Şimdi Ara

ATHENS _ KARA LİSTE _ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kovboy anıl olayı hakkında ne biliyorsun onuda bilmiyorum ama bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun...
  • buradan trancemixi kınıoyrum kendi itiraf etti bot kullandıını sizin gibi bebeler yüzünden oyunu harap ettiniz. Sizin gibiler yüzünden free online game oynanmaz. Gidin kendi emeğinizle kasın. Mr_Cowboy kullanıdımı bilmimorum eğer o da kullandıysa sözlerim onun içimde geçerlidir. Ama burada itiraf etmişsin kullandıını ne diyim inşallha banlanırsında akın başına gelir e mi. Bu arada botla kasarken ağa 10k pls demeyide unutma e mi
  • arkadaşlar bişi sorcamda yeni topic açmak istemiorum..bnm lvl ım 5.. we sadece force>light lvl 5i açtım ama nasıl kullanıcam bilmiorum çnkü üzeri karartılı duruo..yardım ederseniz sewinirim.

yeni topic açmak istemiorum çnkü büyük ihtimalle çok kolay bi cwbı war we ztn bilen bi sürü kişi wardır..boşuna açmaya gerek yok die düşündüm.
  • skill harcamaıissındır sen ona üsttündeki add yazısına tıkla ondan sonra kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapika

skill harcamaıissındır sen ona üsttündeki add yazısına tıkla ondan sonra kullanabilirsin

hmm..tamam çok tşk ederim

acemilik böle bişi yawaş yawaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

yalandünya senin oyundaki nick ini öğrenebilirmiyim bi de biraz daha efendi konuşursan sewinirim yapmışız bi hata 5 yerine 6 yazdık ne warsa

BU ARADA BENİM ADIM mrsmith deil Mr_Smith

(demekki her insan hata yapabiliomuş)

kardes senın nıckını yazmakla mı ugrascam bıde neymıs Mr_Smith miş kolayıma nasıl geldıyse ole yazarım bizde kopek dolabı olmaz onu ole bıilerek yazdim yani... ve bazı arkadaslar hala yalakalkıga devam edıyo benım savundugum kımse yok adı gecen sahısların hıcbırısıyle alıs verısım olmadı olanlarda zaten agzını doldurarak konusuyo

• Birine suçlamada bulunurken ispatlarınızıda birlikte sunun yoksa suçlamalarınız asılsız kalır ispatlanmadan körü körüne söylenenlere inananlarında yaptıkları cahillikten başka bişey deyildir asla yargısız infaz yapmayın!!!

konuyu tam okumadım vakıf deilim ama bunu hatırlatayım dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TranceMix

osman_Lee Katılıorum Arkadaslar bu cowboy ilk once botla kastı sora bot paralıya donunce burda site vermek istemiorum bunun orda acc si vardi yani oraya uye olmus cracklisini kulklanuorduk bunu bende kullandım kullanmadım deil ama bu adam kullanıpta kullanmadım dior ndedn anlamıorum

Blof Olayınada katılıorum arkadaslar bu adam laf sokup sinirlendirir sora kufr ettinmi forumda rezil edicem diede thtid eder
    ANIL arkadasımızada Boyle yaptı

Athens teki en ii guild DoomSday dir ...!

Gülüyorum sana ve senin gibi zihniyette olanlara... Ben botla kastım öyle mi? Senle bunun tartışmasını dahi yapmama gerek yok.. Nasıl mantığınız işliyor bunu herkes çok iyi görüyor.. Ben asla bot kullanmadım... Sen ya da senin gibi böcek kafalıların kullandı demesiyle adımın kirleneceğini sanıyorsan yine senin o böcek kafanı git bi doktora göster derim...

Bu konuya da değinmek istiyorum... ANIL ile benim aramda hiç bir kötü şey olmadı , olamaz da... Çok güzel günler anılar beraber yaşadık şimdi o kendi yolunda ben kendi yolumdayım... Ne yapmışım kendisine? Eğer kendisi burdaysa kendisinden rica ediyorum bu tür gerizekalıların boşboş konuşmalarını engel olmasını istiyorum... Biz kendisiyle EliteTurks ü kurduk... Efsane gibi estik... Sonunda anlaşamadık ayrıldık.. O zaman bile çekemeyenler hala dewam ettiriyor...

