Şimdi Ara

ATI HD6850 için PSU önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ATI HD6850 ekran kartı almayı düşünüyorum ve sanırım kasamdaki power supply bu kart için yeterli olmayacak. sizin önerebileceğiniz çok pahalı olmayan ama bu kart ile sorunsuz kullanabileceğim bir psu önerisinde bulunabilir misiniz?

çok teşekkürler, iyi günler

• ayni psu hizli davranirsan son 11 urun 108 lira.

http://www.hepsiburada.com/Liste/aerocool-strike-x-500w-80plus-bronze-sertifikali-single-rail-power-supply-ae-strikex-psu-500/productDetails.aspx?productId=bd101345&categoryId=1012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 21 Mayıs 2012; 18:01:22 >
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum. aerocool güzel bir ürüne benziyor bunu alacağım:

son bir soru sormak istiyorum konuyla ilgisiz. bilgisayarımda intel I7 işlemci ve gigabyte X58 anakart var. sizce bu anakart ve işlemciye nvidia ekran kartı mı yakışır :)

yoksa ati de olur mu? gönlüm atiden yana :)

teşekkürler, iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem56

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum. aerocool güzel bir ürüne benziyor bunu alacağım:

son bir soru sormak istiyorum konuyla ilgisiz. bilgisayarımda intel I7 işlemci ve gigabyte X58 anakart var. sizce bu anakart ve işlemciye nvidia ekran kartı mı yakışır :)

yoksa ati de olur mu? gönlüm atiden yana :)

teşekkürler, iyi günler

Şu yakışır bu yakışır denilemez. İhtiyacına ve bütçene göre seçim yapmalısın.
  • demek istediğim, ati kartlar amd işlemcilerle daha verimli çalışır mı?
  • quote:

demek istediğim, ati kartlar amd işlemcilerle daha verimli çalışır mı?

Sadece sehir efsanesi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

demek istediğim, ati kartlar amd işlemcilerle daha verimli çalışır mı?

Hayır öyle birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.