Şimdi Ara

ati hd 2600 sorunu cok acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim sapphire ati hd 2600 pro pci-ex ekran kartim war.isletim sistemi windows xp sp2 32bit kullaniyorm.2gun once pc yi actigimda windows aciliyor yazisi ciktiktan sonra oturum acilmadan hemen once goruntu bi anda gidiyor ve monitore giden guc kesiliyor.oncelikle onboard ekran kartini dewreye soktugumda veya guvenli kipte actigimda goruntu alabiliyorm.ekran kartinin driverini silip tekrardan monitoru karta bagladigimda da goruntu alabiliyorm we windows ekran kartini buluyo fakat driveri yukleyip restart ettigimde yine ayni sorunu yasiyorum.atinin we sapphire in kendi sitesinden ati ccc nin son surumunu indirdim we onu yuklemeden once eski driverin regeditten butun artiklarini kaldirarak yeni driveri kurdum fakat o driver da da ayni sorunu yapti.(8.12 versiyon)ayrica soyle bi sorun daha war.ekran kartinin driverini kaldirip monitoru bagladiktan sonra goruntu geliyo fakat ses gelmiyor we herhangi film vs...izlemeye calistigimda goruntuler donuk kare kare we atlaya atlaya geliyo.wirustur dedim format attim yine aynisini yapiyo.arkadaslar lutfen bi fikir bekliyorum...

• senin kart emekli olmuşa benziyor
    başka bir sistemde deneme fırsatin varsa dene yada bir format at sürücüyü kur
    sürücüyü kurduktan sonra ilk ekranda yine blank (siyah boş ekransa ) ugraşma karti sök garantiye servise yolla
    aldigin yere yani
  • hmmm acaba dyorum bi de vistada mi denesem.eger onda da olmazsa bilmiyorm napicam bazi forumlarda okudum guc kaynagindan dogan bi sorun olabilirmi?
  • pek zanetmiyorum güç kaynagi olacagini sürücüye yüklenince siyah ekran
    daha önce karşilaşmiştim anternatif vga varsa deneyin gercek 300 ama yineliyorum
    sanmiyorum güç kaynagi olacagini
  • ok tesekkurler biraz daha denicem olmazsa artik mecburen serwis galiba:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.