Şimdi Ara

ATHENS _ KARA LİSTE _ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

archerxxx = TheMooN = Caner

Mr_Smith = ZooMBee

Burdan Mr_qwenty, İmPaRaToR_TR, Mr_CoWbOy VE TheMooN kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bizi kimse ayıramaz!!!

Mr_Smith
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lethe_

mr_smith i kasan caner adlı arkadaşımız kendisinin guildinde olan başka bir vietnamlı çok samimi arkadaşı themoon karakterini bir başka vietnamlıdan alarak canere verdi ama bazen kendiside girip oynuyor.olay bundan ibaret..

hmm tahmin ettiğim gibi,sağol
  • gene aynısını yapior kızdırıcı yaralıyıcı laflar soyleyip kufur etmelerini saglior ve bunları ss liyip yayınlıor bu sahis BOCEK kafa gibi laflar iste ...

Sora insan dayanmıor ve sovuor olay bu Lethe lafım sana milleti yalamaktan vazgec herkes kendine eder bu lafımı unutma bebeler

YASIM : 26
    Yer : istanbul gaziosmanpasa yuzlesmek isteyeng elebilir arkadaslar ...
  • olayın başlangıcında ben varım cowboy karakteriyle bende oynuyorum şimdi ne diyeceksin peki? cowboy ne demişte osmanlee küfür etmiş sizde ss i varsa gösterin hadi bak bizim kanıtımız var.kanıtın varsa göster yoksa ötme keko....
  • quote:

Orjinalden alıntı: RossTheBoss

quote:

mr_smith i kasan caner adlı arkadaşımız kendisinin guildinde olan başka bir vietnamlı çok samimi arkadaşı themoon karakterini bir başka vietnamlıdan alarak canere verdi ama bazen kendiside girip oynuyor.olay bundan ibaret..

SONUÇ OLARAK HATİCEYE DEİL NETİCEYE BAKACAKSIN TheMooN ŞU ANDA KİME AİT OLDUĞUNU HERKEZ ÇOK İ BİLİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooMBee -- 17 Haziran 2006; 18:38:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

quote:

quote:

SONUÇ OLARAK HATİCEYE DEİL NETİCEYE BAKACAKSIN TheMooN ŞU ANDA KİME AİT OLDUĞUNU HERKEZ ÇOK İ BİLİYOR HEM LETHE SANA NE SENİN ÜZERİNE DÜŞEN Bİ VAZİFE YOK!!!

Hocam $imdi $unu söyleyeyim Athen's server'ında hangi Türk neymi$,hangi Türk ne yapmı$,hangi Türk'ler birbirini yemi$ açıkcası hiçbiri umrumda değil...Sadece Türk olduğunu sandığım TheMoon karakterinin trade yaparken Türk olmadığını anlayınca nerden geldiğini öğrenmek istedim ve sordum,bir$ey de iddia etmedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

quote:

quote:

SONUÇ OLARAK HATİCEYE DEİL NETİCEYE BAKACAKSIN TheMooN ŞU ANDA KİME AİT OLDUĞUNU HERKEZ ÇOK İ BİLİYOR HEM LETHE SANA NE SENİN ÜZERİNE DÜŞEN Bİ VAZİFE YOK!!!

bu mesajı editle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CoWbOy -- 17 Haziran 2006; 17:05:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

Orjinalden alıntı: ERİSİM_NET

baba eğer seni biraz bu formdan tanıyorsam sen böyle şeyler yapmaz sın her zamn arkandayız mr cowboyy devam et sen ii bir insansınn .... sisqo09 dan sevgilerle

eywallah baba teşekkür ederim... Beni az çok tanıyanlar böyle bir şeye tenezzül etmeyeceğimi bilirler...

@Lethe
    Kanka bırak kafesindeki çoluk çocuklara yenii kullanıcı adları alıp yazdırıyor işte mantığı bu kadar çalışıyor.. Fazlasını beklememek lazım...

Ya ne karın agrısı adamsın sen beya coluk cocuk dedıgın ben 23 yasındayım vede ızmırlıyım oyundakı nıckım de Jackass_tr vede squadleader bırı 54 dıgerı 48 hepsı emek bot degıl LVL dusuk olabılır sızlere gore ama basında saatlerımı harcıorum. ayrıca dedıgım gıbı ben ızmırlıyım burda accountum yoktu dun aldım ewt ama arasıra questlere bakmak ıcın gırıom tartısamyıda osman da ogrendım canımı sıkıyolar demıstı ondan sonra grdım buraya sız benım için gozum de at sınegı kadar deger bulmazsınız allaha sukur hıc kımseden de bı sey saklamam yalaka kardeslerıne de ssselam napcanız oyunda benım charıda mı patlatcanız bıde ıstersenız gelın paso ks yapın yada trdae deyken benı patlatın hıc umrumda olmaz ....
    AMA AdAM olaN adam aLLAHIN suyu cok ADAM olmayana Bı b...k yok
    Ayrıca osman kardes senden bugune kadar hıc cıkarım olmadı işimde dusmedı eger sana bundan sonra bir ısım duserse sakın ola yapma cunku ben yalaka degılım.. ben haktan yanayım. toldugum yer iyinin yanı hıle ve hırsızlıkla hıc ısım olmaz oyundada really de de...
    osman sana bı tavsıyem var KARı gıbı Dostum olacagına DELIKANLI DUSMANIM OLSUN bu cumleye dıkkat et kardes ..
    Buyuk llokma yeyın buyuk soz solemeyın ... bızım ole sahsahlı laflarla mılletı kandırmak gıbı bı nıetımız yok nıyetımız gayet acık ve oz turkceyı yabancılastırmadan derdımız anlatmak

