Şimdi Ara

ati 5750 & amd athlon x5000 uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler.. iki aydır ekran kartı arıyorum sonunda his 5750'ye karar verdim fakat bu işlemci kaldırmaz dediler..bu ne derece doğru o kadar para bayılıp bi de perfonmans alamazsam kafayı yerim. (şu an x1550 var elimde) yada sizin önerebileceğiniz bir kart var mı?

• anladığım kadarıyla x2 5000+ diyorsunuz.

kaldırmaz diye birşey yok ancak güncel bir işlemci değil buna mahsuben demiş olabilirler
  • işlemci olarak x2 5000 diyorsan sorun olmaz ..
  • cehalet kötü şey canım evet 64 x2 dual core processor 5000+ 2 cpus 2.6 ghz valla olmasın zaten o kadar para verip ekran kartı alacam bide onla uğraşmayalım..peki bu HIS Ati HD 5750 IceQ 1GB 128Bit GDDR5 (DirectX 11) HDMI-DVI PCI-E 2.0 x16 Ekran Kartı 01-HIS-016-00920 iyi değil mi?
  • şimdi yaz sıcağında "oc" çok akıl işi değil ama sisteminizi tam yazın ona göre değerlendirme yapalım
  • 2 gb ram mainboard: model:KN6100M chipset:NVİDİA MCP61 power supply de alacağım high power 500 watt
  • aynı işlemcinin black editionunu yaklaşık 2 sene kullandım
    HD3870 crossfire ve HD4870 gördü. hepsini de alnının akıyla taşıdı. oyunları yüksekd etaylarda oynattı. Belki eskimiş olabilir ama hala iş görür. Ben 3.2 ghz de kullanıyordum gerçi.

sonuç olarak HD5750 aslında tam o işlemciye göre bir ekran kartıdır. x1550'den sonra harikalar yaratacaktır emin olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Ryzen 5 7600
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.