Şimdi Ara

ATİ & PROGDVB 1080P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar progdvb programı aracılıgı ile 1080p çözünürlügünde uydudan yayım yapan bir kanal acıp tam ekran yaptıgım zaman birkaç dakika içinde görünt sürücüsü yanıt vermeyi kesti uyarısı alıyorum,sanırım ati sürcüsü progdvb 2d profili ile karsıladıgı için 1080p yayımları 2d profiline agır geliyo bu şekilde sorun oluşturdugunu düşünüyorum.ati sürücü sürümüm günceldir bu şekilde teşhis koydum progdvb programı çaliştiginda ekran kartım 3d profilinde calişması için ne yapabilirim?

yada sorunumun ve çözümün tam olarak ne oldugunu bilen varsa bilgilendirmesini rica edecem.

• farklı player larda deneyiniz dvb viewer- dvb dream gibi ss hd2 kulanıcısı olarak dvb dream ve dvb viewer pro kullanıyorum ikisindede ati 4870 de ati codec seçili hd kanallar sorunsuz

dvb playerlarda en önemli olgu doğru codec seçimidir yanlış veya birrden fazla codec reset lere dahi sebep olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

farklı player larda deneyiniz dvb viewer- dvb dream gibi ss hd2 kulanıcısı olarak dvb dream ve dvb viewer pro kullanıyorum ikisindede ati 4870 de ati codec seçili hd kanallar sorunsuz

dvb playerlarda en önemli olgu doğru codec seçimidir yanlış veya birrden fazla codec reset lere dahi sebep olabilir

acıkcası ne kodec varsa yüklü pek detaylı bilmiyoruma ama,videoda ati olarak ayarlasa faydası olabilir mi?
  • ati codec seçili çözüm olmadı konu gncel
  • http://skystar-2.com/

linkte bol miktarda driver ve bilgi mevcut,incele istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

http://skystar-2.com/

linkte bol miktarda driver ve bilgi mevcut,incele istersen.

teşekkürler inceleyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    amd radeon hd 7800 sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.