Şimdi Ara

ATI RADEON HD 4650 DX 11 DESTEKLERMİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar.Ben birkaç ay önce ufak çaplı bir sistem (bilgisayar) topladım...sistemi en alt kısma yazıcam...ekran kartım başlıktada belirttiğim gibi HD 4650 ve dx 10.1 desteklediğini gördüm.fakat bundan habersizce steam üzerinden Rainbow Six Siege adlı oyunu aldım.ve oyunu çalıştırmak üzere iken aldığım hata ile anladım ki ekran kartımın dx 11 sürümünü kaldırması gerektiği yazıyordu.Bendeki sistem gerçekten çöp bir sistem ama gta 5 bile oynuyorum yinede sıkıntı çıkarmıyor eğer bu oyunu çalıştırmıyorsa gerçekten şaşıracağım.Benim ekran kartım dx 11 sürümünü kaldırır mı?? Bilgili kişiler bi bakarsa sevinirim boş yere masraf yapmak istemiyorum lys hazırlıklarına başlayacağım ve arada arkadaşlarımla oynamak için aldığım oyunun boşa gitmesini istemiyorum.

Elimde Bulunan Bilgisayar#
    Işlemci - Intel Core Celeron G1610
    Anakart - Asus H61M-PRO
    Ekran Kartı - ATI Radeon HD 4650
    Ram - 6 GB
    Depolama söylemeye gerek yok ama 1 TB

• Ekran kartın ve sistemin kötü celeronmu kaldı :) ekran kartın dx 11 desteklemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celeron kalmadı ama iyi ki bende var diyorum.GTA 5 düşük ayarda 35-40 fps de oynuyorum.

• Adını hatırlamıyorum emin değilim ama dx 11 enabler vardı gt 9800 lerde kullanılıyordu.

• Expressimo kardeş yani sonuç olarak dx11 indirsem ve gerekli işlemi yapsam çalıştırır mı? Şuanda ilgimi çeken tek kısım bu ne yazıkki

• Bende de aynı kart var emin olun ben daha denemedim. Hem dx 11 İ direk kurarsanız çalıştırmaz ya da yarısı kadar fps alırsınız.

• AMD tarafında HD 5xxx serisi ve üstü dx11 destekli ancak dx10 kartlarda dx11 oyunları çalıştırması için yapılmış emülatörler var şansınızı deneyebilirsiniz ama ne kadar verim alırsınız açar mı bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.