çıkıcam bunu merak ettim?

kime çukur kazmışım ya da kazıyorum... ispat göster klavye delikanlılığından öteye gerçek delikanlılığa geç...

sen o kişinin adının cengizhan olduğunu bana söyledin... ayrıca benim guildimde 3 tane türk eleman var onların da hiç biri oyunda bile değiller nasıl mesaj atıorlar? sadece smithe yani canere anlattım senin saçmalamalarını yazmışsa o yazmıştır.. bununda saklısı gizlisi yok zanımca...

keza benim hiç bir niyetim yok.. ne insanları çekememezlik yapıyor karalamaya çalışıyorum ne de olmayan bir şeyi bir başkasının üzerine yıkıp insanlara kötü empoze etmiyorum.. ben olduğum gibiyim.... server da muhabbetim geçen herkese benim nasıl biri olduğumu isteyen herkes sorabilir.. kimse beni sevmek zorunda değil.. hiç kimseyi bunun için zorlamam..

Bana o kadar ettiğin hakaret ve küfürlerden sonra sana küfür etmedim... ama o kadar sinirlendirdin ki evet ben aldım dedim var mı ötesi? diye cevap verdim... tabi burda ne anlamda söylediğimi senin kapasiten kaldırmaz boşuna algılamaya çalışma...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.CoWbOy

kime çukur kazmışım ya da kazıyorum... ispat göster klavye delikanlılığından öteye gerçek delikanlılığa geç...

sen o kişinin adının cengizhan olduğunu bana söyledin... ayrıca benim guildimde 3 tane türk eleman var onların da hiç biri oyunda bile değiller nasıl mesaj atıorlar? sadece smithe yani canere anlattım senin saçmalamalarını yazmışsa o yazmıştır.. bununda saklısı gizlisi yok zanımca...

keza benim hiç bir niyetim yok.. ne insanları çekememezlik yapıyor karalamaya çalışıyorum ne de olmayan bir şeyi bir başkasının üzerine yıkıp insanlara kötü empoze etmiyorum.. ben olduğum gibiyim.... server da muhabbetim geçen herkese benim nasıl biri olduğumu isteyen herkes sorabilir.. kimse beni sevmek zorunda değil.. hiç kimseyi bunun için zorlamam..

Bana o kadar ettiğin hakaret ve küfürlerden sonra sana küfür etmedim... ama o kadar sinirlendirdin ki evet ben aldım dedim var mı ötesi? diye cevap verdim... tabi burda ne anlamda söylediğimi senin kapasiten kaldırmaz boşuna algılamaya çalışma...

Alıntıları Göster
    adamların derken adı gecen soygunculardan
    eger 1 charla 50kişi oynamassa bu tip sorunlarda doğmaz .. themoon ilk bana ingilizce yazıyor daha sonra turkce .
    adamların olaydan daha haberi yok soyulan chara pm gelıor kim soydu senin charını die .

kimseye birşeyi empoze flan etmeye calısmıyorum neden bunalr bu kadar zorunuza gitti onu merak ediyorum .

• quote:

eger 1 charla 50kişi oynamassa bu tip sorunlarda doğmaz .. themoon ilk bana ingilizce yazıyor daha sonra turkce .
    adamların olaydan daha haberi yok soyulan chara pm gelıor kim soydu senin charını die .

kimseye birşeyi empoze flan etmeye calısmıyorum neden bunalr bu kadar zorunuza gitti onu merak ediyorum .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: silkromanyak

her şeyi bildiğini sanıyorsun.. o karakteri oynayan yabancı ile caner çok samimi arkadaşlar ve benle de aynı şekilde.. sen bana etiğin küfürleri ve ona da attığın iftirayı doğal olarak canere söylemek zorundaydım kendisinden rica ettim bi şekilde ulaştı ve sonra kendisi girdi oyuna...

yanlış empoze etmiyorsan burda ne yapmaya çalışıyorsun.. neden olmayan bir şeyi var gibi gösteriyorsun...