• Burda bir karın ağrısı olan varsa o da bu başlığı açıp olmayan bir şeyi insanlara yansıtmak isteyen, buna izin verenler ve böyle ortalığı karıştırmaya çalışanlardır...

Benim veya lethe nin veya mr_smithin veya canerin senin gözünde değerimiz olup olmaması bizi ne derece etkiler.. Hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. Benden nefret dahi edebilirsin...

Hiç kimse ne sana ne de senin leveline küçük düşürecek gözle bakmıyor... Herkesin karakteri var herkesinde ayrı bir değeri var.. Her kasan botla mı kasıyor ki ya da biz sana botla mı kasıyorsun dedik? Ne güzel kasmışın levelleri seni tebrik ederim.. Keşke herkes yüksek level olsa ben bununla gurur duyarım bana yapılanlar gibi iftira atmam..

"Bu server ı ve gerçek hayatı sana dar edeceğim" lafını söyleyen ben değildim.. Aksine bu laf bana söylendi.. Yani gelip ne seninle ne de bi başkasıyla harcıycak vvaktim yok..

Lethe ye de yalaka diyip durmaya asıl mevzunun nasıl bir çekememezlik olduğu ortaya çıktı.. Olay hack konusuydu döndü dolaştı nerelere geldi.. Hayır olayla alakanız yok ne diye saçma sapan mesajlar atıp duruyorsunuz.. Bakın ss lere konuşulanları okuyun.. Olmadı sorun kendisine bir tek küfür yazmışmıyım?

Harbiden son cümlene katılıyorum.. Karı gibi {şekil 1-a ve dewamı} dost sahibi olmaktansa delikanlı düşmanı olsun herkesin..

Milleti kandırmaya çalışan kimin olduğunu herkes görüyor.. Sadece üzerimize atılan pisliğin temizleyip o pisliğe kimlerin layık olduğunu göstermeye çalışıyoruz... olay bundan ibaret..

• quote:

Orjinalden alıntı: sapika

olayla alakalı bir şeyim yok ama bn de 1-2 laf etmek isterim 1 Mr-Cowboy forumda gördüüm kadarıyla herkese yardım eden ii huylu bir arkadaşımızdır

+1 mr.cowboy öle şeyler yapmaz ben onun yazdıklarını okuyup nuker açtım onun yazdıklarında heyecan buldum da yaptım bu charı onun gibi kasmaya çalışıorum osmanlee midir nedir bu konuyu açan herif işte

• quote:

Arkada$lar benim izlenimlerimle 1-2 $ey aktarmak istiyorum...Özellikle TheMoon karakteriyle ilgili...

TheMoon'un Türkçe konu$tuğunu gördüm.TheMoon'la 5 Yıldızlı Trade'de yaptım,o gün bu sırrı çözmek için Türkçe sorduğum soruların hiçbirinin cevabını alamadım.Yukarda screenshot'larda TheMoon tekrar ingilizce konu$uyor...Ve yaptığım trade'de ilgilizce konu$tuğu gibi.

Forumda archerxx arkada$ TheMoon'u kendi char'ı gibi gösteriyor ve diğer char'ı Mr.Smith'i de(karde$ine vermi$)...Olabilir insanın 2 char'ıda olabilir...Lakin benim Athen's ta bir sürü char'ım var.

He $öyle dü$ündüm TheMoon ile Mr.Smith aynı guild'de{BigToe}'da...Arkada$ıdır acc'yi vermi$ olabilir al oyna diye.Sonuçta ben de kendi guildimde buna benzer $eyler ya$adım...

Yukarda Mr.Smith'i karde$ime verdim demi$ archerxx ve TheMoon'la kendim oynayacam demi$...$imdi bunları hiçkimseyi kötülemek için yazmıyorum.Sadece aklımı irdeleyen bu konunun cevabını arıyorum.TheMoon'un asıl sahibi kimdir?

Arkadaşım bak size açıklayayım artık şu konudan bıktım allahın malı karakterini hacklerler benim adımı kullanırlar deli olacam
    Neden ingilizece yazmış diyorsun bu ingilizce çocuk bana charı veren çocuk kendisinin zaten lvl 70 charı var vietnamlı ve ben ondan 1 hafta oyuna giremicem benim yerime kasarmısın dedim oda olur dedi.
    Mr_Smithi başkasına verdim o oynuyor.Ayrıca yeniden tekrarlıyorum benimle ne alkası ver o osman_lee denen 3 kuruşluk adam neden benim adımı kattı ben onu anlamadım.Demekki hased boyle bişey

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.