Şimdi Ara

ATI RADEON 4890 şipariş ettim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Verdiğin Sitenin Doğruluğuna Bak Patriot'a Bak Resimlerin Url'lerine Bak
    Patriot'ta Ocz Yazıo Artık Anla

Ocz
    http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=260&Itemid=67&limit=1&limitstart=5

Patriot
    http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=275&Itemid=67&limit=1&limitstart=5

• Mete gelmiş...
    Bu arkadas ATİ ile anlasmalı. 5770 savunuyor.
    Bir sürü konuda hep aynısını yapıyor. Onun için 5770 den iyisi yok...
    Bu huyundan ne zaman vaçgecer bilmiyorum vazgececeğinide sanmıyorum. Kendisine gülüp,geçiyorum.
  • Techpowerup iyi site ancak tüm çözünürlüklere göre aynı anda test yapamazsınız. 3 ayrı monitörde 1280x1024, 1680x1050, 1920x1080 ayrı ayrı kullanmayacaksınız tak çıkar yapıp. Tek çözünürlük daha özel sonuç veriyor sizin için.
    Gelelim bahsettiğim uygun şartlara: hd5770, hd4890'den geliştirilen işlemciye sahip. Belli ki 8x antialiasing seçildiği zaman hd4890'ın bellek veri hızını gölgeleyen bir işlemci darboğazı oluşmuş. Kendim de kullandığım için kartın hiç de akıcı çalışmadığını söylemekten çekinmiyorum. 40 fps görüntü akışkanlığı sahnedeki aksiyon arttığı zaman birden 10'a düşebiliyor. İkisinin işlemcileri denk olduğu için asıl performans gereken yerlerde aralarında hiç fark olmuyor böylece.
    Bununla beraber hd5770'in üstünlükleri mevcut. Güç devreleri eski hd4890'dan çok farklı çalışıyor, hd4890'ın aksine kart boştayken güç tüketimini sınırlayabiliyor. Ayrıca antialiasing / anisotropik filtreleri geliştirilmiş yeni seri bir kart, anisotropisi Nvidia'dan daha iyi olan yegane seri. Antialiasing deseniz directx 9 olan eski oyunlarda supersampling(daha yüksek bir çözünürlükte sahneyi hesaplayıp ekrana ölçekleme) kullanabilirsiniz, görüntü detayı çok değişiyor bu şekilde(mass effect 2'deki cam yüzeylerin yansımaları ve biotik efektler çok detaylanıyor örneğin).
    Daha fazla örnek diyen arkadaşlar yeni oyunları beklesinler. Directx 11 hd5770'de olduğu için, yeni altyapının özellikleri bu kartta olacak. Directx 10'da kullanarak hd4890'ın ömrünü biraz daha uzatabileceksiniz elbette, ancak directx 10 performans olarak eş değil directx 11'e. Sonuçta daha pahalı olan hd4890'ı alıp hd5770 performansında kullanmak beraberinde getireceği güç tüketimi ve gürültü artışı da düşünüldüğünde iyi bir tercih değil.
    Eylül, ekimde hd6770'nin giriş yapacağını da düşünürsek, az biraz beklenirse tüm bu sorular kendiliğinden çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 8 Ağustos 2010; 19:09:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

@M@U

Ne yazmışsın öyle...

Döktürmüş resmen. Faydalı bilgiler olmuş. Ellerine sağlık.

alıntı olmasın
  • bana göre bu ekran kartının tek eksiği DX11 ama vapor-x imden çok ama çok memnunum. Belki crossfire bile yapabilirim ama bu durum dx11 destekli oyunların geleceğine bağlı
  • eğlenceli konu olmuş

şahsi fikrim; 4890'ı sıfır almam, 2.elde 200lü bir fiyata da kaçırmam kesinlikle.. eğer 300lü bir rakam ödenebiliyorsa en azından 768mb gtx460 alırdım.. ama 4890 5770'den iyi bir karttır yarı yolda bırakmaz, lastiği patlamaz, su geçirmez, camları çizilmez beni bir 3 yıl götürürdü seni bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 9 Ağustos 2010; 0:49:07 >
  • Bir adam bu kadar mı sabit fikirli olabilir.? 4 aydır 5770 diye bağırıyor heryerde. Tamam 5770 az güç çeker daha yeni teknoloji bunlar ayrı konu. İş performansa gelince 4890 daha iyi daha fazla söze gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RougeDown

Bir adam bu kadar mı sabit fikirli olabilir.? 4 aydır 5770 diye bağırıyor heryerde. Tamam 5770 az güç çeker daha yeni teknoloji bunlar ayrı konu. İş performansa gelince 4890 daha iyi daha fazla söze gerek var mı?

