Şimdi Ara

ATi Radeon HD 5800 Serisi, Testler ve DirectX 11 - Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
26.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    adamlar olayi asmis yep yeni bir teknoloji bizleri bekliyor arkadaslar..
    umarim bu fark rekabete yansirda el yakacak pahada olmaz..
    paylasim ve yorumlar icin ayriyetten tsk. ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: join

Ben 265 liraya HD 4870 aldım. Özel soğutucu hafif de oc yapılmış 1gb. Miss gibi artık uzunca bir süre ATI yada Nvida ne çıkartmış umrumda değil.

1 sene sonra görürüm ben seni
  • 23 eylülde raflardaki yerine alacak deniyordu varmı acaba bir gelişme?
  • biraz araştırdım pre-order olmus..
    A Dutch etailer that more often has leaked prices to get some extra pageviews (I won't even name them anymore because it's getting silly really) once more leaked prices -- this time on the Radeon HD 5870 1GB. The information has been taken down, I guess ATI threatened them with no allocation for sales. But the website had the 1 GB version listed under SKU model number 21161-00-50R priced ar 319.99 EUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beRRhan -- 21 Eylül 2009; 23:48:43 >
  • Saat TSİ 00:19 23 Eylül

AMD haricinde test yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evet, İsyan! -- 23 Eylül 2009; 0:24:34 >
  • cok merak ettim 2 tane 4890 dan hızlı mı acep :) testler icin tşk. hayırlı olsun...
  • ATI böyle hızlı bir kart çıkarıyorsa N-Vidia'yı düşünemiyorumSon gülen iyi güler
  • 2x 4890 ı gcecegini sanmıyorum. 399 dolar cok ciddi bir mebla. Ve cıkıs rakamı yuksek oldugu icin cok bir dusus beklemiyorum. Kısacası 5870i, asla 6xxx serisi cıkmadan 300 doların altında göremeyiz.5850 nin de 1-1,5 sene gibi bir süre içinde 200$ mertebesine düşeceğini düşünmüyorum. Bence şu an en alınabilir kart 1 gb 4870. İlerde 1 tane daha 4870 alır Crossfirela 5870 performansı alırsınız.
  • piyasaya nezaman ccıkar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhaniuM

piyasaya nezaman ccıkar....

5870 çıktı bile yav. Vatan, exa, nova da filan var.
  • 800 milyon, fiyatı şu an için çok pahalı ama 500-600 arası bir yere gelirse ürüne sahip olmak isterim.
  • GT 300 ler çıkınca ciddi bi indirim gelir kesin.
  • Geçen hafta edindim HD 5870'i
    Oyunların tamamında inanılmaz bir performans yaşadım. ( eski kartım NVidia 8500 GT olunca ) Benim için çağ atlaması oldu resmen :)

Gerçekten güzel ve en ilgimi çeken özelliği 70 derecelerdeyken fanını manuel çalıştırıp 60 saniye içinde 45 derecelere kadar düşürebiliyorsunuz.

800 küsüre aldım tabii yanına da Psu upgrade gerekiyordu 750'lik bir de Psu edindim. Şu an için beklediğimin üstünde çıktı...
  • Hala nvidianın çıkmamış kartları için yarumlar var vede anlamadığım ne zamandır nvidia hep sonradan gelip geçiyor ama fiyatlarıda maşallah ati nin 2 kart parası. Nvidia daha iyi olcak 5xxx serisini geçecek diyenler bakalım o fiyatlara nvidia kart alcaklarmı acaba. Bide şu cf olayı, 5870 almaktansa 4870 veya 4890cf tavsiyeleri var. aynı performans yakalamak için tam cf uyumlu anakart,supply,işlemci masraflarınıda hesapladınızmı. cf daki elektrik harcamalarınıda eklersen 1 sene dolmadan o para tamamen yanar. Bence gözü dönene en alınası 5850 zaten, bekliceklere zaten yorum yapılmaz çünkü bunların sonu yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Hala nvidianın çıkmamış kartları için yarumlar var vede anlamadığım ne zamandır nvidia hep sonradan gelip geçiyor ama fiyatlarıda maşallah ati nin 2 kart parası. Nvidia daha iyi olcak 5xxx serisini geçecek diyenler bakalım o fiyatlara nvidia kart alcaklarmı acaba. Bide şu cf olayı, 5870 almaktansa 4870 veya 4890cf tavsiyeleri var. aynı performans yakalamak için tam cf uyumlu anakart,supply,işlemci masraflarınıda hesapladınızmı. cf daki elektrik harcamalarınıda eklersen 1 sene dolmadan o para tamamen yanar. Bence gözü dönene en alınası 5850 zaten, bekliceklere zaten yorum yapılmaz çünkü bunların sonu yokki

CF olayına kesinlikle katılıyorum birde oyun desteği az.

• arkadaşlar nvidiadan vaz geçmeyin. değişikliik olsun diye ati hd 5850 kart aldım driverları desteklemiyor.. formları gezdim herkeste aynı sorun var.. bir ürün çıkarıcağın zaman yanında driverınıda çıkarman gerekiyor kart elime 1 haftadır duruyor oyunların hişçbirini açmıyor sadece görüntü var ...
  • Çok Güzel Bir Deneyim 12 Milyon Piksel
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkk

arkadaşlar nvidiadan vaz geçmeyin. değişikliik olsun diye ati hd 5850 kart aldım driverları desteklemiyor.. formları gezdim herkeste aynı sorun var.. bir ürün çıkarıcağın zaman yanında driverınıda çıkarman gerekiyor kart elime 1 haftadır duruyor oyunların hişçbirini açmıyor sadece görüntü var ...

senden once almıstık bız kartı atının sıtesınde 64 bıt wın7 drıver destegı bıle var sen neyın drıverını beklıyosun anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fos

quote:

Orijinalden alıntı: turkk

arkadaşlar nvidiadan vaz geçmeyin. değişikliik olsun diye ati hd 5850 kart aldım driverları desteklemiyor.. formları gezdim herkeste aynı sorun var.. bir ürün çıkarıcağın zaman yanında driverınıda çıkarman gerekiyor kart elime 1 haftadır duruyor oyunların hişçbirini açmıyor sadece görüntü var ...

senden once almıstık bız kartı atının sıtesınde 64 bıt wın7 drıver destegı bıle var sen neyın drıverını beklıyosun anlamadım

o daha çok bekler bu kafayla

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.