HD 5850 kullanıyorum. Açıkcası şimdilik bir sorun yaşamadım. ATI'nin son driver updateleri herhalde yukarıda söylenen sorunları çözdü yada ben çok şanslıyım :)
ati'den çok sıkıntı çekiyorum,almayı düşünen arkadaşlar almamasını tavsiye ederim..
587o kullanıyorum, en ufak bir sorun yaşamadım. Ancak fırsatım var 5970 e geçeyimmi ufak bir ek masraf ile?
6000 serisi çıkana kadar sabit kalcak heralde bu konu
quote:
Orijinalden alıntı: Man From Atlantis
galiba
quote:
Ben de bunu yazmak için girmiştim.
:) soruma cevap verseydiniz süper olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
quote:
yanılmışız.. 7000 serisini bekliyoruz artık
quote:
Orijinalden alıntı: dark_town
buyrun buda yeni bir resim gercektir ve etkinlikte cekilmistir kart baya bir uzun ve iki tane ek guc girisi var
Legitreview e gore bu kart cidden sinirlari zorlayabilirmis
mesut çevik in ki gibi olmuş güle güle kullan
sapphire hd5870 2gb 256 bit ddr5 haberi olanlar varmı ? bana gelicekte yurt dısından.
hocam bizde daha x1950pro var oda AGP naparsın kader işte
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
quote:
yanılmışız.. 7000 serisini bekliyoruz artık
Duruma bakılırsa DX12'ye kadar yolu var.
Bu konunun durmasının ne sakıncası var anlamış değilim
arkadaşlar bende dün akşam şöyle bir durum oldu? sorunmudur bilemiyorum. sistemi yeni aldım 2x sapphire hd5830 ekran kartı var. driver güncellemesi yapayım dedim gpuz programında opencl aktif değildi aktif oldu ama bu sefer ikinci ekran kartı donanımdan etkinliği kaldırılmış olarak görünmeye başladı(aticatalyst programında) ayrıca menüdeki crossfirex sekmesi de gitti. eskiye dönünce opencl gitti. üzerine sadece opencl driverini kurdum gelmedi yeni aticatalyst programını tekrar kurmaya kalkınca bilgisayar dondu resetlediğimde hem opencl hem crossfirex özellikleri aktif hale gelmişti. sorum şu opencl crossfirex le beraber çalışmıyormu birbirini engelleyen iki özellikmi bunlar? arkadaşlar birde konusu burası değil belki ama cod black ops crossfirex i desteklemiyormu benmi yapamadım aktif edince oyun siyah ekran olarak kalıyor sesler geliyor ayrıca yeni bi monitöre ihtiyacım var full hd led tv düşünüyorum dikkat etmem gereken özellikler nelerdir alırken bilgisi olan varmı? ve 26" çok mu büyük olur
teşekkürler şimdiden
sistem şu şekilde
amd 1100t 3,3 ghz 6 çekirdek işlemci gigabyte anakart 890xa ud3 8 gb 1600 mhz rem 1 tb wd sata 3 hdd 2x sapphire ati hd5830 ekran kartı 1000w psu tam modeli aklımda değil cooler master kasa
quote:
Orijinalden alıntı: XIII
Buda 6 monitörde oyun deneyiminin görüntüleri
ATI Eyefinity Debut | 3D Gaming at 5760x2400
heyt beaa şöyle sistemim olsun 1 milyar borcum olsun
arkadaşlar 5870 Matrix kullanan var mı aranızda ?
Tanıtım uçak gemisinden mi başlayacak?
Bızım 5850ler de tarıh oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme