bugun bir arkadaştan duyduğuma göre ati anakartları yeni çıkan oyunlarda(Quake4, Black&White2, AoE3, FİFA06 v.s.) sorun çıkartıyormuş. Ati ekran kartı kullanan kullanan arkadaşlar böyle bir sorunun olup olmadığını belirtirlerse yeni ekran kartı alacak olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz
quote:
darkreign Tarih 19 Kasım 2005, 20:23:59 bugun bir arkadaştan duyduğuma göre ati anakartları yeni çıkan oyunlarda(Quake4, Black&White2, AoE3, FİFA06 v.s.) sorun çıkartıyormuş. Ati ekran kartı kullanan kullanan arkadaşlar böyle bir sorunun olup olmadığını belirtirlerse yeni ekran kartı alacak olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz
niye sorun olsun. hatta bazı oyunlarda daha iyi performans bile veriyo.
güncel sürücülerini kulanmak gerek nvidia nında, ati ninde
kim demiş...???
böyle tüm sorunlar sürücü sorunlarıdır... ATI daha performanslı ,NVIDIA daha performanslı diye bişey yok 2 cipsetinde kafa kafaya modelleri var
Ben iki gün önce aldım ATI Sapphire. Oynadığım oyunların hepsinde süper çalışıo..
küllen YALAN
nvidia is a cheater........... inceden sabıkalı yani..... atiye camur atmaya gerek yok....
hehe valla qauke 4 ü oynadım imzamdaki kartla hemde performanslı bi şekilde şimdide mostu oynuyom
quote:
Orjinalden alıntı: OziiX
hehe valla qauke 4 ü oynadım imzamdaki kartla hemde performanslı bi şekilde şimdide mostu oynuyom
Hoca x300se ile ne kadar hızlı çalışıyor?
yok baba inanmam. atı 9550 kullana biriyim.gayet memnunum.
ilk defa x300se ile oyun oynayan goruyorum. elini sıkmak istiyorum..
ati 9550 mevcut fifa 2006 süper
Ati Yi Tek Geçerim Arkadaşın dediği Gibi Bazı OyunLar da Performans bile werebilior !
Marka değil model önemli.Mesela geforce 6 veya 7 kullanan biri nvidia iyidir dememeli, fx'leri de nvidia'nın ürettiğini bilmelidir. Kart alırken akla markayı getirmemek en sağlıklı tercihin yapılmasını sağlayabilir.
ati den baba ekran kartı varmı ya şu alemde atiyi tek geçerim A T İ A T İ