Şimdi Ara

athlon II x3 425 2700@3510 mhz hangi işlemciye yakın performans verir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 tane x3 425 denedim çekirdek açmak sevdasına birisi ara ara açıldı ama sorun oldu yinede, en sonuncuda artık bıraktım bu işi ne yapayım açılmıyor şu an kullandığımı default voltage ile 260x13.5= 3510 mhz kullanıyorum buhalde hangi işlemci kadar performanslı çalışır x4 yapma sevdasıyla yanıp tutuştum ama olmadı x4 925 mi alsam yoksa bu işlemciyi bu hızda kullansammı? çok fark olurmu x4 925 alsam ne dersiniz? iki katı fiyatta var tabiiki düşünceleriniz nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 3 Ocak 2010; 23:43:46 >

• Bu işlemciyi bu hızda kullan x4 925 alacağına,boşa masraf yapma. Belli bir frekanstan sonra coğu oyunda işlemci pek etki etmiyor gibi geldi bana incelediğim bazı testlerde. Sana yetmediği bir durumda alsan yeni bir işlemci daha mantıklı olr.
  • 3dmark06 testini yap bakalım.
  • oyunlarda en yakin performans verecegi islemci x4 620'dir.3-4 cekirdegin oyunlarda aman aman farki yok ben 720'yi x3 kullandim ciktigindan beri, simdi x4 kullaniyorum oyunlarda bir farkini goremedim x3 hali de 4870'e yetiyordu zaten.ekran kartin 5850 gtx285 filansa x4925 alabilirsin degilse degistirmene gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.