Şimdi Ara

ATI HD4850 Ekran Kartı Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, Q6600 işlemci, 8GB ddr2 800mhz ram, 8600gt ekran kartı, 19" samsung monitör ve 350w güç kaynağına sahibim. Kasa AOPEN ve güç kaynağı kasanın orjinal güç kaynağı.

Daha evvel benim sistemime benzer ve hatta işlemcisi Q8200 olan bir makinada 9800gt ekran kartının AOPEN 350w kasa ile birlikte sorunsuz çalıştığına şahit oldum.

Sizlere sormak istediğim konu şu; 4850 ekran kartı ile yukarıdaki sistemim 350w power ile birlikte çalışır mı? Saygılar dilerim.

• Cooler master 390w hd4850 ile çalıştırdım. Asus 350w ile hd4890 çalıştıran arkadaşım da oldu. Sizin sistemi de çalıştıracaktır.
    Ancak birkaç sorun başgöstermişti. Bendeki 390w yetersiz kaldığından mıdır oyunlarda falan ekran kartı 85 derecelere fırlıyordu.Psuyu değiştirince max 70-72 arası reset atmadı. Ancak asus 350w ile hd4890 çalıştıran arkadaşım call of duty wm ile 3 saat sonunda mavi ekran aldığını söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamin1i

Merhaba,

Arkadaşlar, Q6600 işlemci, 8GB ddr2 800mhz ram, 8600gt ekran kartı, 19" samsung monitör ve 350w güç kaynağına sahibim. Kasa AOPEN ve güç kaynağı kasanın orjinal güç kaynağı.

Daha evvel benim sistemime benzer ve hatta işlemcisi Q8200 olan bir makinada 9800gt ekran kartının AOPEN 350w kasa ile birlikte sorunsuz çalıştığına şahit oldum.

Sizlere sormak istediğim konu şu; 4850 ekran kartı ile yukarıdaki sistemim 350w power ile birlikte çalışır mı? Saygılar dilerim.

çalısır ama hep risk altında olursun bu arada 8gb ram niye

• aopen kasalarda fsp var, yani orijinal 350w. Ayrıca 9800GT de 4850'den (çok az da olsa) fazla güç çekiyor idle ve load'da. Yani sorunsuz çalıştırır gibi geliyor bana tabii 5-10 tane hd/optik drive, PCI kartlar falan yoksa.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Çok fazla ekstra takılı aygıt yok. Sadece 2 Adet 500GB disk ilave bu sisteme.

8GB ram'in sebebi ise, Sistem Mühendisiyim. Denemelerim oluyor sanal sunucularda. Problem yaşatmasın diye yüksek tuttum rami bukadar.

Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.
  • Bana kalırsa problem yaratabilir 2008de ben powerimi patlatttım Ekran Kartından Dolayı HD3850 GDDR3tü kartımda dikkat et derim kutunun üzerinde kac ve üstü istiyorsa ona göre bir power satın almanı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.