Şimdi Ara

Ati Radeon HD 2600 XT' de fazla ısınma problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ati Radeon HD 2600 XT (Overclok yok) ekran kartım oyunlarda fazla ısınmasından dolayı monitorum kapanıyor. Sistemi resetleyemiyor.
    GPU Sıcaklık takibinden izlediğimde örnek Wolfenstein 1280x1024 ve en yüksek değerlerde de sıcaklık 78 den sonrasında ekran gidiyor. 800x600 ve düşük texture ile 2x antialias da ise daha uzun süre oynayabiliyorum ama bir süre sonra yine aynı sorun. Çoğu oyunlarda böyle bir sorunum var.

Bu gibi ekran kartları için ek olarak nasıl bir soğutma işlemi yapabilirim? Yada ayarlarında da bir işlem yapabilirmiyim? Yardımlarınızı rica ederim.

Sistem özelliklerim;

Asus deluxe Anakart
    Intel Core 2 Duo E6750 2,66 GHZ
    2x2 Dual Kit 1066 MHZ Ram
    Windows Vista 64 Bit

Ati Radeon HD 2600 XT Özellikleri
    1. 512MB GDDR3
    2. Optimized for DirectX® 10 and Windows Vista™
    3. CrossFire™ multi-GPU ready
    4. ATI Avivo™ HD video & display technology
    1. Hardware processed HD video acceleration (UVD)
    2. Full HD 1080p video playback 1
    3. Built-in HDMI2 for one-cable audio and video connectivity
    4. 5.1 (AC3) surround sound
    5. HDCP ready for Blu-ray and HD DVD playback3
    5. ATI Catalyst™ software suite

Sevgi ve saygılarımla

• Re-Up!
  • Default halde 4850 benim bildiğim en çok ısınan kart (referans soğutucu tasarımda GTA4 ile 90 derecelerde oynuyordum). Şimdi çift fanlı VTX 4870'i kullanıyorum %50'yi hiç geçmiyor fan hızları.

gelelim sizin sorunuza... Eğer kartın soğutucusuyla oynadıysanız belki termal macunda performans kaybı yada tam oturmama gibi bir sorun olabilir. ama yok kartı aldığım gibi taktım dokunmadım diyorsanız kasa içi sürkilasyonda iyi değilse kart dışarı verdiği havayı tekrar içine çekebilir.yük altında ekran kartının yanında işlemci ram chipsetler mosfetler'e kadar herşey sonuna kadar ısınacağı için ekran kartının çekeceği hava iyice ısınıyor olabilir. bence kasanın hava dolaşınımı bir kontrol edin hangi fanlar nerde nereye üflüyor. tamam kontrol ettiniz sorun yok son çare yeni bir soğutucu almaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.