Şimdi Ara

ATI RADEON 4890 şipariş ettim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: P.R.E.L.İ.A.T.O.R

Benim bildiğim kadarıyla Mete Can Karahasan 4890'ı kullanmış birisi ve yeterli O/C yapamamıs.

acemilik işte. Delinin biri kuyuya bir taş atmış, .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

quote:

Orijinalden alıntı: P.R.E.L.İ.A.T.O.R

Benim bildiğim kadarıyla Mete Can Karahasan 4890'ı kullanmış birisi ve yeterli O/C yapamamıs.

acemilik işte. Delinin biri kuyuya bir taş atmış, .....

5770 forever
  • 5770 M.T. edition olsaydı 4890ı geçerdi ama ülkemize hiç gelmedi. sapphire o seriyi sadece 5770 hastalarına özel olarak üretti. hani size resmini göstermiştim. kartın üzerinde de delinin birinin resmi var zaten

kartın sloganı da vardı galiba. türkçesi de " 5770 M.T akarrr, düşünemeyen deli düşünürrrr"
  • Hayırlı olsun..
  • quote:

5770 M.T. edition olsaydı 4890ı geçerdi ama ülkemize hiç gelmedi. sapphire o seriyi sadece 5770 hastalarına özel olarak üretti. hani size resmini göstermiştim. kartın üzerinde de delinin birinin resmi var zaten

kartın sloganı da vardı galiba. türkçesi de " 5770 M.T akarrr, düşünemeyen deli düşünürrrr"

Valla adam bi gece teker teker işimizi bitirecek bu gidişle 5770 için muhtemelen adam felan öldürebilir heralde horror in donanimhaber

• quote:

5770 M.T. edition olsaydı 4890ı geçerdi ama ülkemize hiç gelmedi. sapphire o seriyi sadece 5770 hastalarına özel olarak üretti. hani size resmini göstermiştim. kartın üzerinde de delinin birinin resmi var zaten

güzel ps di

• quote:

Gökhan abi kral adamsın..
  • işte bahsedilen kart. sapphire 5770 M.T Edition. özel yapım. biraz +18lik durum vardı. gözüne bant çektim. gazetelerde ikinci sayfa haberlerinde olur ya, kanunlara göre hareket etmeliyiz.

Mete Can Karahasan bu kartın v1 mi v2 mi olduğunu anlatıp, bizi bilgilendirirse çok mutlu oluruz

neyse resmi kaldırayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 9 Ağustos 2010; 22:04:01 >

• Pisiay ekspres diye okunuyor ama isteyen istediği gibi okur herkesin hakkı bidir buna kimse karımaz meselam ben şo şekıl geynirim şo bayan bu şekıl geynir.
  • Konu dağılmasın ya :)

4890 döver.
  • Konuya bir katkıda benim olsun arkadaşlar işlemcim amd 4000 5 gün önce powercolor 5770 aldım. Direct X 11 de 1920x1080 de oyunu açtım öyle bariz bir takıntı olmadan 1,5 saat kadar oyunu oynadım daha sonra takılmaya başladı. Takılma nedenini bilmiyorum çokta umurumda değil çoluk çocukla daha fazla oynanmıyor zaten:) İyide oldu bilgisayarın başından kalktım hanım gebertecekti beni az daha:) Yani sonuç 11 de 5770 ile gayet rahat oyun oynanabiliyor. Fps yi sıcaklığı falanda ölçmedim uğraşamam da zaten.:)
  • Geldiii

• hayırlı olsun
  • bırakın hd 4890 ı hd 4850 ile aynı ayarda olup hd 4870 den de sopa yer
  • ya beyler bu 5770 varya laptoplara takılıyormuş biliyonuz mu ? :D
  • mete daha iyisini alana kadar 5770 alınır gerisi roman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan_160

mete daha iyisini alana kadar 5770 alınır gerisi roman

Cok iyi seçim 5850 bekle ama düşermi bilmem :D 16x slotlardan ikitane olan ve 16x hızıyla calısan bir anakartin olsa 2 tane 5850 demek asagi yukari 1 tane hd5970 demek :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.