Şimdi Ara

Ati Radeon HD 5670 Uyku Modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Kısaca sorunuma değineyim. Kullanmış olduğum ekran kartı Ati Radeon HD 5670 dir. Bilgisayarın bazı parçalarını değiştirdim, yeni parçalar şöyle:

anakart: Gigabyte 970A-DS3
    işlemci: AMDFX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz
    power suppyl'i de değiştirdim 600W lık bir power takılı şuan.
    Ramler ddr2'ydi anakartla uyumsuz olduğu için 2gb lık ddr3 ram taktım şimdilik.

Anakart üzerinde 2 tane ekran kartı slotu var PCIE X4 ve PCIE X16. Ekran kartını slota yerleştiriyorum ve bilgisayarı açıyorum, başlangıçta hiç sorun yok gayet güzel. Tam bilgisayar açılıyor masaüstü geliyor bilgisayar uyku moduna geçiyor. Bazen masaüstünü bile göremeden uyku moduna geçiyor.

Kısacası ilk başta gayet düzgün bir biçimde açılırken 1-2dk içinde bilgisayar uyku moduna giriyor ve bu sorunu çözemedim. Yardımınızı bekliyorum.

• f8 ile güvenli modda girip uyku modu ayarlarına bakarmısınız....
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    güvenli modda da açmayı denedim fakat dediğim gibi masaüstü geldikten bikaç saniye sonra ya da hiç masaüstünü bile göremeden uyku moduna giriyor :/ Bios'a da giriyorum fakat orda da aynı şekilde 1-2dk içinde uyku moduna giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmkenver5 -- 23 Ağustos 2013; 19:45:33 >
  • yani hic birsekilde açmanıza izin vermiyor cift ram takıyorsanız tek deneyin vs.. ne bileyim bios pilini çıkarın acık kasa deneyebilirsiniz..Demekki bir uyumsuzluk var ama ekran kartındamı ramdemi ana karttamı inşallah birinin basına gelmiştir aynı seyde %100 tespit yapar söyler nerden kaynaklandığını...
  • Klavyende uyku modu tusu varmi? Varsa klavyeni cikarip bir dene..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyede uyku tuşu yok sadece güç tuşu var. Tek ram takılı, ddr3 2gb ama o da yeni alındı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmkenver5

Klavyede uyku tuşu yok sadece güç tuşu var. Tek ram takılı, ddr3 2gb ama o da yeni alındı :/

Desteklenen ramler şu sayfada:http://download.gigabyte.ru/memory/mb_memory_ga-970a-ds3.pdf
    sizinki uyuyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Pc'de takılı olan ram KVR1333D3S8N9/2G ve listede yok :/ Şuan eski ekran kartım ati x550 takılı ama ramden dolayı hiç sıkıntı yaşamadım, Ati Radeon HD 5670'yı takınca 1-2dk sonra uyku moduna geçiyor pc
  • Arkadaşlar sıkıntının kaynağını buldum. Ekran kartı fanı bi süre çalışıyor sonra duruyor, fan durduğu içinde görüntü gidiyor pc uyku moduna geçiyor. Peki ekran kartı fanı neden duruyo karttan kaynaklanan bi sıkıntı mı yoksa power supply'den kaynaklanan bi sıkıntı mı var :/

Belirtmemde yarar var; ekran kartının sigortalarından duman çıkıyordu, servise vermiştim üzerindeki sigortaları değiştirdiler ve geri aldım. Şimdi de fan çalışıyor sonra aniden durunca görüntü gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmkenver5 -- 24 Ağustos 2013; 17:13:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.