BİLGİSAYARA KAYDETTİĞİM DİVX FİLMLERİ TV-DEN İZLEMEK İSTİYORUM. BUNUN İÇİN TV TOOL 9.7 DİYE Bİ PROGRAM İNDİRDİM ANCAK BU PROGRAM NVIDIA İLE ÇALIŞIYOR. TV EKRANINDA YANLARDAKİ SİYAH BOŞLUKLARI YOK EDİP GÖRÜNTÜYÜ TAM EKRAN OLARAK YAYABİLEN Bİ PROGRAM VAR MI?
EKRAN KARTININ KUTUSUNDAN ÇIKAN ORJ. TV-OUT KABLOSUYLA GÖRÜNTÜ ALABİLDİM ANCAK GÖRÜNTÜ KALİTESİ DÜŞÜK,YAZILAR PEK OKUNMUYOR VE YUKARIDA DA YAZDIĞIM GİBİ TV EKRANININ KENARLARINDA SİYAH BOŞLUKLAR VAR.
AYRI BİR TV-OUT KABLOSU MU ALMALIYIM(KALİTELİSİ FALAN VARSA)?YOKSA BUTUN TV-OUT KABLOLARI STANDART MI?
PROGRAM VE KABLO İLE İLGİLİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
TEŞEKKÜRLER
TvTool 9.7 adlı yazılım işinizi görür. 15 günlük deneme sürümünü buradan indirin Türkçe yaması olan güzel bir program Kablo olarak da size tavsiyem Jackları altın kaplama olanlardan almanız, daha kalitesini bulmazsınız.
Program hoşunuza giderse full sürümü için PM'me e-mailinizi gönderin.
Ne gerek var ki. Atinin kontrol paneli de çok güzel tvout veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: icg
TvTool 9.7 adlı yazılım işinizi görür. 15 günlük deneme sürümünü buradan indirin Türkçe yaması olan güzel bir program Kablo olarak da size tavsiyem Jackları altın kaplama olanlardan almanız, daha kalitesini bulmazsınız.
icq arkadaşım kablo tavsiyesi için teşekkürler.yazıcıoglunda kablo sata yerler var ama dedigin gibi altın kaplamalı jack olmasına dikkat edicem.
Ancak benim yazdıgım msj da tvtool 9.7 nin ben de oldugunu ancak bu programın NVIDIA chipset li ekran kartlarını destekledigini soylemistim.Benim ekran kartım ise ATI chipset li. ATI ile kullanabilecegim bi program önerirseniz sevinirim.
Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Rush
ATI ile kullanabilecegim bi program önerirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Arkadaşım gerek yok ati için öyle şeylere. Bağla televizyonu gir ekran özelliklerine, gelişmişte donanım ivmelendirmeyi düşür (yoksa film yerine siyah ekran gelmesin diye bir sürü ayar yapman gerekiyor), ekranlara gel. oradan pal falan ayarla işte. Çok kolay...
BENDE ŞU KABLOYU SORACAKTIM
S-VIDEO VE SCART LI OLMAK ÜZERE 2 ÇEŞİT KABLO VAR HANGISI DAHA IYI ??
BENIM TELEVIZYONDA S-VIDEO VAR MIŞ AMA BEN SCART LI ALDIM DEĞTİREYİM Mİ? BI FARKI OLURMU
Hangisi uyuyorsa onu kullan, önemli olan kullanılan malzemenin kalitesidir.
quote:
Orjinalden alıntı: icg
Hangisi uyuyorsa onu kullan, önemli olan kullanılan malzemenin kalitesidir.
ben s-video kullanıyorum, gayet güzel. Hatta 10mt svideo ve 10mtx2 seskablosu aldım. Kravatlarla bribrilerine bağladım televizyona o şekilde uzattım. Tek eksiğim bluetooth mouse ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme