Bildirim
ATI MOBILITY RADEON serisi ekran kartını FUJITSU SIEMENS LAPTOP ta güncelleyemiyorm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arklar acil lasm ya =/ -
"Driver Genius Professional" programını yükle. Bende de DELL dizüstü var. Ati'nin sitesi DELL'in sürücü indirmesine izin vermiyor. Ben de programla hallediyorum. -
omega sürücülerini yüklemeyi dene bir
omega drivers diye arattır...
Ben x300 kartlı fujitsu siemense oc bile yaptım bununla -
çok saolasn bi deniim :) -
radeon x300 bnmkide, omega driver ati mobility radeon x300 die mi aratiim?
ya bnm sorunum update i indiriorm da bilg izn wermiyor updatele, işte aldıınız yerle görüşün fln dior
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slifer -- 19 Kasım 2008; 17:05:51 > -
olmadı yaw :/ nese saolun ilgi için... -
hocam o kartla fazla oyun oynanmıyor. ama bi tennis masters 2003 diye bi oyun var onu harika oynatıyor :) denemenizi tavsiye ederim tenise meraklıysanız
ayrıca 3 sene oldu m1451g model FS kullanıyorum, artık internette gezmek, dosya indirmek ve normal video oynatmak gibi işlere yarıyor sadece. 80 gb harddisk ise beni çook sinir ediyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 20 Kasım 2008; 18:09:20 > -
resim eklermisin arkadaşım nasıl bir uyarı -
beyler var mı benimle duello yapıcak erkek var mı kedini güçlü sanan beni msn de eklesin lütfen berkay_lost@windowslive.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X