Güzelim Athens teki en iyi türk guildi zaten doomsday diyorum ben.. Git bak bi konuda sormuşlardı... Ama dediğim gibi türk guildleri arasında... Ha çok ısrar ediyosanız kim büyük gösterelim?

• Alın size kültür seviyesi çok yüksek olan ona buna bok atarak bi yerlere gelmeye çalışan böcek kafalıların yazdıkları...

KİMİN NE MAL OLDUĞUNA BUYRUN BAKIN... BİLMEDEN KONUŞANLAR SAVUNDUKLARI KİŞİNİN NASIL BİR KÜLTÜRE SAHİP OLDUĞUNU BUYRUN SİZ GÖRÜN...

www.srotr.com/forum/attachments/o/lee.jpg

www.srotr.com/forum/attachments/o/kufur.jpg

Yabancı birine ettiği lafa bakın o adama ben onu nasıl açıklayım? Hiç insanlık yok mu sende?

www.srotr.com/forum/attachments/o/soru.jpg

www.srotr.com/forum/attachments/o/cevap.jpg

www.srotr.com/forum/attachments/o/dewam.jpg

Alın bu da yüzde 90 ihtimalle aynı kafede oynadığı arkadaşı, heralde 15-16 yaşlarında.. hiç utanmadın mı bu çocuğa bunları söyletirken?

www.srotr.com/forum/attachments/o/velet.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CoWbOy -- 17 Haziran 2006; 12:22:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: YalanDünya^^

quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

yalandünya senin oyundaki nick ini öğrenebilirmiyim bi de biraz daha efendi konuşursan sewinirim yapmışız bi hata 5 yerine 6 yazdık ne warsa

BU ARADA BENİM ADIM mrsmith deil Mr_Smith

(demekki her insan hata yapabiliomuş)

kardes senın nıckını yazmakla mı ugrascam bıde neymıs Mr_Smith miş kolayıma nasıl geldıyse ole yazarım bizde kopek dolabı olmaz onu ole bıilerek yazdim yani... ve bazı arkadaslar hala yalakalkıga devam edıyo benım savundugum kımse yok adı gecen sahısların hıcbırısıyle alıs verısım olmadı olanlarda zaten agzını doldurarak konusuyo

ulan hadi ben yalakayım sen nesin peki... necisin belli değil yeni acc alıp kovboya sayan birisin.önce nesin necisin onu açıkla tırsma bu kadar saklama kendini...

• baba eğer seni biraz bu formdan tanıyorsam sen böyle şeyler yapmaz sın her zamn arkandayız mr cowboyy devam et sen ii bir insansınn .... sisqo09 dan sevgilerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERİSİM_NET

baba eğer seni biraz bu formdan tanıyorsam sen böyle şeyler yapmaz sın her zamn arkandayız mr cowboyy devam et sen ii bir insansınn .... sisqo09 dan sevgilerle

eywallah baba teşekkür ederim... Beni az çok tanıyanlar böyle bir şeye tenezzül etmeyeceğimi bilirler...

@Lethe
    Kanka bırak kafesindeki çoluk çocuklara yenii kullanıcı adları alıp yazdırıyor işte mantığı bu kadar çalışıyor.. Fazlasını beklememek lazım...
  • çekemeyenler başka şeyler uydurun bari inanalım şunu yazsan anlarım çalınan charın leveli kaç ilmiyorum ama cowboy geldi elimden ısyu yu aldı dese bişeyler den şüphelenirim

beyler böle seylerle formu kirletmeylimm

• işte çekemiyoruz diyemiyorlar anca böyle insanların kafalarını karıştırmaya çalışıyorlar... onu bile yüzlerine gözlerine bulaştırıolar..
  • her yerde vardır öyle ezikler kendileri bot kullanırlar ama bi yere gelemezler kullanmayanada kullandı diye çamur atarlar falan filan bunun gibiler adamın direk yüzünede konuşamaz globalden söver direk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkromanyak

yazık ya yazık bari türklere yapmayın bu keleği...

"26 kere tiger girl
    17 here uru
    14 kere isiyu

ben turkiyenın gururum "

1 bu yalanlarını kendine sakla
    2 turkiyenin gururu değil yüz karasısın herkes seni tanıyor
    3 bırak türklerle urasmayı
    4 sana öbür clanlarında ii dilenmeler

@tembeler

işte bak çekemediğini nasıl sergiliyor.. bu dediğin rakamların hepsi yanlış 34 TG 30 URUCHİ 15 ISY .. bunlarla övünürüm bu da benim hakkım ama ben demiyorum türklerin gururuyum.. Bunu demiyorum ama girin athense yüksek lvl yabancıların hepsine sorun düşman guilde dahi... Beni sevmeyen 1 tek kişi bulabilecekmisiniz... Ben senin yaptığını yapmadım osman_Lee yabancılarla birlikte olmamı bile çekemiyorsun.. Onlarla olmasaydım da senin gibi kanı beş kuruş etmez adamla birlikte mi olsaydım... En azından dillerimiz farklı olsa da insan onlar İNSAN!

• herşey kültür eksikliği ve dolayısıyla bunun getirdiği acizlikten kaynaklanıyor daha akıcı konuşmasını bilie beceremeyen bebeler oyuna musallat oluyor haliyle son çare olarak küfürü kullanıyorlar yada çamur atmayı çünki ellerinde hiçbirşey yok. farkındaysanız bunlar hep türklere karşı yapılıyor çünki bebelerde iki kelimeyi bi araya getirecek kapasite yokki yabanci dili bilsinler... hugoda yaklaşık 5 yıl öncesine kadar bi çocuk vardı belki bilenleriniz vardır.

klasik hugo yarışmasında, çocuk katılıyor tuşluyor oyunda falan haliyle kaybediyor. sunucu klasik teselli taktiğini uyguluyor... bu sadece bir yarışma hugo seni seviyor falan filan deyince tolga. telefondaki çocuk hugonun **** goyim diyor, sora tolga kızar gibi yapıyor bak 70 milyon bizi izliyor böyle şeyler söylemen yanlış falan diyor çocuk da 70milyonunda **** goyim diyor ve ekran başındaki herkesi kopartıyor... yani demem oki bunlar hala o çocuğun zeka kapasitesine sahip gelişememiş kişilikler yada hakkaten o çocuğun yaşında yapamayınca direk küfrediyorlar... bunlarda olsa olsa bize şebek olur anca bizde bakar bakar güleriz....

• BABA SALLA HERKES KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYORRR
  • Arkada$lar benim izlenimlerimle 1-2 $ey aktarmak istiyorum...Özellikle TheMoon karakteriyle ilgili...

TheMoon'un Türkçe konu$tuğunu gördüm.TheMoon'la 5 Yıldızlı Trade'de yaptım,o gün bu sırrı çözmek için Türkçe sorduğum soruların hiçbirinin cevabını alamadım.Yukarda screenshot'larda TheMoon tekrar ingilizce konu$uyor...Ve yaptığım trade'de ilgilizce konu$tuğu gibi.

Forumda archerxx arkada$ TheMoon'u kendi char'ı gibi gösteriyor ve diğer char'ı Mr.Smith'i de(karde$ine vermi$)...Olabilir insanın 2 char'ıda olabilir...Lakin benim Athen's ta bir sürü char'ım var.

He $öyle dü$ündüm TheMoon ile Mr.Smith aynı guild'de{BigToe}'da...Arkada$ıdır acc'yi vermi$ olabilir al oyna diye.Sonuçta ben de kendi guildimde buna benzer $eyler ya$adım...

Yukarda Mr.Smith'i karde$ime verdim demi$ archerxx ve TheMoon'la kendim oynayacam demi$...$imdi bunları hiçkimseyi kötülemek için yazmıyorum.Sadece aklımı irdeleyen bu konunun cevabını arıyorum.TheMoon'un asıl sahibi kimdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 17 Haziran 2006; 14:27:46 >

• mr_smith i kasan caner adlı arkadaşımız kendisinin guildinde olan başka bir vietnamlı çok samimi arkadaşı themoon karakterini bir başka vietnamlıdan alarak canere verdi ama bazen kendiside girip oynuyor.olay bundan ibaret..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.