merhaba, bilgisayara windows 7 kurmak zorunda kaldım ancak ekran kartının sürücüsünü ne yaptıysam bulamadım.standart olarak tanıdığında videolarda bile sorun cıkıyor. bilgisayar dell latitude d600...driver konusunda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Merhaba
Amd'nin kendi sitesine girdiğimde ati mobility radedon 9000 model bulamadım son modeli 7000 var .
quote:
Orijinalden alıntı: Barloa
merhaba, bilgisayara windows 7 kurmak zorunda kaldım ancak ekran kartının sürücüsünü ne yaptıysam bulamadım.standart olarak tanıdığında videolarda bile sorun cıkıyor. bilgisayar dell latitude d600...driver konusunda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Xp nin son driverini 32bit olarak indirin. aygit yoneticisinden gostererek yukleyin. setup calismayacaktir o yuzden elle yuklemenizi tavsiye ettim bilginize.
latitude 600 yada 505 ayni urunler. bunlarin uretildigi hatirladigim kadari ile 2004 yada 2005 olsa gerek. windows 7 de 2009 da ciktigina gore hani driver cikarmamasi gayet normal. 9000 serileri yaklasik 2000 yilinda bitti. O yuzden kullanmak istiyorsaniz illa windows 7 ile mecburen xp surumunu denemeniz gerekli. Dedigim sekilde nasil denediniz elle mi tanittiniz?
evet bütün yeni cıkan sürücüleri, yöneticiden güncellerek denedim ama hiç görmeden standart vga olarak tanıdı.2 gündür bütün sürücüleri denedim sanırım.çok saçma olmuş gerçekten sürücülerini güncellememeleri.video bile izleyemiyorum 8bit çalışıyor ekran kartı.artık yeniden iyi bir xp bulup onu kurucam.bu şekilde olmuyormuş.yani benim d600 de tanıtamadım bir turlu..
suruculeri klasorde ara diyerek tanitamazsiniz. dedigim gibi elle tanitmaniz lazimdi. surucuyu kendim sececegim diyerek klasor icindeki surucuyu kendiniz tanitmaniz gerekirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
suruculeri klasorde ara diyerek tanitamazsiniz. dedigim gibi elle tanitmaniz lazimdi. surucuyu kendim sececegim diyerek klasor icindeki surucuyu kendiniz tanitmaniz gerekirdi.
dediğinizi şimdi anladım.listeden seçip disketi var diyip sürücüyü seçtim ve oldu :) çok teşekkür edeirm inat edip xp kurmamak için 2 gündür uğrastım,dediğiniz şekilde şu an tanıdı ekran kartını görüyor. tekrar teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme