Şimdi Ara

ATI ler oyunlarda çuvallıyor(mu?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zekeriya beyaz söylemiştir o lafı , ramazan geçti ya gündemden düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

hehe valla qauke 4 ü oynadım imzamdaki kartla hemde performanslı bi şekilde şimdide mostu oynuyom

yavaş lütfen bu kadarda sallamayalım X300SE ile oyun bile açılmaz ne performanslı oynamasından bahsediyorsun?
  • İnanmıyorum.7800gtx kullanıyorum ama zamanında 9800pro da kullandım.
    Kartın güncel olması önemli.Radeon 7000 kullanan biri o yorumu yaptıysa doğrudur ne diim.
  • x550 nasıl bir ati ekran kartı sapphire markalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

hehe valla qauke 4 ü oynadım imzamdaki kartla hemde performanslı bi şekilde şimdide mostu oynuyom

yavaş lütfen bu kadarda sallamayalım X300SE ile oyun bile açılmaz ne performanslı oynamasından bahsediyorsun?

X300 SE

64 bit bellek arayüzü

Core 325 MHZ

Memory 400 MHZ

Bu kartla mı performanslı Quake 4 ve most wanted oynuyosun kardeş senin performanstan kastın nee??

• ya bence 100$ a alınabilicek bi ekran kartı karşılaştırmasında yada 200$ lük atı ucuz ve kaliteli ve performansı 5 yıldır atı kullandıım için sölüorum çok iyi nvidia sı olanlardan duyduklarıma göre stabil ve bi kaç bilinmiş oyunda iyi olduu söylenior ki test sonuçları belli atı nvidi adan daha iyi........
  • bende ati saphıre 9550 var oyunlarda en ufak takılma yok ve hıgh çözünürlükte oynuyorum çok memnunum iyi ki almışım
  • 9600 xt 256 mb var ilk defa bir oyunu medium detayda oynadım oda fear oldu hemde 800 600 çözünürde 25 fps veriyor sadece bu işte bir bit yeniği var quake 4 ü bile her şey full 1024 768 aa 2x shadow kısık olarak 30 fpsnin üstünde oynayıpta birden bu kadar toslamak içime kurt düşürdü
  • evet mario'yu bende high detail takılmadan oynarım sanki piyasada sadece tek bir oyun var arkadaş oyun adını söyleme gereği bile duymamış.
  • bu konu ile ilgili arkadaslar yardı beklıyorum internet cafede kullanılacak en ii ekra kartı hangisidir

fiyat uygun performans bakımından -12 sene idare edecek
  • quote:

bende ati saphıre 9550 var oyunlarda en ufak takılma yok ve hıgh çözünürlükte oynuyorum çok memnunum iyi ki almışım
    super ya.high(yuksek) cozunurluk nasil oluyor?eger onunla 1600x1200 mostwanted.doom3 fln oynaniyorsa 7800alicam diye bosa kasiyorum.
  • kafede 9550 kullanabilirsin fiyat performans açısından çok iyi ama 12 sene seni götürürmü bilemem. Ne 12 senemi
  • nvidia çipsetli anakartlarda nvidia ekran kartı kullanıldığında daha ii performans alındığını duymuştum.
    o yüzden tercihim nvidia dan ...
  • Nvidia şişirme bence arkadşın birinin söylediği gibi cheater medyaya yansımıştı bir oyunda birisi hile yapıyorsa oda nividia bana görede nvidia nın oyunu böyle devam edecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxtreme66

Nvidia şişirme bence arkadşın birinin söylediği gibi cheater medyaya yansımıştı bir oyunda birisi hile yapıyorsa oda nividia bana görede nvidia nın oyunu böyle devam edecek

Şu fx dönemindeki 3dmark olayları mı?
  • 9550 ge/td ile açamadığım oyun yok
  • Ben cafemde Nvidia Chipsetli ekran kartları kullanıyorum, evimde ise Ati chipsetli ekran kartı kullanıyorum böyle bir problemle veya performans farkıyla karşılaşmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

9550 ge/td ile açamadığım oyun yok

benimde TNT2 ile açamadığım oyun yok hadi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orjinalden alıntı: electronics

9550 ge/td ile açamadığım oyun yok

benimde TNT2 ile açamadığım oyun yok hadi bakalım

Bak bu olmadı
  • beyler konu b.k yoluna gidiyor

Ben bari son noktayı koyiim

ekran kartının driverinin guncel olması.
    işlemcinin amd veya intel olması
    ram in boyutu

gibi bir cok etken oyunun performansı uzerinde etki yapar.Ati veya Nvidia bunlar icin biri ustun demek cok zor.Cunku surekli daha ustun urun cıkartıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.