Şimdi Ara

Ati Radeon 9550 256 Mb Driver Sorunu. (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ati Radeon 9550 256 MB ekran kartım var birsüre önce driver CD'm kırıldı format attıktan sonra internetten ATI'nin kendi sitesi olan AMD'den ekran kartıma uygun driveri indirip kurdum fakat bilgisayar açıldıktan 1 dakika sonra ekran gidiyor ve bir daha gelmiyor bilgisayarı yeniden başlatmadan. Bende güvenli modda kaldırmak zorunda kalıyorum ekran kartının driverını. Bu sorun neden kaynaklanıyor? Bilgisayarımı 2004 yılında almıştım güncel driveri indirdiğimden dolayı olabilir mi? Eğer öyleyse 2004 yılının driverini nereden bulabilirim. İşletim Sistemim XP SP2, 32-Bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliErdoğan -- 24 Nisan 2011; 3:11:14 >

• benim eski bilgisayarimda buna benzer bir problem olmuştu. ben sanırım 5.12 driverini kurmustum ati 9200 se vardi ise yaramisti.

buyur link

http://www.filehippo.com/download_ati_catalyst_xp/tech/614/

edit: ayrıca bu olursa sırasıyla yanda versiyonlari var 6.1 6.2 diye diye gidiyo denersin en son hangisi uyumluysa indirirsin. çünkü 5.12 eski belki 7.1 ya da 8.1 dede stabil çalışabilir.umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 23 Nisan 2011; 19:50:22 >
  • Teşekkür ederim indiriyorum deneyip sonucu buraya yazıcam.
    Edit : Sorunum çözüldü sayende ßLacKLioN çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliErdoğan -- 24 Nisan 2011; 3:05:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    5700 XT Bellek Sorunu !!!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.