bana onca hakaret edeceksin ve ben sessiz kalacam senin mantığın nasıl işliyor_?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Alıntıları Göster
    İlk olarak osman sen benim themoonu hackledigimi nasıl soyluyorsun bana hırsız diyorsun yazııki sana internet kafe ortamında 3 kuruş adamlarla gezdigin belli.
    2. olarak ben senin ayıptır soylemesi ezik arkadaşının charını ne yapcam yazıklar olsun sana o nicki ilk kez sayenizde bugun gordum.
    3. millete caner bu charı caldı diyormuşsun çaldıgım bi charın gizli sorusunu bilme gibi ihtimalim olamaz ama bu gizli soru bende
    4. 2 gun once ağlıyordun ezigim herkes beni kesiyor bana karakterini sat diye.Lvl 70 oldun belli kalkmış .2 3 tane çıkıp orda apdullah denen kişi çıkıp smith falan filan diyor bilmem ne yazıyor biriside atlıyor boylelerini asmak lazım kesmek lazım falan yazıklar olsun çocuksunuz
    5.Senden buyuk kara listemi var.Onun bunun anasına kufur edip adam olunmaz.Klavye delikanlılıgını seven arkdaşlardandır kendisi.Her zaman aynı şeyi yapıyor.Onun internet kafa çevresi dışında serverda 1 tane seveni varmı acaba.
    6.Kafyı yicem ya sana guvenilmiyorsa benim sorunum değil o apdullahhhhhhh.Adam guveniyor kendisini şifresini veriyor moonuda verir ahmetide verir mehmetide.
    7.seninle muhattab olmayada gerek yok zaten forumda belli 4 mesajla girip onu bunu karalamak amacın oldugu ben bu forumda 1 yıldan beri varım allaha şukur kotu bilindigimide sanmıyorum
    8.Yok eğer kıskandıysan sanada char bulalım ama oyle karalamakla değil delikanlı gibi gelecen isticen karalamıcan konuşmucan.

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

İlk olarak osman sen benim themoonu hackledigimi nasıl soyluyorsun bana hırsız diyorsun yazııki sana internet kafe ortamında 3 kuruş adamlarla gezdigin belli.
    2. olarak ben senin ayıptır soylemesi ezik arkadaşının charını ne yapcam yazıklar olsun sana o nicki ilk kez sayenizde bugun gordum.
    3. millete caner bu charı caldı diyormuşsun çaldıgım bi charın gizli sorusunu bilme gibi ihtimalim olamaz ama bu gizli soru bende
    4. 2 gun once ağlıyordun ezigim herkes beni kesiyor bana karakterini sat diye.Lvl 70 oldun belli kalkmış .2 3 tane çıkıp orda apdullah denen kişi çıkıp smith falan filan diyor bilmem ne yazıyor biriside atlıyor boylelerini asmak lazım kesmek lazım falan yazıklar olsun çocuksunuz
    5.Senden buyuk kara listemi var.Onun bunun anasına kufur edip adam olunmaz.Klavye delikanlılıgını seven arkdaşlardandır kendisi.Her zaman aynı şeyi yapıyor.Onun internet kafa çevresi dışında serverda 1 tane seveni varmı acaba.
    6.Kafyı yicem ya sana guvenilmiyorsa benim sorunum değil o apdullahhhhhhh.Adam guveniyor kendisini şifresini veriyor moonuda verir ahmetide verir mehmetide.
    7.seninle muhattab olmayada gerek yok zaten forumda belli 4 mesajla girip onu bunu karalamak amacın oldugu ben bu forumda 1 yıldan beri varım allaha şukur kotu bilindigimide sanmıyorum
    8.Yok eğer kıskandıysan sanada char bulalım ama oyle karalamakla değil delikanlı gibi gelecen isticen karalamıcan konuşmucan.

