Şimdi Ara

ATI MOBILITY RADEON serisi ekran kartını FUJITSU SIEMENS LAPTOP ta güncelleyemiyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi yardım etseniz arkadaşlar bütün oyunlarda sorun yaşıyorm güncelleyemediğim için =/

• arklar acil lasm ya =/
  • "Driver Genius Professional" programını yükle. Bende de DELL dizüstü var. Ati'nin sitesi DELL'in sürücü indirmesine izin vermiyor. Ben de programla hallediyorum.
  • omega sürücülerini yüklemeyi dene bir
    omega drivers diye arattır...
    Ben x300 kartlı fujitsu siemense oc bile yaptım bununla
  • çok saolasn bi deniim :)
  • radeon x300 bnmkide, omega driver ati mobility radeon x300 die mi aratiim?

ya bnm sorunum update i indiriorm da bilg izn wermiyor updatele, işte aldıınız yerle görüşün fln dior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slifer -- 19 Kasım 2008; 17:05:51 >
  • olmadı yaw :/ nese saolun ilgi için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam o kartla fazla oyun oynanmıyor. ama bi tennis masters 2003 diye bi oyun var onu harika oynatıyor :) denemenizi tavsiye ederim tenise meraklıysanız

ayrıca 3 sene oldu m1451g model FS kullanıyorum, artık internette gezmek, dosya indirmek ve normal video oynatmak gibi işlere yarıyor sadece. 80 gb harddisk ise beni çook sinir ediyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 20 Kasım 2008; 18:09:20 >
  • resim eklermisin arkadaşım nasıl bir uyarı
  • beyler var mı benimle duello yapıcak erkek var mı kedini güçlü sanan beni msn de eklesin lütfen berkay_lost@windowslive.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.