4 ay mı? ...
  • mete can = ati 5770

Şansal = Erman

rakı = balık

simit=çay

vs vs gider...
  • konuyla ilgili değil ama pci-e, "pisi-ay-ekspires" diye mi söyleniyo? yoksa "pisi-ekspires" diye mi? bence pisiayekspires olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 9 Ağustos 2010; 8:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodri
    konuyla ilgili değil ama pci-e, "pisi-ay-ekspires" diye mi söyleniyo? yoksa "pisi-ekspires" diye mi? bence pisiayekspires olmalı.

yazıldığı gibi okunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

Orijinalden alıntı: rodri
    konuyla ilgili değil ama pci-e, "pisi-ay-ekspires" diye mi söyleniyo? yoksa "pisi-ekspires" diye mi? bence pisiayekspires olmalı.

yazıldığı gibi okunuyor

yazıldığı gibiyse "pisiayekspires" diycez

• PCI Express yazıyorken ne diye PC Express diye okunsun. Yazdığınız doğrudur.
  • hd 5770 ne ya 1.5 ay kullandım arkadaşa sıfır fiyatına sattım gittim 100 tl ekledim para verdim hd 4890 aldım paşa paşa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinergy -- 9 Ağustos 2010; 14:13:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Techpowerup iyi site ancak tüm çözünürlüklere göre aynı anda test yapamazsınız. 3 ayrı monitörde 1280x1024, 1680x1050, 1920x1080 ayrı ayrı kullanmayacaksınız tak çıkar yapıp. Tek çözünürlük daha özel sonuç veriyor sizin için.
    Gelelim bahsettiğim uygun şartlara: hd5770, hd4890'den geliştirilen işlemciye sahip. Belli ki 8x antialiasing seçildiği zaman hd4890'ın bellek veri hızını gölgeleyen bir işlemci darboğazı oluşmuş. Kendim de kullandığım için kartın hiç de akıcı çalışmadığını söylemekten çekinmiyorum. 40 fps görüntü akışkanlığı sahnedeki aksiyon arttığı zaman birden 10'a düşebiliyor. İkisinin işlemcileri denk olduğu için asıl performans gereken yerlerde aralarında hiç fark olmuyor böylece.
    Bununla beraber hd5770'in üstünlükleri mevcut. Güç devreleri eski hd4890'dan çok farklı çalışıyor, hd4890'ın aksine kart boştayken güç tüketimini sınırlayabiliyor. Ayrıca antialiasing / anisotropik filtreleri geliştirilmiş yeni seri bir kart, anisotropisi Nvidia'dan daha iyi olan yegane seri. Antialiasing deseniz directx 9 olan eski oyunlarda supersampling(daha yüksek bir çözünürlükte sahneyi hesaplayıp ekrana ölçekleme) kullanabilirsiniz, görüntü detayı çok değişiyor bu şekilde(mass effect 2'deki cam yüzeylerin yansımaları ve biotik efektler çok detaylanıyor örneğin).
    Daha fazla örnek diyen arkadaşlar yeni oyunları beklesinler. Directx 11 hd5770'de olduğu için, yeni altyapının özellikleri bu kartta olacak. Directx 10'da kullanarak hd4890'ın ömrünü biraz daha uzatabileceksiniz elbette, ancak directx 10 performans olarak eş değil directx 11'e. Sonuçta daha pahalı olan hd4890'ı alıp hd5770 performansında kullanmak beraberinde getireceği güç tüketimi ve gürültü artışı da düşünüldüğünde iyi bir tercih değil.
    Eylül, ekimde hd6770'nin giriş yapacağını da düşünürsek, az biraz beklenirse tüm bu sorular kendiliğinden çözülebilir.

Tamam sen oyna 5770'in ile, ama en azından kendin kullanıyorsun diye milleti kandırma 4890 kullanıyo olsaydın, eminimki her yerde 4890'ı övücektin, 5770'i kötülücektin.Yeter artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

Tamam sen oyna 5770'in ile, ama en azından kendin kullanıyorsun diye milleti kandırma 4890 kullanıyo olsaydın, eminimki her yerde 4890'ı övücektin, 5770'i kötülücektin.Yeter artık

o kadar emin olma yanlis hatirlamiyorsam mete 4890'dan sonra 5770 kullandi ve bu kadar ovuyor.o adam icin hiz filan degil az enerji ceksin, az isinsin, ses yapmasin vs bunlar onemli.28nm 6770 gibi bisi cikarsa iste o zaman yandiniz.

• HD5770 HER YÖNDEN İYİ %10`luk Bir Farkı OC İle Kapatırsın Hemde Çok AZ OC İLe Sınırları Zorluyup HD4890"ın Ulaşamayacagı Noktaya Gelirsin.
    Paran Cebinde Kalır
  • Benim bildiğim kadarıyla Mete Can Karahasan 4890'ı kullanmış birisi ve yeterli O/C yapamamıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

PCI Express yazıyorken ne diye PC Express diye okunsun. Yazdığınız doğrudur.

mesut çevik' te dahil bazı kişiler pc express diyolar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.