arkadaslar ben fx 5600 den atı 9600 xt ye gectım ama bazı sorunlarım var daha dogrusu daha once ati kullanmadıgım ıcın bazı seylerı bılemıyorum yardım edersenız sevınırım!!! ilk sorum ben bu ekran kartını tanıttım ama donanıma baktıgım zaman 9600 serıes olarak gozukuyo yanı 9600xt yazmıyo bu normal mı? ikinci sorum saphhire 9600xt 256mb ati aldım ve ıcınde trixx diye bi overclockyazılım cıktı bunu kullanmam kartıma zarar verrırmı? ve catalayser 5.11 versyonunu kullanıyorum orda overdrive ozelligi var onu acık tutmalımıyım? bide 2003 3d mark degerim 1875 gibi bise cıktı sankı eski kart daha iyi sonuc verıyodu bunun sebebi ne olabilir? sindiden herkese tesekkurler
3d mark 03 1875 puan olamaz
benim fx5200 puanım o
ben de fx5200den 9550ye geçenlerdenim
nVidia dan Ati ye geçerken yeni windows kurmam gerekti tam performan almam için
9600 series xt olayı içinse ati tool ile kartın default hızlarına bakabilirsin
eğer 500mhz ise core speed tamam sendeki kart XT 400 ise 9600
sana trixx diil de ati tool öneririm
o heralde her atide var
benim msi rx9550 ise 9550SE olarak görünüyor ama halbuki SE ler 64 bit benim kart 128bit
ya ben bıde nvıdıa drıverlarını 9600 u taktıktan sonra kaldırdım ondan olabılır mı? trixxx kullanımı kolay ama dedıgını kullanım bıde pekı overdrive ozellıgı ıcın bı fıkrın var mı?
nvidia driverlarını tam kaldırmak için detenator destroyer gibi program kullanmalıydın
anladım ben en iyisi sistemi tekrar yukelyip sıfırdan kurım drıverlar tesekkurler arkadaslar.... buarada ati tool ıcın dıkkat edılmesı gerekıyo denılıyo acaba onerıcegınız bazı ayarlar var mı? dıkkat etmem gereken bıse yada?
sadece 9600 için overcock kilidi var en başta onu kaldır tamamdır
ati toolun nesine dikkat etcekmişiz ?!?
yok ıste zarar verıyomuymus bazı ayarları dıkkatlı yapmazsak cok ınsan ekran kartına zarar vermıs... neyse ya ben bı senın dedıklerını yapım bakarız buarda cıdden 3d mark degerı 1875 gıbı bıse cıkıyo ben anlamadım hıcbıse...