Alıntıları Göster
    Cowboy salla ya ben ona charımın nerden geldigine dair açıklama yapmak zorundamaıyım.Finallere çalışıyorum yahooyu açıyorum oyundan yabancı bi arkdaş moonu alan yani vietnamlı olup bana veren arkdaş diyorki cowboy msnyi açsın diyor açıyorum ve karşıma cengizhan denen biri çıkıyor.Adını sanını bilmedigim bir arkdaş maşşalh iyi gazlamış belli o gazla taşı bile deldirdiler.Neymiş cowboya serverı dar edecek nişbiz falan demişsin ateş olsan curmun kadar yer yakarsın 1 damla elinden geleni eksiltirsen adam değilsin

• quote:

Cowboy salla ya ben ona charımın nerden geldigine dair açıklama yapmak zorundamaıyım.Finallere çalışıyorum yahooyu açıyorum oyundan yabancı bi arkdaş moonu alan yani vietnamlı olup bana veren arkdaş diyorki cowboy msnyi açsın diyor açıyorum ve karşıma cengizhan denen biri çıkıyor.Adını sanını bilmedigim bir arkdaş maşşalh iyi gazlamış belli o gazla taşı bile deldirdiler.Neymiş cowboya serverı dar edecek nişbiz falan demişsin ateş olsan curmun kadar yer yakarsın 1 damla elinden geleni eksiltirsen adam değilsin

Alıntıları Göster
    hiç bir şey değil bilip bilmeden konuşanlar bu tür kıt beyinlilere yol veriyorlar ya ona üzülüyorum...

• quote:

Alıntıları Göster
    size sadece gülüyorum heoinizin ne mal olduunu ben biliyorum ya o bana yeter (erdem999) kafede botla char kasmakla olmuo bu işler EMEĞE SAYGI bırakın bu konu burda kapansın uzulduum tek sey yazık adamın 2. blade charı gitti sevindiim şey ise dost sandığım yılanrı bu kadar ii tanımak oldu ...

Şimdi sınavı olan sınavına calıssın finali olan finaline oynunu oynayan oynuna baksın ben bu konuyu burda kapatıyorum uzatmak isteyen varsa o uzun kafa karışturucu laflarınızı buraya diil serverde yapın..

msn muhabbetiniz cok komikti ama hiç kafam karışmadı bılıomuzunuz DELİKANLIAR

şimdiden sora ne konusursanız konusun beni ilglendirmes ama 1 kişini ustune 5 kişi yuruyerek o kişiyi oyundan da serverdan da bıktırmaya calısmak cok basit olduu gibi sizinde kişilklerinizi ne kadar basit olduunu gösterıor bana bıkmıcam merak etmeyin ... bb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silkromanyak -- 16 Haziran 2006; 20:40:24 >

• quote:

size sadece gülüyorum heoinizin ne mal olduunu ben biliyorum ya o bana yeter (erdem999) kafede botla char kasmakla olmuo bu işler EMEĞE SAYGI bırakın bu konu burda kapansın uzulduum tek sey yazık adamın 2. blade charı gitti sevindiim şey ise dost sandığım yılanrı bu kadar ii tanımak oldu ...

Şimdi sınavı olan sınavına calıssın finali olan finaline oynunu oynayan oynuna baksın ben bu konuyu burda kapatıyorum uzatmak isteyen varsa o uzun kafa karışturucu laflarınızı buraya diil serverde yapın..

msn muhabbetiniz cok komikti ama hiç kafam karışmadı bılıomuzunuz DELİKANLIAR

şimdiden sora ne konusursanız konusun beni ilglendirmes ama 1 kişini ustune 5 kişi yuruyerek o kişiyi oyundan da serverdan da bıktırmaya calısmak cok basit olduu gibi sizinde kişilklerinizi ne kadar basit olduunu gösterıor bana bıkmıcam merak etmeyin ... bb

Alıntıları Göster
    bilmukavele...

yolun açık olsun.... kim kimin ne mal olduğunu anladı onu biz biliyoruz.sen git cafendeki bebelerle küfür et... hadi byby dümbük..

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lethe_

bilmukavele...

yolun açık olsun.... kim kimin ne mal olduğunu anladı onu biz biliyoruz.sen git cafendeki bebelerle küfür et... hadi byby dümbük..

Alıntıları Göster
    byy adamın biri ss de %99.99 u unutmus :P BYEBYE insan bi oynama flan yapar ya yalandan dan olsa

bu arada benim adım apo diim ibrahimmisin canermisin erenmisin ne karın agrısıysan hepinise gider ..

oynunuzdada hayatınızdada basarılar ...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.