Şimdi Ara

ATI HD4770@1GHz video inceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
58.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aluc

Şok gelişme !
    Arkadaşlar 1 saat önce izmir de 3 adet kalmıştı sadece. Telefonla sipariş vereyim dedim onlarda bitmiş 1 saatte.
    Hd4830 siparişimi iptal ettim. İyi etmiş miyim ? 1 hafta içinde gelecek dedi vatan ürün için. bende beklemeye değer dedim 4770 için. Hem 4830 185 liraydı 4770 ise 179 İyi mi etmişim içim rahatladı şimdi 1 hafta beklicez parçalar yolda

İzmirdekinden birisini ben ayırttırdım ankaraya gelecek alıcaz inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orjinalden alıntı: aluc

Şok gelişme !
    Arkadaşlar 1 saat önce izmir de 3 adet kalmıştı sadece. Telefonla sipariş vereyim dedim onlarda bitmiş 1 saatte.
    Hd4830 siparişimi iptal ettim. İyi etmiş miyim ? 1 hafta içinde gelecek dedi vatan ürün için. bende beklemeye değer dedim 4770 için. Hem 4830 185 liraydı 4770 ise 179 İyi mi etmişim içim rahatladı şimdi 1 hafta beklicez parçalar yolda

İzmirdekinden birisini ben ayırttırdım ankaraya gelecek alıcaz inşallah

Dostum nasıl ayırttın yaw :D Telefonda sipariş mi geçtin ? Hem sen benim kısmetime niye mani oldunnnn heee

• quote:

Orjinalden alıntı: altanB

http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=38076

bende şimdi dikat ettim..VAtan dan beklenmiycek performans sergiliyor.

ben 23" lik bir sistem toplamk istiyorum aklımda bu kartdan başka bir seçenek yok,
    büyük ekranlar için illa 1gb bellek mi lazım,ideal performans için..

1680 çözünürlüğün üstüne çıkacaksan 1 gb modeller daha iyi çözüm sunmaktalar. Onun dışında yok ben bu kadar çıkmam diyorsan gerek yok bence.
    Hem bu çözünürkülte 4830 ve 4770 gibi kartlar çok yüksek fps ler veremiyorlar. 4870lere gtx 265 lerden bir tane alman lazım illa ki ben süper çözünürlükte oynamak istiyorum diyorsan

• güzel bir ekran kartı
  • http://www.guru3d.com/article/overclocking-the-radeon-hd-4770/7 oc kapisitesi harbiden dehşet(burda vmod bile yapılmamış).bu kart ortalığı duman edecek yakın zamanda nvidia cevap vermeyecek olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 5 Mayıs 2009; 14:08:18 >
  • 4830 alacaklar artık almasınlar ben dün verdiğim 4830 siparişini bugün iptal ettirdim. Stoğa girer girmez 4770 alacağım artık. Çok daha performanslı en az %30 fark yaratıyor 4830a göre
  • Selamlar

İntel Pentium E2160 1,8ghz

3 Gb Kingston Ram 667

Aopen 450w Psu

19" Samsung T190 Lcd Ekran

gibi bir sisteme bu kartı alsam problem yaşarmıyım. 1440x900 çözünürlükte oyunları akıcı(Ultra high olmasına gerek yok) oynayabilirmiyim?
  • @orislevin
    işlemciye oc yapman gerekecek karttan daha iyi performans alman için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 5 Mayıs 2009; 17:04:22 >
  • Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Overclock yapmadan ne tür problemler yaşamam olası acaba?
  • Bir de stokta olsa, hiçbir eksiğimiz kalmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Bir de stokta olsa, hiçbir eksiğimiz kalmayacak

Evet aynen öyle. Bu fiyata bu performans ve de oc kapasitesi olunca millet doğal olarak havada kaptı

Hatta bazı arkadaşlar dayanamayıp CrossFire bile yapmışlar
  • @orislevin
    oyunlarda performans kaybı yaşarsın işlemci limitinden dolayı.ör: 50fps alacağın yerde 40-45 fps alabilirsin.
  • @sulo61gun

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
  • Acaba genel olarak bizim pazara ne zaman düşecek ?
  • arkadaslar 4770 128 bit 4830 256 bit arasında sorun cıkartırmı yoksa dedıklerı gıbı 4770 dahamı ııdır???
  • djemrerdem 05.05.2009 Saat: 22:19

arkadaslar 4770 128 bit 4830 256 bit arasında sorun cıkartırmı yoksa dedıklerı gıbı 4770 dahamı ııdır???

-----------------

sorunun cevabi video incelemede? Bir zahmet izleyin , soru sormadan evel :)
  • bit olayı mazide kaldı arkadaşlar sormayın şunları artık
  • 1 ay daha bekleseydim 4830 yerine bu kartı alabilirdim neyse 1 ay önce en alternatif çözüm aldığım ekran kartıydı alanlar güle güle kullansın
  • Ahh bu firmalar yok mu ? Daha HD 4830'u çıkaralı ne kadar oldu ? Daha 3-4 ay geçmeden şimdide HD 4770'i çıkarıyor. HD 4830'u alanların çoğu pişman olacak gibi görünüyor. Allah'tan hemen almamışım ekran kartını. Tam da tahmin ettiğim şey oldu. Yeni modelleri piyasaya sürüyorlar. Allah bilir daha 3-4 ay geçmeden bir model daha çıkartırlar. Milletle dalga geçmek gibi birşey bu bence. İnsanlara boşu boşuna para harcatıyorlar desem yerinde bir cümle kurmuş olurum bence.
  • @Middle Earth
    ağustos gibi 58xx serisi gelecek zaten.gayet normal bir durum. ne kadar yeni ve f/p iyi kart çıkarsa o kadar kullanıcının lehine.ati tabiki kendi karını düşünüyor.nvidia bu karta yakın zamanda cevap vermezse 40nm avantajıyla da yüksek satış rakamlarına ulaşacaktır.çünkü piyasada en fazla satılan kartlar alt ve orta sınıf kartlardır.4770 fiyatıyla alt sınıf, performansıyla orta sınıf gibi bir kart.yani dengeleri çok değiştirecek bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 5 Mayıs 2009; 23:46:58 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.