Şimdi Ara

ATI 4870 X2 neden bu kadar kötü???? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu başka taraflara çekmeden bence adım adım sorunu tespit etmeli ve size yardımcı olacak bilgili arkadaşlara imkan sağlamalısınız...
    Sonuçta bu kartı kullanan birçok arkadaş var forumda ve sadece siz memnun değilseniz ya sistem bileşenlerinden ya işletim sisteminden ya da driverlardan bir sorun,bir uyuşmazlık vardır.

Öncelikle sisteminizi eksiksiz yazın daha sonra hangi driver'ı kullandığınızı.Daha sonra çözüm aranır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwadorf -- 2 Ocak 2009; 19:25:52 >
  • -Intel Core2 duo 3.16 e8500 64 bit İŞLEMCİ

-His Ati 4870 X2 2 GB ekran kartı...Catalyts 8.12 sürümü grafik ayarları program seçsin modunda...

- 1 Terabayt hard disk

-6 GB RAM

-750 watt güç kaynağı

-EX38DS 4 Gigabyte anakart

-64 bit vista Ultimate(aero kapalı)

Sistemim bu bazı arkdaşlar PSU dan olablir demiş o nedir anakartım mı yetersiz kalıyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fizy45

Büyük beklentilerle aldığım His 4870 X2 2 GB beni tam bir hüsrana uğrattı hız olarak sorunum olmamasına rağmen birçok uyum sorunu sorunu yaşamaktayım catalytst 8.12 driver indirdim fakat sonuç değişmedi merak ettiğim şu bu kdr iyi bir ekran kartı neden berbat bir AntiAlising performansı verir 5 yıllık radeon 9600 bile bundan daha iyi geliyor gözüme özellikle GTA 4 ve Grid Race driver oyunlarında çıldırttı beni???

Sistem

Core 2 duo 3.12 pentium
    1Trbt hard disk
    His 4870 X2 2 GB
    6 GB ram
    64 BIT Vista Ultimate(aero kapalı)
    Bunlara yetecek düzeyde power supply ve anakart...

Core 2 duo 3.12 pentium pentium kaldımı yaw

bence kartta bi srn yok sen kartı bana yolla :D ben test ediyim bi

• Sa kardes sana guzel bir sey soyleyim aldigin karta yazik etmisin eger ki o karti o cozunurluk icin kullaniyorsan cidden yazik etmissin o kart o cozunurlukte cidden kotu sonuclar verebilir o kart yuksek cozunurluklerin kartidir ancak senin kullandigin cozunurluk cok dusuk o kart i in 4850 den bile daha kotu sonuc alirsin o kartla elinde yada bir arkadasinda 22 inch uzeri bir monitor var ise o zaman dene bir de bakalim o zaman nasil bir sonuc alacaksin

Ancak karta suc bulman bence yersiz cunku o kartlarda sorun yok yaklsik 3.5 aya yakindir 4850 turbo cf kullaniyorum ve his icq 4 serisi yarsimlasma basligini da ben actim ve topic te ses problemi haric daha her hangi bir sorunla karsilasani gormedim bence yapmaniz gereken karti yuksek cozunurluklu bir monitorde denemektir ben su anda kartlari 1920-1080 gibi yuksek bir cozunurlukye kullaniyorum ama daha hic bir sorun vermed

Simdiden kolay gelsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fizy45

Satıp yerine ne alacam sen söyle :D :D :D

GTX280 olabilir mi?

Bir kaç eski sürücü de denediniz mi bu arada? Ya da hangi sürüm sürücüleri denediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 2 Ocak 2009; 20:05:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.