Şimdi Ara

Ati Radeon 9550 ile overclock çılgınlığı... (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
4
Favori
134.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar artık gerçeğe yakın görüntüler sunuyor; teknik gelişmeler büyük olsa bile, eskisi gibi etkilemiyor.
    VR bir heyecan yaratabilir; ancak o da sürekli kullanılacak bir cihaz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Kasım 2015; 11:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Oyunlar artık gerçeğe yakın görüntüler sunuyor; teknik gelişmeler büyük olsa bile, eskisi gibi etkilemiyor.
    VR bir heyecan yaratabilir; ancak o da sürekli kullanılacak bir cihaz değil.

O vr falan hiç olacak bir işmiş gibi gelmiyor hocam. 3dyi de gazladılar bir yere gitmedi, kamera olayı da yalan oldu. Vr da ilk başta bir fazla her eve girer, iki yıl içinde yalan olur gibi geliyor. Tabi belli bir kitlenin ilgisini çekecektir ve baya baya hayatında yer işgal edecektir ama 2020'ye doğru giderken artan pratiklik ihtiyacını bu tip şeylerle karşılayamadıklarını görecekler bence. Pc bile eskisine göre çok pratik, hatta konsol haline getirecekler nerdeyse, yine de kullanım oranı azalıyor, satışları düşüyor. Çünkü gerektiği kadar pratik değil hala. Vr bu sorunu nasıl halledecek merak ediyorum. Bu vr işi, milleti 10 yıl önceki donanım dünyasına götürmek gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 10 Kasım 2015; 11:19:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek sıkıntısı sm modelinden dolayı yeni oyunları açmaması ve 1080p videolarda yer yer takılma ve kasma olması ...

ama bazen de yağ gibi akıyor kasmadan-donmadan 1080pde. bu da nadiren oluyor...

yalnız (yeni öğrendim ve yaptığımda anında farkettim) bugün oc yaptığımda (core 350-mem 205) oclerin normallerden pek farkı yok... oyun fps artsa da, görüntüsünde kaymalar oluşuyordu.

bugün de oc yaptığımda 1080p'lik film izleyeyim dedim. görüntünün ağzına etti... dedim ocyi silmezsem ekran kartının anası ağlayacak. sildim görüntülerde düzelme oldu... zaten oc pek de bir işe yaramıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A7142618 -- 15 Kasım 2015; 1:28:36 >
  • 2 gb ram, p4 3 ghz sistem ile bu karti kullaniyorum. Windows xp 32 bit overlock için en iyi driver hangisi bulamadim, ati sitesindekini indiriyorum gene kasma oluyor masaüstünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackHs

Dün yenilediğim sisteme MSI GTX460 1GB ekran kartı aldım. Attan inip eşeğe binmek gibi oldu Ama emektar çok sağlamdı özleyeceğim...
    Seni ikinci kez aldatıyorum ilk göz ağrım. Amazon'dan "GTX 950" aldım. :)
  • Selam bilgisayari bodrumdan cikardim bir baktim ustunde bu kart varmis ;) efsaneye selam.

• Zamaninda az fx 5200 ile karsilastirmalarina bakmamisimdir. Ama gidip fx 5200 almistim mutluydum

• Zamanında bizimkiler bi pc almıştı casper marka, Foxconn anakart, P4 3.0Ghz 478pin işlemci, 512mb DDR400 ram, fx5200 ekran kartı vardı o yıllarda kraldı 2004 falandı sanırım yıl. O zamanın parasıyla çok iyi hatırlıyorum 2068tlye alınmıştı. Hey gidi. Gta vice city, nfs underground 2, Max Payne falan akıyordu oyunlar. Sonra ekran kartını fx5500 ile upgrade ettim. Sonra fx5500 ile overclock denemelerine başladım falan. Güzel günlerdi. Aklıma geldi konuyu görünce yazayım dedim, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 24 Ocak 2016; 1:32:01 >
  • Benim arkadasimin eski kasada bu kart var cocuk pvp knight online oynuyor XP kurulu P4 3.0 2.5GB RAM var v bu kart. Surucusuni kuruyoruz kartin ama oyuna girince kasmalar donmalar fps kayiplari yasiyoruz surekli sizce neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Benim arkadasimin eski kasada bu kart var cocuk pvp knight online oynuyor XP kurulu P4 3.0 2.5GB RAM var v bu kart. Surucusuni kuruyoruz kartin ama oyuna girince kasmalar donmalar fps kayiplari yasiyoruz surekli sizce neden olabilir?

Kart isyan bayrağını çekmiş, niye diye soruyon!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

Benim arkadasimin eski kasada bu kart var cocuk pvp knight online oynuyor XP kurulu P4 3.0 2.5GB RAM var v bu kart. Surucusuni kuruyoruz kartin ama oyuna girince kasmalar donmalar fps kayiplari yasiyoruz surekli sizce neden olabilir?

FX 5500 de var onu takınca bu kadar kasıntı olmuyor altı üstü Knight Online.

• quote:

quote:

quote:

Ben de onu diyorum işte. Kartın pili bitmiş artık. Vadesi dolmuş. Büyük ihtimal yakında görüntüde bozulmalar falan başlar. Ya da bir gün hık diye gider. 12 yıllık karttan ne bekliyorsunuz. O kartın daha fazla sağlıklı şekilde çalışması, elektroniğin doğasına aykırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 6 Şubat 2016; 1:40:55 >

• Elimde ozel sogutmali bir efsane 9700 Pro var. Hala calisiyor mu bakmak icin, AGP sistem toplayasim geldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de onu diyorum işte. Kartın pili bitmiş artık. Vadesi dolmuş. Büyük ihtimal yakında görüntüde bozulmalar falan başlar. Ya da bir gün hık diye gider. 12 yıllık karttan ne bekliyorsunuz. O kartın daha fazla sağlıklı şekilde çalışması, elektroniğin doğasına aykırı.

Fantazi işte napacaksın

• efsane karttı be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 26 Haziran 2016; 13:36:02 >
  • Bu ekran kartı gtx1080 in veya rx480 in dx9 oyunlarda vereceği görüntü aynıdır.ekran kartıyla görüntü kalitesi arasında daha doğrusu gerçekliği arasında fark yoktur.bu kart 9.0b sanırsam.eğer euro truck simulator,hl2,tf2 full hd son ayarda açılırsa bu kartla rx480 ve gtx1080 le aynı kalitede görüntü verir lakin görüntü çok yavaş işleneceğinden powerpoint sunumu gibi gözükecektir.hatta saniyede 1 fps gibi bir ucubeliğe imza atabilir.

• FX5200'ü güzel tokatlamıştı efsane kart
  • basligi görünce dayamadim girdim valla sene 2005 olmasi lazim ilk aldığım ekran kartiydi. ne diablo 2 oynamistim bununla.
  • kral karrtı kendisi.fx5200 ile bunun arasında kalmıştım zamanında .sonra 9550 alıp 9600 flaslamistim vay bee...daha dün gibi..ankarada esatta peynir ekmek gibi bilgisayar parçaları satan bi mağaza vardı adınu unttum şimdi ordan almıştım...

cok merak ediyorum acaba bu baslikta mesajim varmidir?
  • Yil 2017 ve hala bu karti kullaniyorum hey gidi gunler.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.