Şimdi Ara

ATI RADEON 2100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ekran kartını kullanıyorum ve shader 3.0 desteklemiyor cogu oyunu oynıyamıyorum oynadıklarımdada hiç yüksek ayarda filan oynıyamadım
    Atı radeon 2100 1GB
    Amd athlon(tm)II X2 215 Processor işlemci 2.70 GHz
    Ve 2GB ram var ama 1.5 Gb kullanıyor bunu neden yapıyor onuda anlamadım
    oblivion vs gibi oyunlar aşırı derecede kasıyor lowda bile oynıyamıyorum bunun nedeni rammi işlemcimi yoksa ekran kartımı ?
    kasamı komple degiştirmek istemiyorum önerisi olan varsa bekliyorum sorun hangisinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theseus67 -- 31 Ağustos 2014; 6:18:13 >

• sebebi ekran karti.anakartin dahili grafik islemcisi ancak bu kadarini yapabilir.ekran kartin anakarta butunlesik yani ayri bir kart degil.bu nedenle ram inde az gorunuyor cunku ram den boluyor.kisaca onboard ekran karti denilen durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 31 Ağustos 2014; 12:34:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    ekran kartımı degiştirirsem durum çözülürmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theseus67

harici bir ekran karti alirsan oyun performansi cok cok artar fakat azda olsa yetersiz kalacagi birkac oyun olabilir.islemcide cok guclu degil ve ram de az ama genel olarak oyun performansi baya artar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

harici bir ekran karti alirsan oyun performansi cok cok artar fakat azda olsa yetersiz kalacagi birkac oyun olabilir.islemcide cok guclu degil ve ram de az ama genel olarak oyun performansi baya artar

Teşekkür Ederim Önerdigin bir ekran kartı varmı bütçem 150 -200 Arası
  • quote:

quote:

quote:

amd r7 240 olabilir.150tl civari.anakartinda pci16x ekran karti yuvasi olmali.vardir gercide bazi eski hazir sistemlerde olmayabiliyordu.bosta ram slotu varsa 2gb ram daha ekleyebulirsin ek olarak

• quote:

quote:

quote:

quote:

amd r7 240 olabilir.150tl civari.anakartinda pci16x ekran karti yuvasi olmali.vardir gercide bazi eski hazir sistemlerde olmayabiliyordu.bosta ram slotu varsa 2gb ram daha ekleyebulirsin ek olarak

Çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    peki bu ekran kartını aldıktan sonra pc bf 3 assassin cred gibi serileri normal ayarda bile oynıyabilirmiyim yani işlemcimi degiştirmem gerekirmi ekran kartını aldıktan sonra yine aynı performansı alırsam param boşa gider ?
  • Performansda epey gelisme olacaktir normal ayarlarda 720p cozunurlukte oynayabilirsin bu oyunlari r7 250gddr3 de alabilirsn uygun fiyata gorursen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Performansda epey gelisme olacaktir normal ayarlarda 720p cozunurlukte oynayabilirsin bu oyunlari r7 250gddr3 de alabilirsn uygun fiyata gorursen :)

o dedigin ekran kartıyla 240 arasında ne fark var 50 tl var arada verdigime degermi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Performansda epey gelisme olacaktir normal ayarlarda 720p cozunurlukte oynayabilirsin bu oyunlari r7 250gddr3 de alabilirsn uygun fiyata gorursen :)

o dedigin ekran kartıyla 240 arasında ne fark var 50 tl var arada verdigime degermi

200tl m olsa r7 240 ile 2gb ram almaya calisirim.ram ler ddr2 mi ddr3 mu

bütçem o kadar çok degil ve ddr 2 vatan pcde 65 tl 800 mhz var oda 1gb yani ekran kartı 250yimi alıyım yoksa 240 alıp üstüne 1gb ram alsam dahamı iyi olur pc ?
  • ram forumdan referansli uyelerden 2.el de dusunebilirsin.ram sonrada eklerim dersen r7 250 modelide olabilir ama bunun asli ddr5 ram li r7 250...ddr3 ram li olan r7 250 ile r7 240 arasinda 50tl ye degermi bende bilemiyorum.ha 200tl ye ddr5 li bulursan hic dusunme ama onlar 250tl civariydi en som

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-oc-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html vatanda gelince alıcam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theseus67 -- 1 Eylül 2014; 0:30:50 >
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-oc-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html vatanda gelince alıcam inşallah

o kart uzun zamandır yok stokta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.