Şimdi Ara

Ati hd 5670 - hd 7770 - hd 7850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar şuan sistemimde HIS ati hd 5670 kullanıyorum 128 bit GDDR5 olanlardan quad core işlemcim var i5 seviye bir işlemci uygun bir anakart ve psu ve ekran kartı almayı düşübüyorum kısaca biraz yenilemek istiyorum ekran kartı olarak fiyat açısından 7770 uygun fakat kullandıgı bellek miktarı bellek turu 128 bit bunlar bendeki karti le aynı bellek cpu hızları sanırım biraz fazla bu kartı alırsam ne derece fark eder 7850 fiyat olarak oraya çıkamıyorum maalesef 7770 seviyede bütçem var yorumlarınızı alabilirmiyim şimdiden teşekkürler benzer bir konu açıldıysa affola.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingeva

Selam arkadaşlar şuan sistemimde HIS ati hd 5670 kullanıyorum 128 bit GDDR5 olanlardan quad core işlemcim var i5 seviye bir işlemci uygun bir anakart ve psu ve ekran kartı almayı düşübüyorum kısaca biraz yenilemek istiyorum ekran kartı olarak fiyat açısından 7770 uygun fakat kullandıgı bellek miktarı bellek turu 128 bit bunlar bendeki karti le aynı bellek cpu hızları sanırım biraz fazla bu kartı alırsam ne derece fark eder 7850 fiyat olarak oraya çıkamıyorum maalesef 7770 seviyede bütçem var yorumlarınızı alabilirmiyim şimdiden teşekkürler benzer bir konu açıldıysa affola.

6850 alın hocam 7770e göre çok güçlüdür, 7850den daha ucuzdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quad core işlemcin varsa devam et onla yeni sistem toplayacağına alırsın gtx 660 keyfine bakarsın
    bu dediğim işlemcin core 2 quad 9000 serisinden bir işlemci ise yoksa 7850'de gayet yeterli

bence sen psu ve ekran kartı takviyesi yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 27 Ocak 2013; 23:42:14 >
  • 6850 sanırım 300 tl civarı hd 7850 vatanada 320 şimdi 300 tl civarıma cıkabilirmiyim bilmiyorum cıkabiliersem alırım i5 işlemci anakart psu devam ederim fakat o paraya cıkamassam sadece şunu merak ediyorum atıyorum sadece mevcut sisteme 7770 yada arkadasım senin dedigin gibi gtx 660 alsam benim GDDR5 li hd 5670 arasında çok performans farklı varmı yani bunu yapmaya degermi
  • quote:

6850 sanırım 300 tl civarı hd 7850 vatanada 320 şimdi 300 tl civarıma cıkabilirmiyim bilmiyorum cıkabiliersem alırım i5 işlemci anakart psu devam ederim fakat o paraya cıkamassam sadece şunu merak ediyorum atıyorum sadece mevcut sisteme 7770 yada arkadasım senin dedigin gibi gtx 660 alsam benim GDDR5 li hd 5670 arasında çok performans farklı varmı yani bunu yapmaya degermi

Değer hocam, 6870 290 6850 şu an vatanda yok ama 260 270 diye tahmin ediyorum

• 6850 yerine 7770 almaniz daha mantikli.Daha az guc tuketir ,Daha yeni mimari ve driver destegi daha iyi.Ve 6850 cok gucludur falan diyen olmus ikiside esit hatta 7770 driver guncellemesi ile one gecti.

• 7770 daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu iyi ise 7850
  • bu fiyata 7850 varken ve sistemi yenileyeceksen 7850. eğer yenilemeyeceksen 7770.
  • 7850
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

quote:

Selam arkadaşlar şuan sistemimde HIS ati hd 5670 kullanıyorum 128 bit GDDR5 olanlardan quad core işlemcim var i5 seviye bir işlemci uygun bir anakart ve psu ve ekran kartı almayı düşübüyorum kısaca biraz yenilemek istiyorum ekran kartı olarak fiyat açısından 7770 uygun fakat kullandıgı bellek miktarı bellek turu 128 bit bunlar bendeki karti le aynı bellek cpu hızları sanırım biraz fazla bu kartı alırsam ne derece fark eder 7850 fiyat olarak oraya çıkamıyorum maalesef 7770 seviyede bütçem var yorumlarınızı alabilirmiyim şimdiden teşekkürler benzer bir konu açıldıysa affola.

6850 alın hocam 7770e göre çok güçlüdür, 7850den daha ucuzdur

Abartmanın anlamı yok neredeyse aynı seviye sayılabilecek kartlar. Bugüne kadar 3 tane 6850 kullandım hiç üzmedi fakat 7770 den çok güçlüdür denilebilecek seviye de değil kesinlikle!

• Arkadaşlar çok sağolun verdiginiz bilgiler için durumu zorlayıp bi çılgınlık edersem 7850 alıyorum yapamassam mevcut sistem icin 7770 bu arada bendeki psu 300 watt ama uyduruktan degil saglam bişey sorun cıkartmaz degilmi ekstra güç çeken usb yada iç donanımda bi aygıt yok.
  • işlemcini değiştirmenin oyun performansına katkısı olmaz.

illa işlemciyi değiştirmek zorunda değilsin.

Güç kaynağını güzel birşey al üstünede 7850 al yeter ve artar.

300w güç kaynağında 6pin güç çıkışı bile yoktur olsa bile riske girmeyin verimliliği yüksek kaliteli bir güç kaynağı alın Enermax - Seasonic gibi firmaların güncel güç kaynaklarını alın.

benim bilgisayardada 5670 var oyun pek oynamıyorum fakat yinede Sapphire Pure 625w güç kaynağım var .
  • Arkadaslar sadece ekran karti ve psu almaya karar vermiştimki benim eski sisteme alıcı buldum yeni sistem alıp eskisini sattıgımda bana 200 tl maliyet kalacak :) bu nedenle sistemi tamamen yenileme kararı aldım hatta öğlen vatana gidip almayı düşünüyorum sizden son bir ricam olacak hd 7850 de bir marka önerebilirmisiniz
  • Sapphire 7850 aldım ona gore sistemide yeniledim ilginize teşekkürler arkadaslar umarım sorun çıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.