Şimdi Ara

ATI ler oyunlarda çuvallıyor(mu?) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: weneorn

Sen kendi gozlerinle mesela 35 ve 45 fps arasındaki farkı sooleyebilirmisin

evet söylerim. 35fps'de oyunda bir kare atlama / kasılma hissi olur. 45fpsde ise yine tam olarak akıcı olmaz ama neredeyse farkedilmeyecek kadar hızlı olur. senin gözlerini bilemem, benim gözlerim 40fps altını çok rahatlıkla anlıyor.
  • Valla helal o zaman ne diyeyim,benimkiler fark edemio,o yuzden benim sorunum yok,ama sende ufak bi sorun var o zaman sen yılda bi ekran kartı değiştirmek zorunda kalıyorsundur,cebe ve akıllara zarar vallah,sana allah kolaylık versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

en iyisi nVIDIA bundan vazgeçme

muhtemelen bu arkadaşın ekran kartı bilgisi Nvidia diye bir markanın olduğunu bilmesiyle sınırlı ATI'yi ilk defa duymuştur hayatında.

ne alaka nerden anladın bilgimi o zaman sen leb demeden leblebiyi anlıyosun kardeş alla allaaaa niye bilmicekmişim sen emeklerken biz 10 tur atıyoduk bu yolları kızdırma beni ati ve nVidia hakkında bütün bildiklerimi yazarım ağzın aynı böyle olur

• quote:

benim kart 35fps veriyor yukarda soolediğim gibi shadow hairç herşey full 1024*768 de

1.ricam: ati den anlamayanlar kim açıklarsanız bilgilerimiz netleşir.

2.ricam: yukarıda bahsettiğiniz ayarlar nfs most wanted için mi geçerlidir..cevabınız evet ise sizden ricam şu
    bahsi geçen her şey full olayını ayarlayıp bu çözünürlükte alınmış fps değerini gösteren bir ss eklermisiniz.

3.ricam: nfs most wanted içinde geçen takılma durumu ekran kartlarıyla alakalı bir durum değil bu nedenle
    bu konuyu çok fazla gündem de tutmaya lüzum yok.

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Kasım 2005, 21:00:17 >
  • quote:

Valla helal o zaman ne diyeyim,benimkiler fark edemio,o yuzden benim sorunum yok,ama sende ufak bi sorun var o zaman sen yılda bi ekran kartı değiştirmek zorunda kalıyorsundur,cebe ve akıllara zarar vallah,sana allah kolaylık versin

Hoca 50-55'in altı rahatlıkla algılanabilir.Mesele bundan rahatsız olup olmamak.Ve biraz da oyuna bağlı tabi bu durumlar(Örneğin strateji oyunlarında (özellikle 2b olanlarda) bu pek önemli değildir.Gene oyuna bağlı olsa da 30 kare/sn yetebiliyor.Ancak örneğin pop serisinde 50-55'in altına düştü mü ben az da olsa rahatsız oluyorum.Ve aklımdan kötü şeyler geçiyor.)
    En alt sınırın 60-70 kare-sn olması insanı güvende hissettirir.Bir 2xaa denesem iyi olur diyebilirsin.(Bu konu hakkında bir başlık vardı.Bulursam koyarım------------------>http://forum.donanimhaber.com/m_4189124/tm.htm )
    Ve kartım 9550.Artık kaderime razıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Kasım 2005, 22:59:33 >

• quote:

Sen kendi gozlerinle mesela 35 ve 45 fps arasındaki farkı sooleyebilirmisin,insan gozu 25 den sonrasını farkedemez,6600gt 45 dielim benimkide 35 veriyor(ki benim kart 35fps veriyor yukarda soolediğim gibi shadow hairç herşey full 1024*768 de),bende dediğim gibi zaten 6600gt benimkinden performanslı(bikere ben oc ile bile 440mhz yi aşamadım işlemcisinde,6600gt ise kafadan 500).Ama test progunda amaç zaten skor,ekranda gordıklerin diil,kim daha ii ise donanım açısından o farkı ortaya koyuyor....Gelecek oyunlar için şimdiden 6600gt de takılma olmazken sen oynayamayacaksın demeyi dusunursende(ki en az tahminimce 1-1.5 yıl boyunca sorun olmaz),kim ole kim kala

bende x800GTO var benim aldığım fps de 35-45 arası bişi ve herşey full değil siz nasıl bu kadar fps alıyorsunuz 28 arasında gezerken son driverini yukleyerek bu kadara çıktım dediğim gibi herşey full değil

sistemim 9NPA+Ultra amd3200 512*2 twinmos 120 samsung sata2

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.